Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

M.A.H DREW TARTAK

Recommended Posts

Serdecznie odradzam skład budowlany M.A.H DREW TARTAK z Zaborza 15 koło Buska Zdroju.W kwietniu 2009r. właścicielce tego składu sprzedałem 2000 tys. bloczków betonowych .Pieniądze miałem dostać przelewem w ciągu 7 dni. Niestety mineło już kilka miesięcy, a żadne moje prośby nie skutkują, właścicielka obiecuje że pieniądze będą na nastepny dzień albo nieodbiera telefonu. Z tego co słyszałam to taka sama sytuacja jest przy kupnie jakiś materiałów z jej składu tzn.bierze zaliczkę a nie wydaje materiału. Jeśli nie chcą mieć państwo takich problemów to niekorzystajcie i nie udzielajcie usług tej firmy. Jest niewiarygodna i fałszywa.

• 1 year później...
witam uważajcie ludzie na tych oszustów o których pisze łukasz123 M.A.H DREW TARTAK z Zaborza 15 koło Buska Zdroju,to prawda sa to wyłudzacze i oszuści my mamy taka samą sytuację mąż zawiózł materiał,faktura wypisana płatność w ciagu 7 dni przelewem a pieniędzy już parę miesięcy nie możemy odzyskać jak mąz dzwoni to mówią że jutro lub po prostu nie odbierają telefonu,nie wiemy co z nimi zrobic jak odzyskac pieniądze masakra,jesteśmy załamani-LUDZIE UWAŻAJCIE

przecież takie sprawy inaczej się załatwia i nie ma co się modlić że oddadzą

1. wezwanie ostateczne do zapłaty faktury nr... w ciągu 7 dni., oraz naliczenie ustawowych odsetek po 1 terminie płatności, jeśli to nie pomoże to po 14 dniach pkt.2

2. wezwanie przed-sądowne do zapłaty faktury w ciągu 7 dni.

3. złożenie pozwu, jeśli jest dopełniona w/w formalność czyli wezwanie ostateczne i przed-sądowne, sprawa sądowa odbywa się szybko ze sprawiedliwym końcem

• 3 weeks później...
mdzalewscy-dziękuję Wam serdecznie za poradę-M.A.H DREW TARTAK z Zaborza 15 koło Buska Zdroju -dostali już z sądu wezwanie i nic na czwartek sobote poniedzialek itd ciągle kłamią-mam nadzieję że sąd jakoś to roztrzygnie bo wykańczamy dom(w tymianku)i są potrzebne te pieniążnki ech UWAŻAJCIE NA TYCH...

coraz wiecej ludzi zalicza wtopy.... mój koleg też nie może doczekać się wypłaty... chyba zmienię profesję i zacznę odzyskiwać dlugi za procent.... samochód mam, wkrętarkę bezprzewodową z wiertłem mam, łopatę też ...lasów wokoło też dostatek... klientów dostatek a skuteczność lepsza niż Krajowy Rejestr Długów i Sądy razem wzięte.

Kiedy wreszcie zaczniemy żyć w cywilizowanym kraju gdzie pokrzywdzony będzie mógł dochodzić swoich praw szybko i skutecznie i będzie chroniony przez prawo... czy ja tego doczekam? Bo teraz by nie zaliczyć wtopy muszę Inwestora traktować jak potencjalnego przestępce który chce mnie orżnąć .... zresztą Inwestor w identyczny sposób musi traktować też mnie... i każdy nawet nieświadomy "krzywy" ruch powoduje panikę (miałem taką sytuację!) a umowami na piśmie to teraz można sobie d... podetrzeć ...niestety nie chronią żadnej ze stron...