Mmelisa 30.01.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam Domek widze, ze juz zamkniety, ale fajnie. U nas jak sie uda to do lata zamierzamy dachowke polozyc. Podoba mi sie u Ciebie wielkosc zdjec...moze nie na temat pisze,ale mozesz zdradzic gdzie je umieszczasz? Prooosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ooo i zaczelam nowa strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 30.01.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam i u mnie. Zdjęcia zamieszczam tu:http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziekuje sprobuje przeniesc nowe zdjecia na ta stronke i zobacze jak to bedzie funkcjonowac... mam nadzieje,ze juz tutaj nie bede miala problemow...bo cos mi ostatnio nic nie wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 26.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ruszyło Nasz projekt jest już u architekta.... Mamy mapkę do celów projektowych... Okna w kuchni od wykusza jednak nie będzie, zmieniamy wielkość okien w garażu i pokoju nad garażem, ściankę kolankową podwyższamy, garaż też będzie coś wyższy żeby z zakupem i montażem bramy nie było problemu i... żeby ze schodami nie było tak pod górkę poszerzamy trochę domek Geodeta pomierzył nasze włościa i ogólnie... czekamy na info od architekta... Kierbuda mamy na oku, z murarzami hmmmm ekipy są ale ich CENY!!!! Zobaczymy Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.02.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam, to kilka kroków już do przodu do celu. Jeszcze zima więc macie jeszcze czas, aby się z tym uporać, później już jest szybciej.Co do okna w pokoju nad garażem, to teraz chyba tez bym tak zrobił, jedno większe i w garażu równolegle i było by lepiej.Dla mnie ścianka kolankowa jest OK. Ale widzieliście, chcecie wyżej, więc możecie. Garaż mógłby być wyższy, to widzieliście, więc krok dobry. Schody to wiadomo, już sam błąd w projekcie, ale jak wydłużycie to schody się zmieszczą może nawet ze spocznikiem, nie zabiegowe. U mnie na razie czekanie, ale już się zbieram za myślenie. Płytki, panele, kolory, schody, elewacja. Nie mamy pomysłów za bardzo na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jeju..........ale mam zaległości u Ciebie pozdrawiam niedzielnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam niedzielnie, czekam na relacje z budowy...dzieje sie cos u Was? Jakies dalsze postepy, plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jeju..........ale mam zaległości u Ciebie pozdrawiam niedzielnie !! Witam niedzielnie, czekam na relacje z budowy...dzieje sie cos u Was? Jakies dalsze postepy, plany? Witam, teraz martwy trochę sezon, więc prawie każdy tak ma. U mnie na razie wszystko stoi. Ale niedługo się zacznie. Najpierw szpachlowanie i zalepianie dziur po hydraulikach. Później gruntowanie, malowanie, wybory płytek, łazienka, kuchnia. Później elewacja. Na razie zamówione ekipy, schody się robią, będą jesionowe pełne. Sporo wyborów przed nami, a ja nie mam za wiele czasu, a tu by się przydało jakieś projekty łazienki i kuchni zrobić. Elewacja też czeka, schody wejściowe będą z kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 06.04.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 u nas częściowo wjazd na posesję mamy z kostki granitowej i słupki przy bramie z łupka - ślicznie to wygląda.... tak więc taras i schodki na zewnątrz pewnie też utrzymamy w takiej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Widze, ze juz sie cos dzieje domek wyglada jak dalmatynczyk teraz tylko czekac na fotorelacje skoro nie moge sie moim domkiem nacieszyc, to pozwole sobie podziwiac Twoj i cieszyc sie razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Super drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Super drzwi wejściowe Mi tez sie podobaja, ale u siebie to chce miec te z Hormann'a siwe lub cos takiego,zalezy jaki kolor okien kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 20.04.2011 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No z drzwi jesteśmy zadowoleni. Ocieplenie się robi, ale przed świętami kolorku jeszcze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 20.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 gratuluję tych gustownych ciapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 http://www.azstkd.yoyo.pl/aktualnosci/azs_pliki/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2011 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Również przyłączam się do życzeń http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/smile.png i nie zakończcie tych Świąt jak kurczaczek poniżej http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/tongue.png http://files.students.ch/uploads/a/2009/04/15/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.04.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za życzenia.A po świętach ruszamy z robotą dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts