kala67 25.09.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 to jak w tym przysłowiu: Dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.09.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No to mnie złapało jakieś choróbsko, wcześniej gardło, angina, wyleczone, a teraz katar, grypa jakaś, pozostaje leżeć w łóżku. Nawet na FM nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 na FM zawsze jest ochota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 witam wizualnie na zewnątrz nasze domki są bardzo podobne . jednak po obejrzeniu srodeczka to juz troszkę inaczej. widzę ze tez taki sam dylemat co my czyli budowa na odległosc ale będzie ok. wazne jest ktos kto przypilnuje domku. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobry wieczór Skąd ja znam tą perłóweczkę......??????hmmmmmm......chyba sobie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobry wieczór Skąd ja znam tą perłóweczkę......??????hmmmmmm......chyba sobie nie wspomnę przecież w jednym "kółku" na drutach robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/59.gif teraz to żeś mnie rozwaliła na łopatki ......już sobie przypominam -druty i przetwory na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 teraz to żeś mnie rozwaliła na łopatki ......już sobie przypominam -druty i przetwory na zimę no no kumasz teraz..... koło gospodyń wiejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 witam wizualnie na zewnątrz nasze domki są bardzo podobne . jednak po obejrzeniu srodeczka to juz troszkę inaczej. widzę ze tez taki sam dylemat co my czyli budowa na odległosc ale będzie ok. wazne jest ktos kto przypilnuje domku. pozdrawiam. No podobne, ale troszkę już inny układ w środku. Mi szczególnie zależało na pokoju na parterze, no i kotłownia. Chcę mieć normalną kotłwnię, będzie na paliwo stałe (węgiel, drzewo), więc mam kotłownię za garażem, dosyć sporo. Dla tego odpadł Twój domek i rodo 6. Do zdrowia prawie wróciłem, ale jakby nie było trzeba jutro znowu do pracy. Mam jeszcze niespodziankę przygotowaną, podzielę się nią w ciągu 2 tygodni, im wcześniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 teraz to żeś mnie rozwaliła na łopatki ......już sobie przypominam -druty i przetwory na zimę no no kumasz teraz..... koło gospodyń wiejskich A mężczyzn do tego koła przyjmują ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mam jeszcze niespodziankę przygotowaną, podzielę się nią w ciągu 2 tygodni, im wcześniej tym lepiej czekamy ja tez zastanawiałam sie nad rodo 6 ale jakos tak odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jak pozostałe panie z Koła tu wparują to ktosiek ucieknie z forum aleeeee może też skorzystać jak encyklopedia budowlana tu zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A mężczyzn do tego koła przyjmują ?? :D pewnie bo ktoś musi te słoiki pomagać zakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 tak tak tak.....przyjmują bo mamy deficyt i choć jeden by się nam przydał no nie gosia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 aleeeee może też skorzystać jak encyklopedia budowlana tu zawita encyklopedia była przelotem na forum ale sie zaraz zmyła widziałam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A mężczyzn do tego koła przyjmują ?? :D pewnie bo ktoś musi te słoiki pomagać zakręcać ja to bym jeszcze kilka zajęć znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no nie gosia??? spokoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja to bym jeszcze kilka zajęć znalazła czy ty zaraz na początku chcesz nam chłopa wystraszyć wyjezdzasz zaraz z zajęciami niewiesz ze z nimi trzeba ostroznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jak pozostałe panie z Koła tu wparują to ktosiek ucieknie z forum aleeeee może też skorzystać jak encyklopedia budowlana tu zawita Taki strachliwy to nie jestem, ale w kupie siła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts