koktajl 18.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no to super:) ja też będę mieć wszędzie ogrzewanie podłogowe i deski wartstwowe będę potzrebować a czy możesz napisać jakiej firmy?( niestety nie potrafię dojrzec nazwy na kartonie w sypialni:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.06.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 To jest Finish Deska Dąb Naturalny olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Basia, świetnie wyszły podłogi!! W ogóle to wszystko wygląda cudnie, jak juz pisałam wiele razy jestem pod wrażeniem kunsztu i jakości wykończenia Waszego domku. Czy w kuchni będzie na całości podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.06.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 lucka6 dziękuję W kuchni na całości jest drewniana podłoga http://img850.imageshack.us/img850/7305/dsc06461t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Basiu pięknie wyszło!!!!! jednak dąb robi wrażenie. ale czy ty nie boisz sie olejowanych desek w kuchni>????? plamy i itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.06.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Basiu jak u Ciebie wszystko szybciutko,z wyrafinowanym gustem,pięknie się robi Przepiękna przebudowa,podłoga superowa. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 19.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Basia jakiej firmy drzwi zamówiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 19.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Super podłoga - dąb zawsze wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Piekna podloga jednak co drewno to drewno Basiu nie znalazalm tych tubek philipsa -mozesz rzucic jakims linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 kakusku to jest chyba massive nero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mam w obecnej kuchni podłogę olejowaną-dąb ,trzeba o nią tylko na bierząco dbać,a ja mam 3 chłopców w domu i cały czas zajęta budową, ostatnio strasznie zaniedbałam porządki.Basiu przepięknie ,piękny kolor ,zajrzę na dłużej wieczorem ,bo jadę na budowę ,rusza elewacja dzisiaj,i wiele nagłych decyzji do podjęcia:bash:Wracam jednak ,bo nie mogłam się oprzeć zajrzenia do dziennika ,wcześniej tylko podłogę widziałam w komentarzach.Jak się cieszę,ze tak pięknie wygląda dąb, bo ja też będę mieć dąb:)W komentarzam na zdjęciu wyżej kolor trochę zmieniony.Basiu jaki masz kolor okien? i jak to się zgrywa z kolorem podłogi.Ja mam lekkie obawy u siebie ,bo dąb łączony z moim kolorem-jak to ostatnio pan stolarz powiedział kasztanowym.Ja w salonie też będę mieć duże połączenie okno-podłoga i trochę się boję o zgrzyt,ale w razie czego okno przemaluję na krem. Pięknie!!!! Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 20.06.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Chciałam spytać o kominek. Ostatecznie czym w końcu go obłożyliście? Bardzo mi się podoba. Jeżeli chodzi o ściany to mi pasował bardziej ten ciemniejszy kolor, pomieszczenie było z "jajem" chociaż uważam, że zawsze powinno się robić tak aby domownicy czuli się dobrze a nie odwiedzający Masz może linka do tych czarnych lamp, które zamontowałaś w łazience? Tych wiszących? czy one dają naprawdę takie pomarańczowe światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 24.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 To jest Finish Deska Dąb Naturalny olejowany fajny ten dab,czegos takiego wlasnie szukam jakis namiar na sprzedawce moge prosic ? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.06.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Basiu pięknie wyszło!!!!! jednak dąb robi wrażenie. ale czy ty nie boisz sie olejowanych desek w kuchni>????? plamy i itp Monia, nie boję Myślę, ze przy odpowiedniej pielęgnacji, tak jak pisze Barbara74, nie powinno być żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.06.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Chciałam spytać o kominek. Ostatecznie czym w końcu go obłożyliście? Bardzo mi się podoba. Jeżeli chodzi o ściany to mi pasował bardziej ten ciemniejszy kolor, pomieszczenie było z "jajem" chociaż uważam, że zawsze powinno się robić tak aby domownicy czuli się dobrze a nie odwiedzający Masz może linka do tych czarnych lamp, które zamontowałaś w łazience? Tych wiszących? czy one dają naprawdę takie pomarańczowe światło? proximka kominek obłożony matowym marmurem w płytach (nie z całości). A lampy to Tom Dixon. W Google znajdziesz mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.06.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 fajny ten dab,czegos takiego wlasnie szukam jakis namiar na sprzedawce moge prosic ? z gory dzieki Większość salonów z podłogami ma deski firmy Finish Deska. My kupowaliśmy w Quercus Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 26.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Basiu, już jest pięknie ... a w dodatku najprzyjemniejsze przed Tobą! (kibicuję od początku, też z Krakowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.06.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki Aasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 basiu i już czekam na twoje wybory wnętrzarskie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popak20 27.06.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam Mam małe pytanie, a raczej dwa małe Co to są za listwy przypodłogowe w salonie? I gdzie można je kupić? http://img338.imageshack.us/img338/5923/dsc06472qz.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts