Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 8 - domek Ktośków-komentarze

ktosiek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 324
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wizualizację robiłem w Pro100.

Poszło mi to dosyć szybko, ale jakieś obeznanie z programami CAD mam, tylko nie jestem budowlańcem, skończyłem wydział mechaniczny.

Dzięki za kibicowanie, wkrótce pojawią się zdjęcia, bo robotę już widać, szkoda tylko że tyle kasy w ziemi i papierach.

Witajcie :) A więc dziennik budowy jednak powstał! :D

Widzę, ze też macie kuchnię łączoną z salonem, jak my :)

Gratujuję wylanych fundamentów i nie martwcie się, nie trzeba być na budowie, żeby mieć wszystko na "oku" - trzeba mieć kogoś zaufanego. U nas teściu trochę spier... sprawę z tymi schodami i my też, bo nie upewniliśmy się, ze wszystko gra...

Zyczę Wam, aby u Was obyło się bez takich wpadek! :lol:

Dzięki wszystkim za komentarze.

Witam!!

i widze, że mego juz tutaj była :lol: :lol: :lol:

zawsze mnie wyprzedzi :wink:

projekcik fajny macie, domek mi sie podoba!! a ta wizualizacja SUPER poprosty!

będę kibicowała!

Wasz domek z bali też znam, dużo sią tam dzieje, dzięki za komentarz.

Witajcie :) A więc dziennik budowy jednak powstał! :D

Widzę, ze też macie kuchnię łączoną z salonem, jak my :)

Gratujuję wylanych fundamentów i nie martwcie się, nie trzeba być na budowie, żeby mieć wszystko na "oku" - trzeba mieć kogoś zaufanego. U nas teściu trochę spier... sprawę z tymi schodami i my też, bo nie upewniliśmy się, ze wszystko gra...

Zyczę Wam, aby u Was obyło się bez takich wpadek! :lol:

CO do budowy, to wszystkim zajmuje się mój tata, mam do niego pełne zaufanie, gdyby nie on, to w ogóle nie pomyślał bym o budowie domu. Załatwił nam praktycznie wszystko, my wybraliśmy projekt, no i zarabiamy pieniądze daleko od domu.

PS. muszę się pochwalić, że w ciągu 2-3 tygodni powiększy mi się rodzina, i dla niej buduję ten domek.

Witam

Wpadłam z rewizytą....widzę znajome forumowiczki :D Kala, Meg....witam

Przyleciałam bo przyda się nam na FM męskie towarzystwo :wink: :lol: :lol: :lol: 8)

Domek będziesz miał super, zresztą jak większośc projektów archonu :D Super że masz taką pomoc ze strony rodziny bo to duża oszczędnośc na robociźnie.....

Wizualizacje zrobiłeś wypasione :o gratuluję

Będę cię tu nachodzic :lol: co by móc kibicowac....

Dzięki.

Pomoc mam wypasioną, a to z jednego prostego powodu. Ja tego co zrobili nawet nie widziałem, tylko zdjęcia tak jak wy, no może troszkę więcej, bo z 400 ;) Przebywamy z żoną w Irlandii, no i pracuję na ten dom.

A właśnie zauważyłem, że jakoś mężczyzn jak na lekarstwo :D cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona.

Dzięki.

Pomoc mam wypasioną, a to z jednego prostego powodu. Ja tego co zrobili nawet nie widziałem, tylko zdjęcia tak jak wy, no może troszkę więcej, bo z 400 ;) Przebywamy z żoną w Irlandii, no i pracuję na ten dom.

A właśnie zauważyłem, że jakoś mężczyzn jak na lekarstwo :D cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona.

my też się cieszymy - będzie raźniej w tym babińcu :lol: :lol:

u mnie w komentach jest perłóweczka i waldi - one też mieszkają w Irlandii a budują w Polsce.......więc te same dylematy....a perłóweczka to nawet bardzo podobny domek do twojego.... :o też z archonu :D

A na wiosnę jak wystartujesz to dwa miesiące i już będziemy na tym samym etapie :wink: