Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 8 - domek Ktośków-komentarze

ktosiek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 324
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hydraulika skończona, nawet byłą próba, wszystko gra, grzeje. We wtorek i środę akcja styropian, folia i posadzki z mixokreta. Wszystko zrobione sprawnie i nawet w miarę tanio wyszło. Zdjęcia mam nadzieję, będę miał jakieś dzisiaj to wstawię w dzienniku.

A co do przeprowadzki, to w tym roku zostaną jeszcze do wstawienia drzwi i brama garażowa. W przyszłym roku będzie można mieszkać, ale raczej przeprowadzki nie będzie. Trzeba tu jeszcze będzie popracować :(

• 2 weeks później...

Tak bez zalanych. Ale tak na min. żeby sprawdzić czy wszystko OK.Wcześniej próba szczelności. Następnie zrobili mi posadzki. Było niby wszystko ok z instalacją (znaczy nic nie popsuli mi w czasie wylewania posadzek). No i przed samymi mrozami zjawił się hydraulik i woda została wtedy spuszczona.

Ale ja mam mało podłogówki. NA dole wiatrołap, przejście do garażu, łazienka i kuchnia. Na górze tylko łazienka. Reszta grzejniki.

Edytowane przez ktosiek

Gratuluję że ci się udało zdążyć przed mrozami. U nas niestety wielki zong ;-(

My mamy podłogówkę na całości na dole. Mamy też trochę grzejników- tu zrobili próbę ciśnieniową ale na podłogówce nie. Czy robi się ? Bo już sama nie wiem ;-(( Na moje próba szczelności musi być ale głupieje ;-(

• 2 weeks później...

Witam, oj dawno mnie nie odwiedzałaś, ale rozumiem ;) czekam aż się u Was coś będzie działo.

A zrobiłęm to na stronie Ceresitu:

http://www.ceresit.pl/narzedzia/aplikacja-do-wizualizacji-kolorystycznej

Trzeba się zarejestrować, chyba nie trzeba ściągać. Wrzuca się swoje zdjęcie, wyznacza pola, które mają być zakolorkowane, odejmuje okna/drzwi. Dosyć prosto się robi, jest samouczek. W razie pytań pisz , postaram się odpowiedzieć.

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

Witam, oj dawno mnie nie odwiedzałaś, ale rozumiem ;) czekam aż się u Was coś będzie działo.

A zrobiłęm to na stronie Ceresitu:

http://www.ceresit.pl/narzedzia/aplikacja-do-wizualizacji-kolorystycznej

Trzeba się zarejestrować, chyba nie trzeba ściągać. Wrzuca się swoje zdjęcie, wyznacza pola, które mają być zakolorkowane, odejmuje okna/drzwi. Dosyć prosto się robi, jest samouczek. W razie pytań pisz , postaram się odpowiedzieć.

dzięki bardzo!!! Już wszystko pięknie ( tak mi sie wydawało!!) zrobiłam i ....kicha ! Zapisałam i gdzieś mi cholera, wsiąkło. Nie mogę znaleźć mojego "dzieła". Co zrobiłam nie tak? Przecież wszystko robiłam z samouczkiem? Pomocyyyyyy!

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

Dziękuję pięknie za życzenia :)

dzięki bardzo!!! Już wszystko pięknie ( tak mi sie wydawało!!) zrobiłam i ....kicha ! Zapisałam i gdzieś mi cholera, wsiąkło. Nie mogę znaleźć mojego "dzieła". Co zrobiłam nie tak? Przecież wszystko robiłam z samouczkiem? Pomocyyyyyy!

No mi się też tak zdarzyło. Dla pewności wybieram najpierw Eksportuj obrazek, zapisuje sobie w .jpg. Ale tylko tak raz miałem, a tak projekty są w ->Moje projekty, wszystko działa.