Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basi i Tomka krakowska przebudowa - komentarze do dziennika

Basia_KRK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuchnie robilas w jakims studio czy moze u stolarza?

kakusek, kuchnia projektowana w House of Kitchen w Krakowie, a zamawiana w Mix Meble też w Krakowie :)

i,jaki Ral jest Twoja kuchnia?o Ral drzwi chyba pytałam.prawda?ale nie wiedziałaś?

Barbara74, niestety zbytnio nie pomogę. W ogóle nie operuję kolorami w palecie RAL. Drzwi zamówiliśmy po prostu białe (mat), natomiast fronty kuchni z dostępnej palety - i tam był jeden biały tylko.... Bez nazwy RAL....

A o samej kuchni, cóż mogę napisać. Jestem zachwycona. Project wg mnie świetny! Brawa dla Pani Karoliny z House of Kitchen z Krakowa. Bałam się, że trochę przytłoczy tą przestrzeń i ją zagraci, tymczasem miła niespodzianka - meble fantastycznie wypełniły kuchnię... Kolorystyka kuchni także mi odpowiada. Fronty nie są bardzo błyszczące i nie widać odbitych palców. Blaty i panel naścienny ze strukturą drewna w dotyku - to strzał w dziesiątkę! No i jeszcze jedno - farby na ścianach Benjamin Moore - to chyba jeden z lepszych naszych wyborów. Te kolory są po prostu niesamowite. Fantastycznie dopasowują się do wnętrza, są fajnie matowe i mają bardzo odpowiadającą mi strukturę.

A dzisiaj zapakowałam pierwszą torbę z naszymi ubraniami :D Chyba powoli przygotowuję się do przeprowadzki :D

Tyle już usłyszałaś komplementów, więc nie wiem czy moje jeszcze potrzebne:lol2:

Dobrze wiesz, że kuchnia świetna!:D Co mi się wyjątkowo podoba, to mimo że nie jestem zwolenniczką drewnianej podłogi w kuchni (miałam taką w wynajmowanym domu) to uważam, że u Ciebie to był strzał w dziesiątkę:yes::yes: Super zgrywa się z blatami i resztą:yes::yes:Pozdrawiam:hug:

Hej Basiu piękną masz kuchnie:yes:Chciałam podpytac jakiego koloru masz sufit podwieszany w kuchni czy to brąz?

lea to jest farba Benjamin Moore Regal - ceramiczna: 996 Annapolis Gray

http://www.benjaminmoore.net/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/2/5/2593.jpg