margay 15.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 5 na 1-go .....bo teściową liczę za dwie ale żeśmy dodały mu otuchy ..... chyba juz tak prędko tesciowej nie kupi bileciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ooooojejkuuuu...... mam nadzieje ze tesciowa nie czyta ktośka dziennika i komentarzy poprawiam się : tesciowe są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Łooooo.....matko......nie pomyślałam o tym noooo.... teściowe to najpożyteczniejsze istoty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jak w tej reklamie : -a mamusia to na dłużej czy na krócej ...... -hm... zobaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jednym słowem mówiąc jak tesciowa to czyta to żeś sobie chłopie prze..je..bał a my co kobitki uciekamyyyyyyyyyyyyyyyy ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 18.10.2009 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Pojechali A teściowa raczej pojęcia o takich rzeczach nie ma, a mam nadzieję, że nikt tego nie przeczyta. A człowiek nerwa jednak stracił, bo dobrych rad dużo było, niektóre dobre, niektóre.... To teraz spać, bo o 3 wstałem, żeby na lotnisko odwieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 18.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ha ha - ja z pozycji - trzy w jednym jestem mamą, teściową i babcią. Pewnie różnie bywa, ale to wcale nie grzech krytykować np teściową. Tak samo krytykujemy siebie wzajemnie w związkach, krytykujemy matkę, czy zdanie bratowej. Takie życie. Nie wiem dlaczego z teściowej zrobiono takiego potwora ( nie tu- tylko w ogóle).Moje stosunki z synową są bardzo dobre,( to nie tylko moje zdanie ale i mojej synowej.) ale trwało trochę i nie na siłę aby takie były. Problem w tym, że wszyscy chcemy być akceptowani i nie lubimy być krytykowani. Mieliśmy czas aby przyzwyczaić się do "czasami" odmiennego zdania mamy, ale nie nie mieliśmy czasu aby przyzwyczaić się do tego samego od teściowej - obca osoba wpiernicza się w nasze życie - dlaczego? Trzeba pilnować aby nie wkradło się zafałszowanie. Trzeba jak mamie, umieć powiedzieć teściowej " w tej kwestii mam inne zdanie i uzasadnić to" lub "Przepraszam ale my zrobimy to tak, bo uważamy..." wtedy nie poczuje się zlekceważona. Zwykle kończy się przytakiwaniem, a potem ona widzi że ...nikt jej poważnie nie traktuje. je ......su ale zrobiłam się nudna. Sorry Buziaki dla Ani od dużo starszej anny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nu ja WAM dam -encyklopedię Nu i Ktosiek zniknął - szlaban chłopina dostał -za WAS - o teściowej ... A ja napiszę tak -wszystko zależy jakim jest się człowiekiem... teściowe -to że złe, wredne i wiedźmy -jednym słowem - to zabobon tak jak z blondynkami -a wszystko to te kawały -żarty - między innymi. Różni są ludzie i uważam, że nie wolno wszystkich wrzucać do jednego worka... Jedne teściowe są wyrozumiałe i konie można z nimi kraść, a inne są bo są i jeszcze zatruwają życie innym. Podobnie odnośnie znaku zodiaku - nu ja jestem BARAN, znam jedną osobę, która jest spod tego znaku i ni jak aby nas tak wrzucono do tego jednego wora... Ja bardziej podciągam też pod byka... A czytając horoskop mojego Miśka -to w ogóle nie dla niego i nie o nim... Taki podałam przykład z życia codziennego, ale dotyczy on nas - ludzi, którzy jacy będą, tak będą nas inni postrzegali. Chociaż nieraz właśnie to nie takie proste... Ale napisałam Ktosiek zapracowany... ale nic dziwnego... w końcu tata pewnie chodzi na spacerki z wózeczkiem Pozdrowieńka dla WAS Ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj!!! jak tam maleństwo sie chowa??? dzis chyba urodzinki - 1 miesiąc??? wszystkiego dobrego zycze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam. Na forum zaglądam, ale nie mam o czym pisać. Ania rośnie, dzisiaj już ma miesiąc. W 26 dniu wyglądała tak:http://img171.imageshack.us/img171/2338/82598679.jpghttp://img688.imageshack.us/img688/3295/78174847.jpg Co do budowy, to jest ten stan zero.Mam pustaki na prawie całą budowę(powinno starczyć), stal na cała budowę, pustaki stropowe, garaż -blaszak.W tej chwili nie mogę powiedzieć, kiedy będzie coś więcej. Na razie nie jest łatwo. Będę musiał rozejrzeć się chyba za jakimś kredytem, no ale załatwić go nie będzie też prosto. Dzięki wszystkim którzy do mnie zaglądają. O teściowej nie będę się rozpisywał. Macie rację, ale ... jak napisała taka_ja & taki_on:) ludzie są różni, mają różne charaktery, no i niekoniecznie pasujące do siebie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam.... Oczywiście zgadzam się w 100%....my z Gosią tak żartowałyśmy ogólnie.....przez pryzmat tych kawałów o teściowej.......i jak Gosia np. przypominała ta reklamę to ten co ją wymyślił może ma kochana teściową....To dokładnie tak jak z kawałami o blondynkach......jestem blondynką i uwielbiam te kawały bo sa po prostu śmieszne i zabawne......trzeba mieć do siebie dystans......a co do teściowych.....cóż.......nie wszystkie są jednakowe.....moja jest cudowna........mam z nią wspaniały kontakt......rozmawiamy na wszystkie tematy.......śmiało można powiedzieć że się przyjaźnimy......lubię spędzać z nią czas......i razem śmiejemy się z kawałów o teściowej Całuski dla córeczki....dla takiej malutkiej istotki miesiąc życia to już dużo ....jak te dzieci szybko rosną......mój ma już 4 lata.....czasem myślę że za szybko........ Ktosiek.....zima szybko zleci....stan zero już jest.....a wyjść z ziemi to już bardzo dużo....jak nam tu na wiosnę wystartujesz to chwila moment i ty będziesz wprawiał okna Chciałam jeszcze podziękować za radę co do okien..... paaaa[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ktośku, bardzo fajny domek budujecie i w cudnej okolicy. Gratulacje ślicznej córci Ani (tak to już z Aniami bywa, że takie są ) Zaciekawiły mnie wizualizacje, które zamieściliście w dzienniku - w jakim programie były robione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W programie Pro100. Trochę się pobawiłem, jak miałem jeszcze więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki. No właśnie, z tym czasem to jest kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 29.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam. Fajnie się ten Wasz rodo zapowiada, a wizualki pierwsza klasa. Też bym tak chciała ale z moimi zdolnościami to marne szane Cały dzień z kuchnią walczyłam a efekt taki sobie. Gratuluje córeczki, śliczny bobasek.. Pamiętam jak mój szkrab był taki malutki a teraz już dwa latka skonczył i na dodatek ma własne zdanie. Ten czas tak szybko leci.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 30.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam witam.wasz domke tez bedzie superrr. a corcia cudna. gratulacje u nas tez dzis pogoda deszczowa do popoludnia.ale nie ma co narzekac.ten rok i tak uwazam cieplejszy od zeszlego.jakos wydaje mi sie bynajmniej. jakie plany budowlane na przyszly rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 31.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No tak właśnie pisałem, że w tym roku pogoda w Irlandii to i tak jest super, w tamtym była tragedia.Co do planów, to chciałbym mieć SSO, ale nie wiem czy mi się uda to. Ciężko mi ostatnio odkładać tyle ile bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 10.11.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dawno mnie nie było, zaglądam, ale czasu brak na pisanie. Czytam ostro o kotłach. Napaliłem się na kocioł z podajnikiem ślimakowym, tzw. kocioł na eko-groszek. No to postępy są, dzisiaj telefon z Polski, trzeba zapłacić drugą ratę do zakładu energetycznego i.... mam im podać kto będzie robił instalację . To mnie panowie zaskoczyli, ja tu fundamenty, a oni mi o elektryce. Mieliście też tak, bo na razie nie wiem o co kaman :D:D Na prund to i tak poczekam jeszcze pewnie dłuuuugo, ale się nie śpieszy na razie. No i pytanie co do ceny. Mam propozycję, za 50zł i 75 zł od tzw. punktu. Prawdopodobnie z materiałem, bo jak bez to chyba ich pogięło. Wolałbym w ogóle cenę za całość, a nie z tymi punktami, ale to jeszcze daleka droga. No i lecimy do Polski, 6 grudnia :D urlopik na 6 tygodni w końcu zobaczę mój plac boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witaj..... Co do prundu to ci nie pomogę bo nie jestem jeszcze oblatana w tym temacie będziemy wnet jechać do wykonawcy się umawiać co i jak i za ile.....to ci napiszę.......ale może to potrwać bo najpierw okna trza wstawić a potem nie wiadomo jak z terminami ma facet od prądu.......ale tu na forum na pewno zaraz ci ktoś napisze jak cenowo to powinno wyglądać Widzę, że super prezent dostajecie na 6 grudnia od Św. Mikołaja ....aż 6 tyg. w Polsce......to sobie odpoczniecie....babcie się wykażą przy wnusi to będziecie mieć więcej czasu na odpoczynek i bieganie po budowie ....a my tu czekamy na zdjęcia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 11.11.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Załatwianie też trwa, u mnie już kilka miesięcy, teraz trzeba zapłacić drugą ratę za przyłącze, a oni łaskawie przetarg będą ogłaszać, kto ma to zrobić, no i wtedy może się uda, mam na dzieję, że na wiosnę. OJ, ta biurokracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts