meg60 16.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witaj ktośku!!! Córcia śliczna i rośnie ja na drożdżach. Gratuluję !!!! Gratuluję także postępów na budowie - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ja też gratuluje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.04.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim A sezon zaczynamy w sobotę, już raczej na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witaj Ktośku !!!!! Gratuluję rozpoczętego sezonu budowlanego! Będę podglądać i kibicować! Pozdrowionka i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.04.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzięki, w końcu się udało ruszyć, teraz aby do przodu. Pytałem gdzie indziej, ale nikt mi nie odpowiedział, więc może mi napiszecie, jaki wymiar robiliście na drzwi. Ja mam w projekcie 100x230, ale coś mi się wydaje, że standardowe drzwi to 100x210. Jakie wy macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jak na 230 cm to na pewno z doświetlem masz. My tak mieliśmy,ale za późno załapaliśmy,że te doświetlenie nad drzwiami będzie mikroskopijne. I zamurowywaliśmy krótko przed wsadzeniem drzwi normalnych. O ile się nie mylę to one mają 100x205 ew.210:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Standard to faktycznie 210, a te 230 to tak jak pisał kamlotek, na doświetlenie !!! My mamy wejściowki zamówione 90 / 210. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedzi. jednak będą 100x210, gdyż odejmując futrynę, tego doświetlenie będzie 17 cm. No i drzwi na zamówienie. Więc zrobię standardowe, chociaż zastanawiam się nad poszerzeniem i zrobieniem doświetlenia bocznego,ale chyba jednak odpuszczę, będzie szybka w drzwiach.Najgorzej mnie wkurzają decyzje na odległość i brak możliwości zobaczenia na własne oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Tylko nie zamawiaj by China:no:. Lepiej trochę dopłacić i szerokim łukiem omijać te marketowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Otóż to, otóż to !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Przyszłam z rewizytą ocenić postępy. Ani się spostrzeżesz, a też będziesz świętować zalewanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 30.04.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Przyszłam z rewizytą ocenić postępy. Ani się spostrzeżesz, a też będziesz świętować zalewanie stropu Najwcześniej w środę będziemy zalewać, majstry mają od dzisiaj wolne do wtorku, w końcu dłuuugi weekend. Zaraz naskrobię w dzienniku co tam dzisiaj zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witaj ktośku!!!! widzę, że gnasz do przodu i tak trzymaj !!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.05.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witaj ktośku!!!! widzę, że gnasz do przodu i tak trzymaj !!!! Pozdrawiam! Staram się jak mogę, pędzę, ale pogoda jest nieubłagana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.05.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam serdecznie, dość mocno spóźniona w tym sezonie budowlanym:oops:...... Mało brakło a przegapiłabym SSO tak pędzicie:D GRATULUJĘ POSTĘPÓW. Płyta już zalana to teraz pójdzie szybciutko i będzie przykryte, tylko żeby ta wredna pogoda się zmieniła....bo ja już zaczynam deprechy dostawać.......nie dośc że zima się ciągnęła w nieskończoność, to jeszcze od początku maja deszcze, plucha i wietrzysko!! Mąż włączył dziś ogrzewanie bo od kilku dni 8-9 st. Także życzę dużo słoneczka, żeby można było dalej startować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No proszę, Strop zalany i tyle zrobione już... Gratuluję postępu prac. Co do drzwi wejściowych to i MY szukamy, byłam w kilku salonach i szczerze to chyba wrócę do Gerdy GTT, bo u nas muszą być stalowe. Ale takie z szybką, chyba, że znajdę inne. Ja widziałam te w marketach -w katalogach wyglądają super, a zobaczyłam je to ... nu jaka cena tak i wyglądają, cóż za 800 zł. Na allegro te same już sprzedają powyżej 1 tys. pisząc -produkt polski. Nie wspomnę o tych samych modelach drzwi a w każdej firmie inna nazwa, symbol. Chcę zwykłe drzwi i mamy problem... Ale trzeba się zastanawiać, bo czeka się też od 4 tyg. Ktosiek trzymam kciuki za dalsze postępy... wklej nam tutaj córcię, już napewno spora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.05.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ania skończyła dzisiaj 8 miesięcy. Raczkuje już, stoi, skacze w łóżeczku. No i od miesiąca mówi "tata" http://img210.imageshack.us/img210/4775/36617600.jpg A prace mają ruszyć po Bożym Ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Czyli następny będzie syn !!!!! Witaj ktośku, coraz ładniej u ciebie, no, no....coraz ładniej !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 30.05.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Na razie poczekamy z synem Prace mają się zacząć 4 czerwca, plan jest że do końca czerwca może się uda, zależy wszystko od Cieśli i od dachu. Pokrycie praktycznie wybrane, okna dachowe, obróbka komina będzie z blachy, komin ocieplony(nie będzie klinkieru). W lipcu jedziemy do Polski, w końcu zobaczę domek :D:D W między czasie został wybrany piasek ze środka, bo było za dużo i ponownie ubity, miała się robić hydraulika, majster od posadzek już zaklepany. Dzisiaj prawdopodobnie będę wiedział więcej co tam zrobili. Pozdrawiam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.06.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Budowa na razie czeka, teraz na cieśli. Wszystko pomalutku idzie do przodu. teraz wybieramy blachodachówkę i okna dachowe przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts