ktosiek 14.09.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 (edytowane) Zapraszam do komentowania Rododendrona 8. Link do dziennika:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144607-Rodo-8-domek-Kto%C5%9Bk%C3%B3w Mam nadzieję, że znajdzie się grupa osób zainteresowanych tym projektem. Pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam, zapowiada się ciekawie i będę kibicować z ciekawością dalszych efektów. Ale mam jeszcze pytanie : w jakim programie robiłaś wizualizację ? Wyszła super ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 15.09.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wizualizację robiłem w Pro100.Poszło mi to dosyć szybko, ale jakieś obeznanie z programami CAD mam, tylko nie jestem budowlańcem, skończyłem wydział mechaniczny. Dzięki za kibicowanie, wkrótce pojawią się zdjęcia, bo robotę już widać, szkoda tylko że tyle kasy w ziemi i papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Sorry ktośku za żeńską odmianę. Tak byłam zafascynowana wizualką, że mi się potaśtało Pozdrawiam. A skąd mogę ściągnąć ten program? Jest free, czy płatny????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 15.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Nawet nie zauważyłem Program jest płatny niestety, ja robiłem w wersji demo, później zrzut ekranu. Nie da się zapisać pliku, ani zrobić normalnie zdjęcia w darmowej wersji. Pobrać można np. tu: http://www.instalki.pl/programy/download/aranzacja_wnetrz_i_ogrodow/PRO100.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam!! i widze, że mego juz tutaj była zawsze mnie wyprzedzi projekcik fajny macie, domek mi sie podoba!! a ta wizualizacja SUPER poprosty! będę kibicowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 18.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witajcie A więc dziennik budowy jednak powstał! Widzę, ze też macie kuchnię łączoną z salonem, jak my Gratujuję wylanych fundamentów i nie martwcie się, nie trzeba być na budowie, żeby mieć wszystko na "oku" - trzeba mieć kogoś zaufanego. U nas teściu trochę spier... sprawę z tymi schodami i my też, bo nie upewniliśmy się, ze wszystko gra... Zyczę Wam, aby u Was obyło się bez takich wpadek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 18.09.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzięki wszystkim za komentarze. Witam!! i widze, że mego juz tutaj była zawsze mnie wyprzedzi projekcik fajny macie, domek mi sie podoba!! a ta wizualizacja SUPER poprosty! będę kibicowała! Wasz domek z bali też znam, dużo sią tam dzieje, dzięki za komentarz. Witajcie A więc dziennik budowy jednak powstał! Widzę, ze też macie kuchnię łączoną z salonem, jak my Gratujuję wylanych fundamentów i nie martwcie się, nie trzeba być na budowie, żeby mieć wszystko na "oku" - trzeba mieć kogoś zaufanego. U nas teściu trochę spier... sprawę z tymi schodami i my też, bo nie upewniliśmy się, ze wszystko gra... Zyczę Wam, aby u Was obyło się bez takich wpadek! CO do budowy, to wszystkim zajmuje się mój tata, mam do niego pełne zaufanie, gdyby nie on, to w ogóle nie pomyślał bym o budowie domu. Załatwił nam praktycznie wszystko, my wybraliśmy projekt, no i zarabiamy pieniądze daleko od domu. PS. muszę się pochwalić, że w ciągu 2-3 tygodni powiększy mi się rodzina, i dla niej buduję ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 18.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 PS. muszę się pochwalić, że w ciągu 2-3 tygodni powiększy mi się rodzina, i dla niej buduję ten domek. Właśnie wiem z forum babyboom, gdzie spotkałam się z Twoją żonką Nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Bardzo fajne miejsce. A ławy wylane cymesik. Szkoda, że trzeba będzie czekac do wiosny na taki szybciutki skok murów ... ale damy radę. Będzie czas na wybór materiałów do wnętrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj:) czekamy na nowe fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.09.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzięki za komenty. Ostatnie zdjęcia będą dzisiaj wieczorem, no i na ten rok niestety koniec prac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.09.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam Wpadłam z rewizytą....widzę znajome forumowiczki Kala, Meg....witam Przyleciałam bo przyda się nam na FM męskie towarzystwo Domek będziesz miał super, zresztą jak większośc projektów archonu Super że masz taką pomoc ze strony rodziny bo to duża oszczędnośc na robociźnie..... Wizualizacje zrobiłeś wypasione gratuluję Będę cię tu nachodzic co by móc kibicowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.09.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzięki. Pomoc mam wypasioną, a to z jednego prostego powodu. Ja tego co zrobili nawet nie widziałem, tylko zdjęcia tak jak wy, no może troszkę więcej, bo z 400 Przebywamy z żoną w Irlandii, no i pracuję na ten dom. A właśnie zauważyłem, że jakoś mężczyzn jak na lekarstwo cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no i sa fotki!!!! wreszcie!! śliczne fundamenciki teraz to już pójdzie jak z procy do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.09.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no i sa fotki!!!! wreszcie!! śliczne fundamenciki teraz to już pójdzie jak z procy do góry!! Łatwo pewnie nie będzie, ale mam nadzieję, ze jakoś pójdzie. Mi się też podobają skromny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Teraz będziesz miał czas zaplanować resztę. Fajnie tak :) Poza tym taka przerwa dobrze robi na głowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Teraz będziesz miał czas zaplanować resztę. Fajnie tak :) Poza tym taka przerwa dobrze robi na głowę :) Masz rację, na głowę mi na pewno dobrze zrobi, bo i siwe włosy się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzięki. Pomoc mam wypasioną, a to z jednego prostego powodu. Ja tego co zrobili nawet nie widziałem, tylko zdjęcia tak jak wy, no może troszkę więcej, bo z 400 Przebywamy z żoną w Irlandii, no i pracuję na ten dom. A właśnie zauważyłem, że jakoś mężczyzn jak na lekarstwo cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona. my też się cieszymy - będzie raźniej w tym babińcu u mnie w komentach jest perłóweczka i waldi - one też mieszkają w Irlandii a budują w Polsce.......więc te same dylematy....a perłóweczka to nawet bardzo podobny domek do twojego.... też z archonu A na wiosnę jak wystartujesz to dwa miesiące i już będziemy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.09.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Znam wątek Perłówki, ten domek był brany pod uwagę, jest bardzo podobny, ale nie ma pokoju na parterze, wiec odpadł.Jest sporo osób z taką sytuacją jak ja, więc wszystko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts