rasia 07.03.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Rasiu, coś takiego? Nie powiem, wygląda fajnie Instalatorzy się wkurzą na pewno Jeżeli to w ogóle będzie możliwe do wykonania http://img651.imageshack.us/img651/3489/azienka110031.jpg Basik! Ty jeszcze możesz z drzwiami jeździć! To bajka normalnie dla projektanta... Całkiem przez przypadek stworzyłaś koncepcję nr4! Bo ja pisałam wyżej: prysznic i wanna na lewo od wejścia, umywalki w prawym kącie, czyli na prawo i do tyłu od wejścia, a kibelek na ściance kolankowej bezpośrednio pod oknem... z pięknym widokiem tylko dla panów... ... tylko nie wiem jak wysoką masz ściankę kolankową i czy ten kibelek tam będzie wygodny, ale zakładam, że skoro myślałaś o kibelku na ściance kolankowej obok okna dachowego, to pod oknem będzie jeszcze wygodniej i przestronniej... Ps. Czy możesz zdradzić namiary na czajnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ciekawa rzecz z tym czajnikiem... Ja mam identyczny jak ten... ale firma sie inaczej nazywa. http://cgi.ebay.pl/Gastroback-Design-Wasserkocher-Edelstahl-Matt-42413_W0QQitemZ370332729628QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kleinger%C3%A4teK%C3%BCche_PM?hash=item56398d011c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2010 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ciekawa rzecz z tym czajnikiem... Ja mam identyczny jak ten... ale firma sie inaczej nazywa. http://cgi.ebay.pl/Gastroback-Design-Wasserkocher-Edelstahl-Matt-42413_W0QQitemZ370332729628QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kleinger%C3%A4teK%C3%BCche_PM?hash=item56398d011c Małgoś, a Twój też ma te wszystkie czarodziejskie guziczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ciekawa rzecz z tym czajnikiem... Ja mam identyczny jak ten... ale firma sie inaczej nazywa. http://cgi.ebay.pl/Gastroback-Design-Wasserkocher-Edelstahl-Matt-42413_W0QQitemZ370332729628QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kleinger%C3%A4teK%C3%BCche_PM?hash=item56398d011c Małgoś, a Twój też ma te wszystkie czarodziejskie guziczki? Nie, nie ma... Ja mam osobna maszynke do robienia herbaty. Tu jest chyba ostatni na stronie, tylko jak sie w niego kliknie to sie zdjecie nie pokazuje... http://shop.ebay.pl/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=gastroback+Wasserkocher+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ps. Czy możesz zdradzić namiary na czajnik... Jasne Rasiu Niemiecka firma Gastroback Tu czajniki A tu na eBay Dodam, że magiczne guziczki sprawują się bardzo OK i bardzo fajna jest funkcja podtrzymywania ciepła (20 minut). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Basia, a Ty bys nie wpadla do mnie za tydzien? Daleko nie masz... Małgoś, a gdzieś Ty sąsiadko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.03.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Basik! Ty jeszcze możesz z drzwiami jeździć! Mogę Chyba lepiej by było jakbym nie mogła bo codziennie coś nowego wymyślam Całkiem przez przypadek stworzyłaś koncepcję nr4! Bo ja pisałam wyżej: prysznic i wanna na lewo od wejścia, umywalki w prawym kącie, czyli na prawo i do tyłu od wejścia, Jednak wanna z prysznicem obok nie za bardzo jest do wykonania.. bo wanna miała mieć 2 m, a prysznic 1 m + do tego obudowy - będzie na styk, albo nawet za braknie... a kibelek na ściance kolankowej bezpośrednio pod oknem... z pięknym widokiem tylko dla panów... ... tylko nie wiem jak wysoką masz ściankę kolankową i czy ten kibelek tam będzie wygodny, ale zakładam, że skoro myślałaś o kibelku na ściance kolankowej obok okna dachowego, to pod oknem będzie jeszcze wygodniej i przestronniej... Kibelek zostanie jednak na ściance kolankowej - wys. 1m - dach 45 st - ale odsuniemy go trochę od ściany.. Mąż chciał pod oknem, ja coś nie jestem do tego przekonana, bo jak otworzę takie okno? Ale to jest jeszcze do przemyślenia, bo akurat to można zrobić bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Basia, a Ty bys nie wpadla do mnie za tydzien? Daleko nie masz... Małgoś, a gdzieś Ty sąsiadko? Tam gdzie Gajusz... Juz Ci wysylam priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Piękny projekt, piękne wizki, super bryła. Życzę sobie i Wam aby szybko budowa się zakończyła, trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.03.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzięki e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Basiu, kibicuję nie od dziś zapowiada się piękny dom w pięknym ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witaj Basiu!Czyli niedługo ostro ruszacie.Aż jestem ciekawa efektów.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj Basiu, Fajny macie projekt, ciekawa jestem efektów końcowych. Kiedy planujecie zamieszkać w waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.03.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj Basiu, Fajny macie projekt, ciekawa jestem efektów końcowych. Kiedy planujecie zamieszkać w waszym domku Dziękuję za wizytę Marzy mi się, aby na koniec roku być już w domu... ale czy to jest realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 17.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj ! Projekt arcyciekawy. Plany Twoje, jeszcze ciekawsze.Pozwól po podglądać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To i ja melduję się na pokładzie statku z dużym gronem podczytywaczy i kibiców. W zasadzie nie powinnam się powtarzać, przedmówcy (przedpiszący) powiedzieli już wszystko, ale dodam jednak od siebie, że Wasz projekt i cały plan na zagospodarowanie tego starego domu mnie zachwycił... Gdyby nie fakt, że dzieje się to w realu nie uwierzyłabym, że ktoś takie wyzwania podejmuje.. Ostrzegam, że będę wiernie podglądać.. I życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 23.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam! Koncepcja świetna!!Bardzo podoba mi się nowoczesny design domu!! A dachówki tez moje wymarzone zamieściłaś!! I ciemne , i ciemna łazienka...aj.., czekam z niecierpliwością na efekty...Mam nadzieję, że dach zrobisz pierwsza( a raczej jestem pewna! i bede mogła podziwiac go na zdjęciach i w 1000% sie juz na takie dachoweczki zdecydowac... A w tych domach"na żywo", co zamiesciałas, to moze na dachach taka płaska jest? I ogrodzenie tez planujemy (jeszcze ptaki nie spiewaja o ogrodzeniu, ale..)wlasnie takie inne od typowej siatki, a jednak siatkę... i daj namiar z jakiej firmy ta siatka..., nie chce sprzedawcy bo pod krakow nie pojade, ale producenta, gdybys mogla.. Co do drewna..zostaw sobie taki kolorek jaki masz w wizualizacji(lub zblizony-w kazdym razie nie jakis ciemny.., jak to ktorys z tych domow mial..), ślicznie domak wyglada z tym drewnem...obawialbym sie tylko naszego klimatu i tego , co z tymze drewnem stanie sie po paru zimach...,ale na poczatku bedzie ślicznie!! Co do zastapienia okna --to o wiele ładniej drewno niz bialy kawalek..jak kolega napisal w dzienniku-drewno.. No i wogólel zapowiada się piękniaście...ta wełenka i na bosaka... )) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 23.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witaj Basiu... , tez tu bywam bardzo czesto, a to jasna jasnosc , ze baaaardzoooooo mi sie u Ciebie podoba. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jak chcecie sprzedać ten wkład kominkowy za jakieś 500 pln, to się wstrzymajcie i będziecie mieli w czym palić pierwszej zimy po zamknięciu budynku. po budowie sprzedasz go za podobną cenę lub minimalnie mniej - zostawcie sobie go bo sie przyda, no chyba ze chcecie wybudować się w jeden sezon i pierwszej zimy będziecie mieli docelowe ogrzewanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Basiu! Jak posuwają się prace?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts