Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basi i Tomka krakowska przebudowa - komentarze do dziennika

Basia_KRK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepiękna ta wasza łazienka:) połączenie beżu z czarnymi dodatkami - rewelacja! zresztą wszystko mi się u was bardzo podoba..wasz domek będzie dla mnie inspiracją gdy zdecydujemy się na zakup działki:) narazie rozważamy za i przeciw;)

rzuty pięter juz są niestety niedostępne. jestem zachwycona przestrzenią na parterze..achh:rolleyes:

z niecierpliwością czekam na resztę:) pozdrawiam

wasz domek będzie dla mnie inspiracją gdy zdecydujemy się na zakup działki:) narazie rozważamy za i przeciw;)

rzuty pięter juz są niestety niedostępne. jestem zachwycona przestrzenią na parterze..achh:rolleyes:

z niecierpliwością czekam na resztę:) pozdrawiam

agnesa, tylko uważajcie przy tym zakupie i potem przy budowie ;) bo jak już forum pokazało: budowanie uzależnia :D

• 2 weeks później...
Witaj Basiu! Venus mnie do Ciebie "przyprowadziła" :) A właściwie do Twojej dolnej łazienki :) I po przeczytaniu dziennika zobaczyłam, że zainspirowałyśmy się tą samą łazienką z fotografii. U mnie też na dole taka klitka i bardzo się cieszę, że Ty masz już swoją wykończoną bo bardzo mi się podoba i już wiem jak będzie wyglądała moja :) Powiedz mi tylko proszę jakie wymiary ma Twoja dolna łazienka bo albo nie było w dzienniku albo ja ślepak nie dojrzałam.