Basia_KRK 17.08.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Basiu, czy masz deski olejowane, czy pokryte lakierem matowym? Czy podłoga się nie rysuje/ nie niszczy??? - ostatnio wszyscy mnie straszą, że drewno olejowane jest bardzo trudne w utrzymaniu w idealnym stanie, zwłaszcza przy dzieciach. A pamiętasz, że miałaś krzesła w jadalni pokazać??? Sharlotka, mamy deski olejowane i uważam, ze to nasz najlepszy wybór! Podłoga wyglada bardzo naturalnie, nie jes śliska, łatwa w utrzymaniu. Mamy na całym parterze te deski, łącznie z kuchnią, więc wiem co mowię Mamy tez dębowe schody, olejowane. Jak masz jakieś pytania, to śmiało pytaj. Poprzednio mieszkaliśmy na podłodze lakierowanej (mat), więc mogę porównać, chociaż na lakier absolutnie nie mogę narzekać. Po prostu olej wygląd wg mnie ładniej, on i nie trzeba cyklinowac za kilka lat O krzesłach pamietam, pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Basia-no pokaż coś i nie daj się więcej prosić Ładnie to tak było podglądać a teraz to się nic pokazać nie chce:p:hug: No proszę pokaż Wasz PIĘKNY dom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.02.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Basiupiękną masz kuchniez czego dokładnie macie blat i jaki on ma kolor?? na podłodze w kuchni to drewno czy płytka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.02.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kori Dziękuję Wklejam raz jeszcze zdjęcie: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/46/ju4j.jpg Blat - jest to kolor: Jesion. Wykonanie z nowoczesnego strukturalnego laminatu (struktura drewna). Bardzo polecam - świetne wykonanie, nie ma nic wspólnego z wszechobecnym laminatem Na podłodze drewniane deski - dąb - olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czy mogę się dowiedzieć jakiej firmy jest blat -w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.02.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Cała kuchnia jest firmy Atlas Meble - www.atlas-kuchnie.com.pl Polecam! Bardzo dobra jakość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.02.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Basiu,gratuluję filmu!!!!!!!!! - a Wy też występujecie, czy tylko Wasze wnętrza????No i czekamy na fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.02.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sharlotka, dziękuję Nie dało się bez nas hehe Mam nadzieję, że jakoś to zmontują, bo doświadczenia przed kamerą to nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 24.02.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Gratulacje Basiu Chętnie zobaczę filmik z Waszym udziałem Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 24.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Rozumiem, że Ty będziesz zawiadomiona o terminie emisji filmiku i oczywiście Ty nas zawiadomisz , a my zrobimy oglądalność !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 25.02.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam Basiu ,dziekuje za piekne inspiracje.,zastanawiam sie dlaczego mnie tu jeszcze nie bylo ,piekne masz wnetrza ,dokladnie jeszcze nie obejrzalam ,ale zrobie to napewno :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.02.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Rozumiem, że Ty będziesz zawiadomiona o terminie emisji filmiku i oczywiście Ty nas zawiadomisz , a my zrobimy oglądalność !!! Dokładnie tak będzie Krzysztof Witam Basiu ,dziekuje za piekne inspiracje.,zastanawiam sie dlaczego mnie tu jeszcze nie bylo ,piekne masz wnetrza ,dokladnie jeszcze nie obejrzalam ,ale zrobie to napewno :)pozdrawiam Pralinka witaj Miło, że odwiedziłaś mój dziennik Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 25.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Basiu mozesz mi powiedziec jak zaslonilas okna ,czy wogole je zaslaniasz?Sama jestem na etapie poszukiwania inspiracji na duze przeszklenia a Twoj domek jest w moim klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.02.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 W salonie nie mam jeszcze pomysłu… okna są od ogrodu, więc i tak nic nie widać Chyba dopiero jak skończymy ogród to rozważę co zrobić... Pozostałe okna to będą rolety rzymskie z lnu. Na razie testuję firmy Faber - mam na jednym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 25.02.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 dzieki za odpowiedz,u mnie niestety tylko 800 m dzialki i musze sie zaslonic ,bo sasiad bedzie mi zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.02.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No to czekam niecierpliwie na info o emisji filmu:) PS.skrzynkę już opróżniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.03.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cześć Basiu. Dawno Cię nie widziałam. Klimatyczna ta piwnica. Piękny macie dom. Ciekawa jestem jak wyszła Ci ta górna łazienka. Pochwalisz się kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.03.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Magda 34 - jak miło Cię widzieć Muszę koniecznie odwiedzić Twoją wnętrzarską rewolucję Górna łazienka jeszcze nie zorbiona… może pod koniec roku się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.04.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Basiu,u nas jeden z tarasów będzie wyłożony trawertynem grigio:) - ułożonym jak kładka na białym żwirku:) - nie mogę doczekać się realizacji!!!Palisadę nero też mam w projekcie - który z architektów Libetu przygotowywał Wam projekt? Pani Katarzyna W-M? A jaką kostkę planujesz na podjazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.04.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 jeszcze jedno - na pewno wiesz, że trawertyn jest celowo nierówny, tak?Układając go na tarasie musisz zaakceptować duże fugi, inaczej nierówności będą widoczne - Libet podaje, że szerokość fugi na wynosi 0,5 cm, ale wg naszego wykonawcy musi być szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts