marynata 20.10.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Witaj Basiu,nie mogę przestać gapić się w Twój dziennik. ślicznie,wszystko ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.10.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Basia kuchnia chociaz nie pokazalas jeszcze efektu finalnego juz jest zachwycajaca.Wysoka zabudowa troche przypomina kuchnie Efilo w ktorej jestem zakochana juz od bardzo dawna Kuchnie robilas w jakims studio czy moze u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.10.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 w końcu kuchnia Basiu ja jestem przed zamówieniem kuchni i trochę fixuję z kolorami,jaki Ral jest Twoja kuchnia?o Ral drzwi chyba pytałam.prawda?ale nie wiedziałaś? gratuluję i czekam na fotki za dnia po zakończeniu składania jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 kuchnia super, czekam na resztę :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Zapowiada się super!! Już świetnie wygląda:wiggle: Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona:) Ja też jestem świeżo po montażu, i również się bardzo cieszę Czekam na resztę zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.10.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Basiu, obiecałaś więcej zdjęć kuchni:D Czekamy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.10.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kuchnie robilas w jakims studio czy moze u stolarza? kakusek, kuchnia projektowana w House of Kitchen w Krakowie, a zamawiana w Mix Meble też w Krakowie i,jaki Ral jest Twoja kuchnia?o Ral drzwi chyba pytałam.prawda?ale nie wiedziałaś? Barbara74, niestety zbytnio nie pomogę. W ogóle nie operuję kolorami w palecie RAL. Drzwi zamówiliśmy po prostu białe (mat), natomiast fronty kuchni z dostępnej palety - i tam był jeden biały tylko.... Bez nazwy RAL.... A o samej kuchni, cóż mogę napisać. Jestem zachwycona. Project wg mnie świetny! Brawa dla Pani Karoliny z House of Kitchen z Krakowa. Bałam się, że trochę przytłoczy tą przestrzeń i ją zagraci, tymczasem miła niespodzianka - meble fantastycznie wypełniły kuchnię... Kolorystyka kuchni także mi odpowiada. Fronty nie są bardzo błyszczące i nie widać odbitych palców. Blaty i panel naścienny ze strukturą drewna w dotyku - to strzał w dziesiątkę! No i jeszcze jedno - farby na ścianach Benjamin Moore - to chyba jeden z lepszych naszych wyborów. Te kolory są po prostu niesamowite. Fantastycznie dopasowują się do wnętrza, są fajnie matowe i mają bardzo odpowiadającą mi strukturę. A dzisiaj zapakowałam pierwszą torbę z naszymi ubraniami Chyba powoli przygotowuję się do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 25.10.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Basiu wreszcie , pięknie , cudnie, czekamy czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.10.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Basiu czy Ty w małej łazience masz roca gap moze? Jesli nie to jaki wc masz i czy jest wygodny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wieki mnie tu nie było i jakie piękne zmiany Świetna kuchnia, nawet mi nie przeszkadza, że znowu biała drewno czyni ją ciepłą i niepowtarzalną. Szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 27.10.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Prawie rok mnie tu nie było . Postęp ogromny !Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.10.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Basiu dziekuje-wzdycham do twojej kuchni kazdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.10.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Basiu czy Ty w małej łazience masz roca gap moze? Jesli nie to jaki wc masz i czy jest wygodny ? Beata Weronika - to jest Villeroy & Boch - Subway 2.0. Basiu dziekuje-wzdycham do twojej kuchni kazdego dnia Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.10.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Hej Basiu piękną masz kuchnie:yes:Chciałam podpytac jakiego koloru masz sufit podwieszany w kuchni czy to brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Basiu poczytuję cię i pięknie wam wyszła kuchnia. czekam na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Basiu, kuchnia prezentuje się wyśmienicie Pięknie wszystko dopasowane. I życzę jak najszybszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tyle już usłyszałaś komplementów, więc nie wiem czy moje jeszcze potrzebne:lol2: Dobrze wiesz, że kuchnia świetna! Co mi się wyjątkowo podoba, to mimo że nie jestem zwolenniczką drewnianej podłogi w kuchni (miałam taką w wynajmowanym domu) to uważam, że u Ciebie to był strzał w dziesiątkę:yes: Super zgrywa się z blatami i resztą:yes:Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.10.2012 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Basiu piękną masz kuchnie:yes:Chciałam podpytac jakiego koloru masz sufit podwieszany w kuchni czy to brąz? lea to jest farba Benjamin Moore Regal - ceramiczna: 996 Annapolis Gray http://www.benjaminmoore.net/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/2/5/2593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Basiu krzesła które wybraliście strasznie mi sie podobają, fantasyyczna forma siedziska i piękne nogi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts