Basia_KRK 22.04.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jutro zaczyna montaż schodów Pokażę stolarzowi barierkę Gumisiowej - zobaczymy co powie... Tylko zamiast szkła chciałabym takie linki, jak u Karoliny. http://img851.imageshack.us/img851/3915/dsc02387rp.jpg http://img36.imageshack.us/img36/3460/dsc0907b.jpg http://img525.imageshack.us/img525/4288/dsc0909k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.04.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Basia-wiesz ja jestem noga z kompem,ale sobie to tak w skali wyrysowalam i mysle ,ze bedzie bardzo fajnie!!!!A jaki kolor barierki?CZEKAM NIECIERPLIWIE NA ZDJECIA I NA KUCHNIE!!!!!!!!!Daj znac co powiedzial stolarz!!Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.04.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Basia-JUZ PONIEDZIALEK!!!GDZIE TE ZDJECIA!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.04.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Właśnie jestem w domu i montują schody Idę zaraz rozmawiać o barierkach Brudzi się taka biała? bo chyba chcę białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jej ale u Ciebie już dalekoooo . Strasznie żałuję, że nie spotkałyśmy się w Max-Flizie. Może będzie jeszcze okazja . Trzymam mocno kciuki i jak wszyscy nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 GUMISIOWA, dlaczego piszesz dwoma wielkościami czcionek? Panuje taki uzus, że pisząc dużą czcionką "mówi się" podniesionym głosem, krzyczy się na kogoś. Czy Ty na nas krzyczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 23.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Droga khb! Mam pytanko co do białych frontów w lakierze IKEA ... czy pod szafkami wiszącymi będą wykończenia lakierowane czy nie? Czy nie boisz się osadzania tłuszczy podczas eksploatacji kuchni? Pytam o to, bo również podoba mi się ta kuchnia. Chcieliśmy ją wykonać u stolarza (mam niestandardowa kuchnię) i odradzał nam białe korpusy. Teraz jestem w kropce i nie wiem jak dopasować kolory Basiu, wasz projekt jest wspaniały! Śledzę od dawna Wasze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Białe korpusy przy okapie się brudzą. Mam, to widzę Ja już sobie jakiś czas temu odpuściłam pucowanie kuchni, bo ja w tym roku wymieniam na nową, ale jak co kilka dni przetrzesz te korpusy ściereczką, to pewnie będą długo białe:yes: Można też zastosować okap szafkowy i wtedy linia szafek się zrówna i nie będzie widać boków. Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 23.04.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ale czy takie rozwiązanie można zastosować z płytą gazową? Wiadomo, że nad taką płytą okap należy zamontować na wys 70 cm. A to za wysoko dla wiszących szafek. W zasadzie nie należę do osób siedzących w kuchni ale kuchnie kupuje się na kilka lat! Może odnajdę w sobie pasję do gotowania ;p Zakochałam się w białej kuchni, jednak wszyscy podkreślą jej wady. Znalazłam idealny blat do moich wymarzonych mebli, chciałam iść na kompromis i korpusy wykonać z takim samym wzorem, kolorem. I pojawiła się kolejna trudność - blaty to blaty a korpusy to korpusy! Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja robię dokładnie tak jak Ci pisałam. Górne szafki na jednej linii na wys. 65 od blatu, a tez mam płyte gazową. Kuchnia ma być cała biała i blat najprawdopodobniej też A o jakim blacie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 23.04.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Mnie się podoba blat w max flizie. Jednak z przyczyn czysto ekonomicznych znalazłam jego odpowiednik kolorystyczny w dużo tańszej wersji http://pfleiderer.pl/page/1447/kolekcja-2011 Firma pfleiderer Hi tech, ewentualnie firmy Krono orzech wenecja Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez senyaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.04.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Właśnie jestem w domu i montują schody Idę zaraz rozmawiać o barierkach Brudzi się taka biała? bo chyba chcę białą Basia- narazie sie nie brudzi -ale moje malenstwo ma dopiero 4 miesiace;),chociaz przerobilismy nalot dzieci znajomych i zadnej tragedii nie bylo;) Czekam na zdjecia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.04.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 GUMISIOWA, dlaczego piszesz dwoma wielkościami czcionek? Panuje taki uzus, że pisząc dużą czcionką "mówi się" podniesionym głosem, krzyczy się na kogoś. Czy Ty na nas krzyczysz? Magda-przepraszam-nie wiedzialam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.04.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mnie się podoba blat w max flizie. Jednak z przyczyn czysto ekonomicznych znalazłam jego odpowiednik kolorystyczny w dużo tańszej wersji Ładne tam mają te kuchnie My tam robiliśmy projekt kuchni - bardzo profesjonalnie i dokładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Mnie się podoba blat w max flizie. Jednak z przyczyn czysto ekonomicznych znalazłam jego odpowiednik kolorystyczny w dużo tańszej wersji http://pfleiderer.pl/page/1447/kolekcja-2011 Firma pfleiderer Hi tech, ewentualnie firmy Krono orzech wenecja Aaa, czyli laminat. Bardzo ładny, chłodny odcień ten hi Teak:-) Z bielą bedzie ładne połaczenie Magda-przepraszam-nie wiedzialam:bash: Gumisia, tak myślałam:-) Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Basiu, odnośnie drzwi wewnetrznych. Czyli wyższych też nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Basiu jak tam postępy w łazience?Już nie mogę doczekać się Twoich schodów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 24.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 hejbasiu w sprawie drzwi sprawdz sobie jeszcze http://www.moric.plmoge je polecić bo mamy takie drzwi (u siebie tez chyba bede je miec)na watku o drzwiach wew. również są zachwalane. na ich stronie nie ma wszystkiego ale zrobią ci prawie wszystko co chcesz (nie wiem tylko jak z wysokościa ale najlepiej zadzwonic i zapytac) na stronie jest do nich ades albo mają też sieć dealer'ów w całej polscewiem tez ze jeszcze DEWRO robi porządne drzwi wewn i rownież bardzo nowoczesne (ale wedlug forumowego robiespierre są troszkę nizej w klasyfikacji niż moric)a balbina200 ma jeszcze drzwi firmy FILO-zlicowane ze sciana bez oscieżnic więc moze oni również ci cos ciekawego wykonają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Basiu jak tam postępy w łazience? Już nie mogę doczekać się Twoich schodów:) Są już w dzienniku - pierwszy bieg zrobiony. Łazienkę jutro sfotografuje Powinna być już gotowa. Jednak zdecydowaliśmy się na położeni gładzi w łazienkach. Jednak ten tynk cem-wap po pomalowaniu nie spełnił moich oczekiwań, To zupełnie nie było to, co mi się wyobrażało, więc pozostało położenie gładzi Basiu, odnośnie drzwi wewnętrznych. Czyli wyższych też nie chcesz? Madzia, już nie da rady - wszystko zlicowaliśmy do jednej linii i tak chcę żeby zostało http://img33.imageshack.us/img33/7461/dsc06126i.jpg http://img805.imageshack.us/img805/6044/dsc06121j.jpg Drzwi są prawie naprzeciwko siebie: http://img848.imageshack.us/img848/1653/dsc06123x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie kupuj jasnego silgranitowego zlewozmywaka do kuchni.Mój mąż uparł się na taki (jasno szary) mimo mojego veta - to jest porażka. Wybieraj ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts