Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 8 - domek Ktośków-komentarze

ktosiek

Recommended Posts

Ktosiek moja córcia też taką sukienusię miała -niebieską i takie fajne kapciuszki -które ciągle gubiła jak machała tymi nóżkami :wink:

Ania rośnie jak na drożdżach -jest super -taka do całowania - Jezoo ja to jakaś nienormalna się zrobiłam -tylko bym całowała te maluchy :wink: :lol: :roll:

Ktosiek to faktycznie zobaczysz budowę :wink: 6 tygodni to sobie pozałatwiasz już co nie co :D

To ja napiszę, jak dzwoniono do nas z energetyki -skrzynka stoi i dawno korzystamy z prądu :wink: A tutaj tel. czy chcemy już prąd w domu... :o no kurcze a jak nie, a jak niechcemy - chociaż wiązka jest w domu -już kabel podciągnięty do pomieszczenia gosp. -ale podłączny do skrzynki. Ale oni licznik itp. nam proponowali. No to dawaj... ale Misiek tłumaczył w jakim stanie jest dom itp. -ok podłączą. Ale przyjeżdżają inni Panowie -lokalni -swoi i nieeeeee... bo okien nie ma, bo ścian nie ma itp. Cyrk... no nie to nie... :lol:

Więc jak będą ściany i okna to wtedy normalnie mamy złożyć wniosek i niby góra 2 tyg. i będzie prąd z licznikiem :wink: -domowy :wink: - nasz :wink: -rodzinny :wink:

Może i dobrze, że tego prądu nie ma, bo jeszcze by ktoś nam licznik buchnął -bo działka nie ogrodzona i jak okna wynoszą ludziom... to cóz to jest licznik gwizdnąć :wink:

Pozdrawiam Ktosiek WAS i wklej nam fotkę córci -teraz jest większa :wink:

• Odpowiedzi 324
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No rośnie szybko, już z pierwszych ubranek wyrosła. Tak wygląda:

http://img697.imageshack.us/img697/7733/51171158.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/4751/17873543.jpg

Zaczyna zabawy.

A co do załatwiania to mam nadzieję, coś załatwić, na razie ciężko wszystko. Zastanawiam się nad kredytem, żeby to wszystko szybciej skończyć i wrócić na stałe do Polski szybciej.

Spać przez to wszystko już nie mogę :wink:

Witam :wink: :D

Córcia jaka już duża:)

Fajniutka kruszynka :D

Ktosiek ja jak kiedyś wybiorę piec to miał z podajnikiem z możliwością potem spalania drewna itp. Ale tez nie wiem jaki - najpierw zakupimy napewno kominek -piec to nawet za 2 lata...

Mi podobała się balchodachówka taka czekoladowa i miedziana - miedziana tylko w pomarańcz, a jakby nie było to czekolada -brąz. Gdy zakupilismy płytki klinkierowe na kominy -miedziane w sklepie były właśnie ceglaste -to wiedziałam, że taką chcę blachodachówkę -żywa miedź i tak mam - nic się nie zmieniło.

Kolor grafitowy tez mi się podoba :wink:

A drzwi te pierwsze mi się podobają -wzór... na górze i pośrodku szybki - kolor wybieram złoty dąb :wink:

A czas leci jak szalony, niedługo patrzeć jak wylot tuż tuż... :wink:

Pozdrawiam :D

Miło mi, że do mnie zaglądacie.

A ja sobie szperam, czytam dzienniki, zastanawiam się nad różnymi detalami, w wolnych chwilach oczywiście.

Wczoraj czytałem dziennik do 3, bo dzisiaj miałem wolne, tylko żona była zła, ze zamiast z córką się bawić to spałem do południa ;)

A wylot 6 grudnia, już tyko 14 dni zostało :D Ale mam trochę spraw do załatwienia jeszcze, no a później w Polsce się zacznie :)

No i będę miał dostęp no internetu do 30 listopada, a później NIE :( mam nadzieję, że szybko mi się uda w Polsce coś załatwić :(

Pozdrawiamy wszystkich czytających.

Witam :wink:

to faktycznie już niedługo ten Mikołaj -6 grudnia!!!! Akurat w Mikołaja wylot :D

A Ania rośnie jak na drożdżach - super dzidzia... oglądałam i filmik i zdjątka - pomysleć, że zaraz będzie dreptała, mówiła i zobaczysz jak czas szybko leci. :wink:

Ma niebieskie oczka i włoski jak brunetka :wink: - no podobna do mnie :D

Trzymam kciuki za net i załatwianie spraw :wink:

Pozdrawiam WAS i zdrówka życzę :D

Na razie ,budujemy wirtualnie. :D :D :D .Jesteśmy na etapie PNB. :( :( :( NA pchłę ,jestem prawie zdecydowany, ale muszę ją zobaczyć. :o :o :o .Kama nie długo zrobi dach ,więc może pokaże .Gdzieś u Was pod Biłgorajem ,będę szukał więźby dachowej,jest dużo lasów ,więc taniej.

Mirek :wink: :wink: :wink: .

Przynajmniej to mam łatwiej, w styczniu będę zamawiał więc dam cynki na więźbę.

Witam !!! :p

córcia Ci rosnie jak na drożdżach, pieknieje!! śliczna jest !! 8)

...a do 6 grudnia niedaleko juz :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj skończyła 2 miesiące właśnie :D

A dzisiaj dowiedziałem się, że od czwartku mam próóód :DD:

Teraz tylko "Haracz" płacić.

http://farm4.static.flickr.com/3097/3130941654_8982dafe91.jpg

Dawno mnie u ciebie nie było ktosiu a tu córka już pannica :lol: :lol: :lol: :lol: - czas leci !!! Niedługo będzie biegać i ściągać wszystko co jest w zasięgu ręki :wink: :wink: :wink: bo ciekawość to jeden z elementów rozwoju, ale bardzo uciążliwy dla rodziców - trzeba mieć oczy na około głowy :roll: :roll: :roll:

Dawno mnie u ciebie nie było ktosiu a tu córka już pannica :lol: :lol: :lol: :lol: - czas leci !!! Niedługo będzie biegać i ściągać wszystko co jest w zasięgu ręki :wink: :wink: :wink: bo ciekawość to jeden z elementów rozwoju, ale bardzo uciążliwy dla rodziców - trzeba mieć oczy na około głowy :roll: :roll: :roll:

No tak rośnie sobie, ale ostatnio marudna jest trochę.

No i doczekaliśmy się, jutro 6 grudnia, będziemy w Polsce około 11:30, a dokładnie na lotnisku w Rzeszowie.

Nie wiem jak będzie z internetem, więc na jakiś czas znikam, mam nadzieję, że do Świąt już będę.

Pozdrawiam.