kakusek 02.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Basia dziekuje bardzo:) Jesli tylko uda mi sie przeniesc te umywalke i inne pierdolki (kontakty,gniazdka) to bezczelnie skopiuje Dzisiaj bylam na budowie i wymierzylam ze zostawiajac 110 cm na zabudowe wc zostaje mi ok 110 cm na umywalke wiec powinno byc ok .Prysznic wyjdzie niestety tylko 90 cm ale za to zrobie go az do okna czyli na 110 cm . Aaaaa i dzieki Tobie zwrocilam dzis uwage jak osadzili mi rurki hydraulicy i pociesze Cie-tez mam krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.05.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 pod płytki w strefie brodzika folia w płynie (koniecznie)zapytaj majstra co o tym sądzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.05.2012 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 kakusek - zapomniałam dodać: nasza łazienka ma wymiary 310x170 cm f.5 - dziękuję za podpowiedź. Na szczęście folia w płynie jest - dwukrotnie położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam, Basiu zobaczyłam twój wpis u Moni, więc pomyslalam, moze Ty mialabys ochote przyjechac na spotkanie forumowiczek 18 maja do MIlanowka, serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Basiu pięknie wszystko wyszło!!!! a rzeczywiście nabyliście ruinę Warto byłó!!!! cudny dom. a jak z łazienką ? wszystko się dało poprawić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.05.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 łazienka niestety jeszcze nie skończona... może w przyszłym tygodniu w środę uda się skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Basiu wszystko zaczyna wyglądać ślicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Basiu, jakie szerokie jest to twoje okno przesuwne Patio Life?bo wydawało mi się, że w pierwotnym założeniu skrzydło przesuwne miało być węższe w stosunku do części nieruchomej, stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 karolakr - to większe Patio ma jakoś między 4,5 - 5,0m (nie pamiętam dokładnie) Tu jeszcze zdjęcie z zewnątrz: http://img259.imageshack.us/img259/6986/dsc05772rv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 karolakr - to większe Patio ma jakoś między 4,5 - 5,0m (nie pamiętam dokładnie) ono jest boskie, a twoja odpowiedź wprowadziła mnie w stan euforii, bo to znaczy, ze okno 4,6 można zrobić w 2 skrzydlach mi powiedzieli że się nie da od kogo masz okna? czy musiało mieć ono specjalne wzmocnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tak, tak - jakaś specjalna konstrukcja i mechanizm - firma Natura : http://www.natura.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Basiu-wpadlam na chwile do dziennika-a tutaj tak PIEKNIE!!!!!Wcale sie nie dziwie ,ze lubisz wracac do tych starych zdjec-wierzyc sie nie chce,ze takie cudo z tego wyszlo!!Dom bedzie piekny i swietlisty!!!Caly czas nie moge sie doczekac koncowego efektu,ale to juz za rogiem!!! Bardzo prosze (jesli to nie problem)o namiary na producenta okien i cene -oczywiscie moze byc na mojego maila lub na priva. Pozdrawiam serdecznie i kibicuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Basiu jest pieknie, fajne kolorki wybrałaś i jak czyściutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 basiu pięknie wychodzi !!!!! a okna masz piękne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.05.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dziekuje Dzis fajny dzien - wzięłam urlop, bo miała byc ekipa od kominka i od łazienki i wiecie co: nie ma nikogo Kominek nie dojechał, a lazienkowcy mieli coś innego do roboty... Ale za to kupiłam farbe do salonu, ten sam kolor jednak, tylko w całkowitym macie. Myśle, ze teraz bedzie super w takim pełnym słońcu! Gumisiowa, jak bede w domku dam Ci znac odnośnie cen okien - które Cie interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Basiu, super wyszła ta łazienka! Z oświetleniem będzie bomba! Powiedz czy ta szafka pod umywalką na zamówienie była robiona czy można ja gdzieś gotową kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.05.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 To polski producent - szafka Elita Klea 80 cm - kupiona w MaxFliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Basiu pięknie wyszła ta łazienka, subtelna i wyważona, do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.05.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Już nie mogę się doczekać zawieszenia czarnych lamp - chyba dopiero wtedy będzie miała swój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Basiu łazienka - to jest to! :wiggle:Jeszcze jak dojda Twoje lampy to dopiero bedzie szał Jak tam panowie od kominka zaczeli już montaż? A i jeszcze jedno pytanko Możesz mi podać co to za miska wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts