LINKA82 28.04.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Piękne łatki, życzę powodzenia w wyborze koloru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hejka domek nabral kolorkow ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 13.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) wiesz, uwielbiam spacerować po Twoim domku To daje mi namiastkę tego, jak będzie wyglądał wewnątrz nasz dom U nas przez ostatnie dni zostało pocięte drzewo na dach i gdy mąż ostatecznie skończy z tym tematem (trzeba ułożyć dechy i trochę posprzątać) - zaczniemy myśleć o fundamentach. Chcemy wytyczyć domek i wylać fundamenty w jednym tygodniu i wstępnie będzie to ostatni tydzieć czerwca Na pewno będą zdjęcia! Obiecuję Pzdr. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez abakadabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 13.06.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Piękne łatki, życzę powodzenia w wyborze koloru:) No to wybraliśmy, i nam się podoba. Chociaż w końcu zrezygnowaliśmy z obwódek wokół okien i drzwi. Hejka domek nabral kolorkow ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif No nabrał, teraz już wygląda całkiem inaczej. wiesz, uwielbiam spacerować po Twoim domku To daje mi namiastkę tego, jak będzie wyglądał wewnątrz nasz dom U nas przez ostatnie dni zostało pocięte drzewo na dach i gdy mąż ostatecznie skończy z tym tematem (trzeba ułożyć dechy i trochę posprzątać) - zaczniemy myśleć o fundamentach. Chcemy wytyczyć domek i wylać fundamenty w jednym tygodniu i wstępnie będzie to ostatni tydzieć czerwca Na pewno będą zdjęcia! Obiecuję Pzdr. Dzięki, zawsze staram się pomóc, jak chcesz to na PW wyślę Ci link do filmów na YouTobe. A jutro zaczynają u nas dalsze prace. Płytki kupione na cały dół, kabina, wc, umywalka, baterie. No i jeszcze schody i opaska wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 15.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 my na razie w sferze planów myślimy o tych obwódkach wokół okien ale bez odznaczania ich grubością od pozostałej części elewacji aby wyeliminować zacieki w przyszłości - co będzie - czas pokaże... Na dziś dzień co do kolorów to pewnie okna złoty dąb, blachodachówka koloru cegła/miedź, podbitka trochę ciemniejsza od okien i takie też rynny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.06.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witaj Ktośku:) No domek stał się domkiem:) Wiesz, pomimo, że wykończeniówka faktycznie potrafi człeka wykończyć, to uwielbiam te szwendanie po sklepach (jak każda babka) i wybieranie tego, a może takie płytki a może taka podłoga itp. Nie zapomnę jak znalazła się wanna i sedesik w domku... zabrzmi banalnie, ale dla mnie jak hotel 5 gwiazdkowy:) Bo kobieta wanne musi mieć, nu wygodnicka taka jest;) Tylko patrzeć Ktosku jak przeczytam --------------> przeprowadziliśmy się mamy numer domu ...... . Bardzo podoba mi się WASZ domek. Pozdrawiam WAS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 26.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 oj to dzieje się u Was, dzieje! NA wielu frontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.06.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) oj to dzieje się u Was, dzieje! NA wielu frontach Teraz łazienka, później płytki na dole. O i widzę, jest dziennik, zakładasz komentarze ?? Umieszczajcie wpisy w komentarzach, przynajmniej u mnie :D Edytowane 26 Czerwca 2011 przez ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ktosku ladnie juz u Ciebie ... u mnie jak na razie tynki sie robia , ale chwalic Boga ( i pana tynkarza ) .... zapowiadaja sie dobrze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.06.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ktosku ladnie juz u Ciebie ... u mnie jak na razie tynki sie robia , ale chwalic Boga ( i pana tynkarza ) .... zapowiadaja sie dobrze . Pozdrawiam Dzięki. U Ciebie bardzo fajne tynki robią. U mnie trochę nie bardzo, ale nie będzie tragedii, ale nie polecam nikomu moich tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2011 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Moja ekipa dosc sprawna 6 osob i do wykonania pozostala im juz tylko 1. garderoba 2. kotlownia 3. garaz 4. domek gospodarczy wiec jak na te kilka dni ( 4 ) pracy to jest dosc dobry wynik .... najwazniejsze , ze Panowie robia tynki dobrze Kierownik kazdego dnia przychodzi i sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 26.07.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 a za mną chodzą zmiany.... Zastanawiam się nad zamianą drzwi balkonowych od strony wykusza i zastąpienie ich oknami (mam na myśli te boczne, środkowe zostają). Względy praktyczne - myślę, że nasze pociechy będą mogły umieścić tam biurka. Zresztą pokój nad kuchnią ma już jeden balkon... Widzę, że w pokoju nad salonem masz okienko - pamiętasz jaki ma wymiar? CZy standardowo - wysokość 90 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.07.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 a za mną chodzą zmiany.... Zastanawiam się nad zamianą drzwi balkonowych od strony wykusza i zastąpienie ich oknami (mam na myśli te boczne, środkowe zostają). Względy praktyczne - myślę, że nasze pociechy będą mogły umieścić tam biurka. Zresztą pokój nad kuchnią ma już jeden balkon... Widzę, że w pokoju nad salonem masz okienko - pamiętasz jaki ma wymiar? CZy standardowo - wysokość 90 cm? Hmm. Szerokość jak balkonowe, czyli 110. A wysokość nie wiem. Niby jest ten balkon nad wejściem, ale mi się podoba ten pokój właśnie z dwoma wejściami. Jest mniej ustawny tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.08.2011 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hello.Ja z rewizytą.Domek super. Sami zastanawialiśmy się nad RODO 8, ale ostatecznie jest Glicynia. Mam pytanie. Widzę,że okna masz już od jakiegoś czasu. Czy jesteś z nich zadowolony?Ja zamówiłam także ADAMSA Okna PCV Breugmann Rondo w tylko kolorze orzech obustronny + rolety. Proszę o info. Pozdrawiam i życzę cierpliwości w wykańczaniu domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.08.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hello. Ja z rewizytą. Domek super. Sami zastanawialiśmy się nad RODO 8, ale ostatecznie jest Glicynia. Mam pytanie. Widzę,że okna masz już od jakiegoś czasu. Czy jesteś z nich zadowolony? Ja zamówiłam także ADAMSA Okna PCV Breugmann Rondo w tylko kolorze orzech obustronny + rolety. Proszę o info. Pozdrawiam i życzę cierpliwości w wykańczaniu domku. Witam. A ja obserwuję wasz domek bo jest podobny właśnie. No i się odezwałem teraz. A co do okien, to jestem zadowolony. Mam złoty dąb, a wewnątrz białe. Wyglądają dobrze, otwierają się, zamykają, żadnych problemów. Jestem zadowolony. Myślę, że to dobry wybór, cena nie zabija, a okna są OK. No i na tym forum też są polecane m.in. przez Jareko. Ale jak to powtarza, ważny jest też montaż. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2011 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. A ja obserwuję wasz domek bo jest podobny właśnie. No i się odezwałem teraz. A co do okien, to jestem zadowolony. Mam złoty dąb, a wewnątrz białe. Wyglądają dobrze, otwierają się, zamykają, żadnych problemów. Jestem zadowolony. Myślę, że to dobry wybór, cena nie zabija, a okna są OK. No i na tym forum też są polecane m.in. przez Jareko. Ale jak to powtarza, ważny jest też montaż. Pozdro Hejka jak to mowia nawet najlepszy material potrafi zepsuc najgorszy wykonawca .... wiec jesli chodzi o montaz to popieram w calej rozciaglosci , zwroc uwage kto montuje i najlepiej zapytaj o referencje .... wbrew pozorom montaz okien nie jest prosta sprawa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.08.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ależ macie pięknie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 08.08.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ależ macie pięknie!!!!!!! Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ktosku ...... super bardzo pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.08.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ktosku ...... super bardzo pieknie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts