Barbara74 17.07.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No właśnie to mamy do wyboru albo drabinki ,albo te punktowe śniegołapy czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Łazienka pijękna!!! Basiu, czy możesz mi powiedzieć co to za umywalka i szafka pod nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.07.2012 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Moorela to szafka Elita Klea i umywalka Kerasan Wszystko jest w MaxFliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesa 19.07.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Przepiękna ta wasza łazienka:) połączenie beżu z czarnymi dodatkami - rewelacja! zresztą wszystko mi się u was bardzo podoba..wasz domek będzie dla mnie inspiracją gdy zdecydujemy się na zakup działki:) narazie rozważamy za i przeciw;) rzuty pięter juz są niestety niedostępne. jestem zachwycona przestrzenią na parterze..achh:rolleyes: z niecierpliwością czekam na resztę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Basiu piękna ta Twoja łazienka:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.07.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 wasz domek będzie dla mnie inspiracją gdy zdecydujemy się na zakup działki:) narazie rozważamy za i przeciw;) rzuty pięter juz są niestety niedostępne. jestem zachwycona przestrzenią na parterze..achh:rolleyes: z niecierpliwością czekam na resztę pozdrawiam agnesa, tylko uważajcie przy tym zakupie i potem przy budowie bo jak już forum pokazało: budowanie uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_KRK 23.07.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Basiu mam pytanie gdzie kupiłaś czarne i białe spoty, dodatkowo czy one dają dużo światła?? Zastanawiam się nad przedpokojem: dziękuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.07.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam Basiu Dawno mnie nie było u Ciebie a tu tak domowo się zrobiło Fajowe meble do salonu Czekam na więcej fotek:popcorn:CałusySaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Basiu podglądam po cichu od jakiegoś czasu:yes: Zapowiada się piękny dom!! Zazdroszczę przestrzeni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.07.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Magdzinska dziękuję za wpis. Witaj w moim dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesa 01.08.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Basia! wyobrażam sobie ile sie u Ciebie teraz dzieje ale proszę o fotorelację z postępów, nowych zakupów:) urządzanie wnętrz to chyba najprzyjemniejszy etap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Basiu piękna łazienka i cała reszta. kibicuję i czekam na kuchnię. pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 03.08.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witaj Basiu, ja również oczekuje na Waszą kuchnię. Całość wygląda świetnie! Możesz mi napisać jak nazywa się odcień Twojej podłogi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.08.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Możesz mi napisać jak nazywa się odcień Twojej podłogi? senyaa - po prostu dąb naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 06.08.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 no tak! jednak to co proste i naturalne jest najlepsze Dzięki Basiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 A na kiedy planowany montaż kuchni? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj Basiu! Venus mnie do Ciebie "przyprowadziła" A właściwie do Twojej dolnej łazienki I po przeczytaniu dziennika zobaczyłam, że zainspirowałyśmy się tą samą łazienką z fotografii. U mnie też na dole taka klitka i bardzo się cieszę, że Ty masz już swoją wykończoną bo bardzo mi się podoba i już wiem jak będzie wyglądała moja Powiedz mi tylko proszę jakie wymiary ma Twoja dolna łazienka bo albo nie było w dzienniku albo ja ślepak nie dojrzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 16.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj Basiu Twoj dom jest zupelnie w moim guscie ,zalozenie i realizacja bardzo, bardzo fajnie .Ponawiam pytanie o metraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 16.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jeszcze jedno pytanie ,jakie wymiary ma okno w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.08.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Basiu czekamy wszyscy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts