Perłóweczka 06.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale słodkie maleństwo dziwne ze przy ubieraniu płacze przeciez dziewczyny lubią się przebierać teraz pewnie rodzice trochę nie wyspani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 06.10.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale słodkie maleństwo dziwne ze przy ubieraniu płacze przeciez dziewczyny lubią się przebierać teraz pewnie rodzice trochę nie wyspani To się chyba zmienia troszkę później A co do nocy to myślałem, że będzie gorzej, ale ta się przeżyć. Dzisiaj była położna środowiskowa, malutka sporo urosła, znaczy więcej waży, dużo je, wszystko w porządku. No i się zrobił wątek dziecięcy, ale o budowaniu też coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No i się zrobił wątek dziecięcy, ale o budowaniu też coś będzie. to forum jest jak najbardziej życiowe i ze temat budowlany zmienia się w dziecięcy jest jak najbardziej wskazany bo nie samą budową człowiek żyje a takie małe niuńki to są tak bardzo kochane ze trzeba o nich mówić całuski dla córci ps. a jak daliscie maleństwu na imię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no własnie!!!!!! jak maleństwo ma na imie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 06.10.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anna, a maleństwo jest bardzo kochane szczególnie, że pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anna, a maleństwo jest bardzo kochane szczególnie, że pierwsze. pięknie piękne święta przed wami tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 06.10.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anna, a maleństwo jest bardzo kochane szczególnie, że pierwsze. pięknie piękne święta przed wami tego roku Oj już się nie możemy doczekać, w tym roku do Polski lecimy, więc podwójnie piękne święta, bilety już kupione. Teraz jak zwykle papierki, żeby paszport wyrobić No i chrzciny w święta będą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Oj już się nie możemy doczekać, w tym roku do Polski lecimy, więc podwójnie piękne święta, bilety już kupione. Teraz jak zwykle papierki, żeby paszport wyrobić No i chrzciny w święta będą :D O to naprawde będzie super pięknie chrzciny, dziadkowie, choinka , maleństwo z rodzicami hm..... i jeszcze śnieg za oknem - cudownie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ostatni post w dziennku: Anna R., urodziła sie 29.09.2009r. o godzinie 23:38 w Dublinie. Ważyła 2822g.50cm wzrostu, 35 cm średnica główki. Wszystko z dziewczynami OK. Dzisiaj wychodzą ze szpitala i będę mógł się już w pełni cieszyć moim malutkim szczęściem. Ktosiek one ( kolezanki z koła) zaślepione jak zobaczyły malutką sliczną kruszynkę, dlatego pytaja o imię Moja córcia ważyła 3500, a długa 53... też nie znosiła ubierania, a jak na chrzest Chrzestna przywiozła uszyty taki ładny kombinezonik, co suwak jednak był ciut za krótki -to myślałam, że wścieklizny dostanie ... tak sie dosłownie darła -czapka to już krzyk... po kąpieli ok... zadowolona a potem ... ryk... ale potem sie przyzwyczai A córcia ktosiek na tych zdjęciach wyżej jest superrrrrrrrrrrrrrrr... zobaczysz jak czas szybko zleci..moja ma 11 lat. A jeszcze niby niedawno była taka malutka... Ktosiek ale święta będą rodzinne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ostatni post w dziennku: Anna R., urodziła sie 29.09.2009r. o godzinie 23:38 w Dublinie. Ważyła 2822g.50cm wzrostu, 35 cm średnica główki. Wszystko z dziewczynami OK. Dzisiaj wychodzą ze szpitala i będę mógł się już w pełni cieszyć moim malutkim szczęściem. Ktosiek one ( kolezanki z koła) zaślepione jak zobaczyły malutką sliczną kruszynkę, dlatego pytaja o imię ha ha haaaaaaaaa miśka Ty to wszystko musisz wylukać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 07.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No było napisane, ale co mi szkodzi powtórzyć Dzisiaj bez ekscesów, kąpanie sprawnie, ubieranie nawet spokojnie, jedzenie i spanie. A dzisiaj czekamy na babcię i ciotkę/chrzestną, bo przylatują w odwiedziny do nas na tydzień. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A dzisiaj czekamy na babcię i ciotkę/chrzestną, bo przylatują w odwiedziny do nas na tydzień. Oooo to tatuś będzie miał trochę laby bo kobitki się niunią zajmą lub na odwrót kobitki ruszą na miasto a tatuś z niunią w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 09.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kochana piękna maleńka ANNA - Gratulacje Przeczytałam dziennik i jeżeli pozwolicie będę czasami gościem. Wizualizacja doskonała, dom śliczny - będzie. A ja biegnę aby w tym roku zrobić jak Wy - fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 12.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dużo zdrówka i szczęścia dla maleńkiej Anusi! cudeńko! ... ja mam takie dwa cudeńka i warto sobie przypominać jak to było kiedy znjdowało się je tam gdzie odłożyło... Domek fajny, braliśmy tez go pod lupę ale mąż nie chciał schodów do salonu więc wybraliśmy werbenę - ta sama firma. Ale wy jesteście daleko z robotą...my ciągle czekamy na PNB ;-( i pewnie nie zaczniemy już tej jesieni bo z jesieni ma się zaraz zrobić zima. Będe zaglądać jak wam idzie i pozdrawiampap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 13.10.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam, dzięki za miłe słowa, życzę pomyślnych wiatrów przy papierach i przyjaznych urzędników. Ania jest w miarę grzeczna, śpi, sporo je. Codziennie uczymy się czegoś nowego. Teściowa jeszcze jest aby do neidzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hejka Ktosiek..... chichram z tego tekstu: Teściowa jeszcze jest aby do neidzieli ....to mamusia się stara....przyleciała, żeby przy wnusi pomóc - a zięć taki niewdzięcznik przecież teściowa to skarb....... Zdjęcia malutkiej słodkie.....ucałuj ją od nas i szepnij, że ma ciotki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ostatni post w dziennku: Anna R., urodziła sie 29.09.2009r. o godzinie 23:38 w Dublinie. Ważyła 2822g.50cm wzrostu, 35 cm średnica główki. Wszystko z dziewczynami OK. Dzisiaj wychodzą ze szpitala i będę mógł się już w pełni cieszyć moim malutkim szczęściem. Ktosiek one ( kolezanki z koła) zaślepione jak zobaczyły malutką sliczną kruszynkę, dlatego pytaja o imię ha ha haaaaaaaaa miśka Ty to wszystko musisz wylukać ...... nooo.....a nie mówiłam, że jak encyklopedia tu zawita to nie będzie żadnych nieścisłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hm... ciotki .....ale klotki teściowa wiem zawsze 5 centów dołozy ale rozumie cie tyle babek w domu to moze byc szok tesciowa , bratowa, zona i malenstwo ...i wszystkie krzyczą na bidnego ktośka pewnie duzo dobrych rad usłyszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 5 na 1-go .....bo teściową liczę za dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 5 na 1-go .....bo teściową liczę za dwie ale żeśmy dodały mu otuchy ..... chyba juz tak prędko tesciowej nie kupi bileciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts