taka_ja taki_on 14.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ktosiek moja córcia też taką sukienusię miała -niebieską i takie fajne kapciuszki -które ciągle gubiła jak machała tymi nóżkami Ania rośnie jak na drożdżach -jest super -taka do całowania - Jezoo ja to jakaś nienormalna się zrobiłam -tylko bym całowała te maluchy Ktosiek to faktycznie zobaczysz budowę 6 tygodni to sobie pozałatwiasz już co nie co To ja napiszę, jak dzwoniono do nas z energetyki -skrzynka stoi i dawno korzystamy z prądu A tutaj tel. czy chcemy już prąd w domu... no kurcze a jak nie, a jak niechcemy - chociaż wiązka jest w domu -już kabel podciągnięty do pomieszczenia gosp. -ale podłączny do skrzynki. Ale oni licznik itp. nam proponowali. No to dawaj... ale Misiek tłumaczył w jakim stanie jest dom itp. -ok podłączą. Ale przyjeżdżają inni Panowie -lokalni -swoi i nieeeeee... bo okien nie ma, bo ścian nie ma itp. Cyrk... no nie to nie... Więc jak będą ściany i okna to wtedy normalnie mamy złożyć wniosek i niby góra 2 tyg. i będzie prąd z licznikiem -domowy - nasz -rodzinny Może i dobrze, że tego prądu nie ma, bo jeszcze by ktoś nam licznik buchnął -bo działka nie ogrodzona i jak okna wynoszą ludziom... to cóz to jest licznik gwizdnąć Pozdrawiam Ktosiek WAS i wklej nam fotkę córci -teraz jest większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 14.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 No rośnie szybko, już z pierwszych ubranek wyrosła. Tak wygląda: http://img697.imageshack.us/img697/7733/51171158.jpg http://img18.imageshack.us/img18/4751/17873543.jpg Zaczyna zabawy. A co do załatwiania to mam nadzieję, coś załatwić, na razie ciężko wszystko. Zastanawiam się nad kredytem, żeby to wszystko szybciej skończyć i wrócić na stałe do Polski szybciej. Spać przez to wszystko już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 GRATULUJĘ !!!!!!!! Przepraszam, że tak późno A dla waszego cudnego maluszka coś ode mnie http://inspiracje.scrap.com.pl/wp-content/uploads/2009/08/kartkadziewczeca1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ale ta moja imienniczka już duża i jeszcze ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj okienka dachowe i kolor dachówki super wybraliście!!! ale na temat pieca nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 19.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj okienka dachowe i kolor dachówki super wybraliście!!! ale na temat pieca nie mam zielonego pojęcia To na razie takie pomysły, wszystko się może zmienić, aby tylko szło do przodu. A planować trzeba, jak nie można nic więcej na razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam Córcia jaka już duża:) Fajniutka kruszynka Ktosiek ja jak kiedyś wybiorę piec to miał z podajnikiem z możliwością potem spalania drewna itp. Ale tez nie wiem jaki - najpierw zakupimy napewno kominek -piec to nawet za 2 lata... Mi podobała się balchodachówka taka czekoladowa i miedziana - miedziana tylko w pomarańcz, a jakby nie było to czekolada -brąz. Gdy zakupilismy płytki klinkierowe na kominy -miedziane w sklepie były właśnie ceglaste -to wiedziałam, że taką chcę blachodachówkę -żywa miedź i tak mam - nic się nie zmieniło. Kolor grafitowy tez mi się podoba A drzwi te pierwsze mi się podobają -wzór... na górze i pośrodku szybki - kolor wybieram złoty dąb A czas leci jak szalony, niedługo patrzeć jak wylot tuż tuż... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 21.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Miło mi, że do mnie zaglądacie. A ja sobie szperam, czytam dzienniki, zastanawiam się nad różnymi detalami, w wolnych chwilach oczywiście. Wczoraj czytałem dziennik do 3, bo dzisiaj miałem wolne, tylko żona była zła, ze zamiast z córką się bawić to spałem do południa A wylot 6 grudnia, już tyko 14 dni zostało Ale mam trochę spraw do załatwienia jeszcze, no a później w Polsce się zacznie No i będę miał dostęp no internetu do 30 listopada, a później NIE mam nadzieję, że szybko mi się uda w Polsce coś załatwić Pozdrawiamy wszystkich czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 21.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A tu jeszcze Ania, filmik zrobiony z tydzień temu:http://www.youtube.com/watch?v=HlIxtXeKfmw A tu zdjęcia z dzisiaj:http://img338.imageshack.us/img338/9972/57682830.jpghttp://img263.imageshack.us/img263/5219/52904352.jpg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam to faktycznie już niedługo ten Mikołaj -6 grudnia!!!! Akurat w Mikołaja wylot A Ania rośnie jak na drożdżach - super dzidzia... oglądałam i filmik i zdjątka - pomysleć, że zaraz będzie dreptała, mówiła i zobaczysz jak czas szybko leci. Ma niebieskie oczka i włoski jak brunetka - no podobna do mnie Trzymam kciuki za net i załatwianie spraw Pozdrawiam WAS i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 28.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ktosiek ,gdzie TY chłupę budujesz,tak dokładniej,bo lubelskie jest duże. Mirek z Lublina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 28.11.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Pod Biłgorajem. Witam w moim dzienniku, Lublin był moim miastem przez 5 lat jak studiowałem, więc miło mi tu Cię/Was widzieć. Budujecie chyba "Pchełkę" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ktosiek, skąd ty masz takie świetne wizualizacje??? jakiś program czy firma ci zrobiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.11.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Sam robiłem, program to Pro100. Cieszę się, że się podobają, chwilowo z braku czasu nie zrobiłem nic nowego, a koncepcje trochę mi się już pozmieniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 29.11.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Na razie ,budujemy wirtualnie. .Jesteśmy na etapie PNB. NA pchłę ,jestem prawie zdecydowany, ale muszę ją zobaczyć. .Kama nie długo zrobi dach ,więc może pokaże .Gdzieś u Was pod Biłgorajem ,będę szukał więźby dachowej,jest dużo lasów ,więc taniej. Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.11.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Na razie ,budujemy wirtualnie. .Jesteśmy na etapie PNB. NA pchłę ,jestem prawie zdecydowany, ale muszę ją zobaczyć. .Kama nie długo zrobi dach ,więc może pokaże .Gdzieś u Was pod Biłgorajem ,będę szukał więźby dachowej,jest dużo lasów ,więc taniej. Mirek . Przynajmniej to mam łatwiej, w styczniu będę zamawiał więc dam cynki na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam !!! córcia Ci rosnie jak na drożdżach, pieknieje!! śliczna jest !! ...a do 6 grudnia niedaleko juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam !!! córcia Ci rosnie jak na drożdżach, pieknieje!! śliczna jest !! ...a do 6 grudnia niedaleko juz Dzisiaj skończyła 2 miesiące właśnie A dzisiaj dowiedziałem się, że od czwartku mam próóód :DD: Teraz tylko "Haracz" płacić. http://farm4.static.flickr.com/3097/3130941654_8982dafe91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dawno mnie u ciebie nie było ktosiu a tu córka już pannica - czas leci !!! Niedługo będzie biegać i ściągać wszystko co jest w zasięgu ręki bo ciekawość to jeden z elementów rozwoju, ale bardzo uciążliwy dla rodziców - trzeba mieć oczy na około głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 05.12.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dawno mnie u ciebie nie było ktosiu a tu córka już pannica - czas leci !!! Niedługo będzie biegać i ściągać wszystko co jest w zasięgu ręki bo ciekawość to jeden z elementów rozwoju, ale bardzo uciążliwy dla rodziców - trzeba mieć oczy na około głowy No tak rośnie sobie, ale ostatnio marudna jest trochę. No i doczekaliśmy się, jutro 6 grudnia, będziemy w Polsce około 11:30, a dokładnie na lotnisku w Rzeszowie. Nie wiem jak będzie z internetem, więc na jakiś czas znikam, mam nadzieję, że do Świąt już będę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts