Nelli Sza 30.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Basiu gdzie jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No właśnie, Basiu!!!! Kupiłaś Echo-L???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber_2 19.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Serdecznie pozdrawiam, nie chcialbym sie powtarzac, jednakze nadmienie iz naleze do grona "wielbicili" dzienniki - i cicho obserwuje dokonania w "backgroundzie".Doceniam w szczegolnosci czas poswiecony na prowadzenie dziennika i nieocniona pomoc niesiona "braciom w dzialaniu". Bedac samym na etapie przed wykonczeniowym, chcialbym prosic o namiary na kamien elewacyjny ktory mnie "kupil" od samego poczatku. Serdecznie bede wdzieczny za info. Pozdrawiam, Bimber z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.06.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Gratuluje przeprowadzki !!! Basiu napisz mi jaka jest nazwa tego dywanika w kółeczka,co go chyba masz koło kominka? Pozdrawiam lea, jeżeli chodzi o ten dywan - to skórzane kółka - takie dywany ma BoConcept - http://www.boconcept.com.pl/dywany.aspx?ID=132371&imageid=7870 . My go jednak nie kupiliśmy, bo za bardzo się wyróżniał na podłodze http://imageshack.us/a/img32/5299/img6277ad.jpg No właśnie, Basiu!!!! Kupiłaś Echo-L???? Kupiłam Testowałam je przed zakupem. Są bardzo wygodne. Mamy dwa hookery i 4 niższe do stołu. Bedac samym na etapie przed wykonczeniowym, chcialbym prosic o namiary na kamien elewacyjny ktory mnie "kupil" od samego poczatku. Serdecznie bede wdzieczny za info. Pozdrawiam, Bimber z Krakowa. Bimber dziękuję za miłe słowa Jeżeli chodzi o kamień elewacyjny - piaskowiec ten co na naszym domu - zapraszam bezpośrednio do mnie, bo jestem dystrybutorem www.piaskowiecelewacyjny.pl Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 26.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Basiu kuchnia prezentuje się wspaniale!! Mamy zaprojektowane takie same uchwyty jak w Twojej kuchni, powiedz czy jesteś zadowolona? My wlasnie chcieliśmy je zmienić na frezowane, jednak Twoja kuchnia przekonuje mnie, aby nic nie zmieniać. Z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć. Zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.07.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Basiu, kuchnia piekna, przestronna, widac ze lubicie gotowac:) Kiedy pokazesz nam kolejne pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moja sielanka 10.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam Basiu. Trafiłam do Twojego dziennika bo zachwyciła mnie Twoja kuchnia - oddałam na nią swój głos Prostota piękna i tu chcę zapytać o blat i to co jest na ścianie z szafkami wiszącymi, piękny kolor, taki ciepły, cóż to jest proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Basia-nie wiem czy wiesz;)ALE STRASZNIE MI SIE TWOJA KUCHNIA PODOBA:) I JEST MI NIESAMOWICIE PRZYKRO:P ZE TAKA SKĄPA JESTEŚ I TAK NAM TE ZDJECIA DAWKUJESZ:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 18.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie było wnetrza piękne urządzone kuchnia piekna jedynie to te butelki na szawce mi nie pasują a reszta rewelacyjna okna w salonie to cud miód ogród masz dość duzy więc jak tylko kiedyś będzie pięknie zagospodarowany to chyba będzie najpiękniejsze miejsce w tym domu . będę podziwiać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 07.08.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Basiu, chciałabym Cię podpytać o podłogę, jakiś czas już ją użytkujecie, czy poleciłabyś? Ja również przymierzam się do olejowanego finishparkietu i zbieram opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.08.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Basiu, chciałabym Cię podpytać o podłogę, jakiś czas już ją użytkujecie, czy poleciłabyś? Ja również przymierzam się do olejowanego finishparkietu i zbieram opinie Pozdrawiam Tak, bardzo polecam! Absolutnie nic się nie dzieje, a jesteśmy po sezonie zimowym (=ogrzewanie podłogowe pod deskami). Jakieś dwa tygodnie temu pierwszy raz je olejowaliśmy, sami Banalna sprawa, jak ma się dobry olej (my użyliśmy Osmo). Efekt super! Kolor nic się nie zmienił, nie ściemnił... Tak więc raz jeszcze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.08.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dawno mnie tu nie było wnetrza piękne urządzone kuchnia piekna jedynie to te butelki na szawce mi nie pasują butelki były tymczasowe Już są w winnicy, niedługo zamieszczę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 08.08.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dziękuję. Zdjęcia Waszej podłogi (i kilku innych) oglądam od jakiegoś miesiąca codziennie Od zawsze wiedziałam, że dąb, że deska, ale miałam dylemat, którego producenta. Bardzo mi pomogłaś, dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilya 16.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, piękny domek, bardzo w moim guście. Jako, że jesteśmy sąsiadkami, mam prośbę o pomoc. Gdybyś mogła powiedzie, gdzie kupowałaś kominek - u nas też taki narożny będzie. Na razie w 2 firmach powiedziano 15 tyś - za sam wkład - to dla mnie stanowczo za dużo. Poszukuję tez pana do kominka - jeżeli jesteś zadowolona to proszę o kontakt do niego - może byc na priv. Deski warstwowe finishparkiet kupowałaś na zakopiance? Zastanawiam się czy duża różnica jest jakościowa pomiędzy zwykłym sklepem a Barlinkiem z obi.Przepraszam że tak zasypuję pytaniami, ale jesteś jedyną osobą z okolic Krakowa o której wiem, która użytkuje coś co i ja bym chciała u mnei zastosowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.08.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam Sąsiadkę Odnośnie podłogi - kupowaliśmy nasze deski na Zakopianskiej w Querqus (ale w tym oddziale tak bardziej na tyłach). Zależało nam na dobrej desce na ogrzewanie podłogowe - to był priorytet dla nas, stąd taki wybór. A kominek - kupiony na Klimeckiego. Nie pamietam nazwy firmy? Miro-les-foyers? Oni tam maja oprócz kominów kamienie do zabudowy... W salonie mieli kilka opcji kominów naroznych. Może nadal mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilya 17.08.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzięki za informację. Też chcemy coś trwałego. Najgorsze to jest to że mi się podobają rzeczy jak się okazuje najdroższe - na które już sobie nie mogę pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.08.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Basiu, czy masz deski olejowane, czy pokryte lakierem matowym? Czy podłoga się nie rysuje/ nie niszczy??? - ostatnio wszyscy mnie straszą, że drewno olejowane jest bardzo trudne w utrzymaniu w idealnym stanie, zwłaszcza przy dzieciach. A pamiętasz, że miałaś krzesła w jadalni pokazać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.08.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzięki za informację. Też chcemy coś trwałego. Najgorsze to jest to że mi się podobają rzeczy jak się okazuje najdroższe - na które już sobie nie mogę pozwolić. W takim razie trzymam kciuki za jak najlepsze wybory!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts