Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 545
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

popcarol ja Twój wątek mam już od jakiegoś czasu w ulubionych;)

W sprawie lampy niestety muszę zmartwić,bo to była ostatnia sztuka -końcówka serii.Kupowałam przez internet.

Zakochałam się w niej natomiast po obejrzeniu mieszkania forumowiczki z wnętrz mieszkań na gazeta.pl

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,94996131.html

Tak, widzialam to mieszkanie. I zdazylam juz napisac z pytaniem o te lampe... moze gdzies ja jeszcze kupie :) Pozdrawiam i sledze nadal :)

Karolina

Martu najlepszego w nowym domu! Zazdraszczam ze Ty juz...! :)

Jakbys miala chwilke, pogrzeb prosze skad ta lampa byla - nazwa huty szkla? Gdzie kupiona? Ni hu hu znalezc nie moge, a wlascicielka z powyzszego linka nie odpisala na mojego maila niestety...

Dziekuje z gory!

Hej Martu...,

gratuluje fajnego, oryginalnego wnetrza, no i zamieszkania w nim. Interesuje mnie szczegolnie Twoja piekna biala kuchnia, a dokladnieTwoj DREWNIANY BLAT, ktory wyglada bosko, i od zawsze drewniany byl u mnie na pierwszym miejscu, w marzeniach. Mnostwo jest opini, ze niepraktyczny, malo trwaly, szybko sie porysuje, zaplami itp. itd. Bede wiernie sledzic Twoj watek, i "czepiac sie" blatu... Chce znac wszystkie opinie pozytywne i negatywne (oby tych jak najmniej :), a najlepiej wcale ) z pierwszej reki od osoby, ktora bedzie uzytkowala to cudo. Chce byc pewna w 100 % mojej dycyzji, gdy nastapia pierwsze przymiarki do zakupu kuchni. Przy okazji bede wiernym podgladaczem tego watku, poniewaz zrobil ROWNIEZ na mnie ogromne wrazenie... :wink:

POWODZENIA :D

:)pudła,kartony,torby itd to moje najbliższe otoczenie.Minęło już 8 dni,a my dalej jak podczas przeprowadzki.Nie mam internetu i dzisiaj na sekundę dopadłam kompa u szwagierki.

Mieszka się fajnie.Miałam chrzest bojowy i 3 noce spalam sama z dzieciakami,a małżonek szusowałam w Austrii na nartach.

Jeden wielki błąd to kanapa.Nie pasuje nam do salonu.Jest za duża i za ozdobna niestety.Jak ktoś zainteresowany to sprzedam taniej o 1500 zl od ceny początkowej.Ci co serio sie interesują wiedza ile kosztuje nowa.

Buziaki :lol:

:o marzenia się spełniają:)Dwa dni temu odkryłam misternie zaplanowaną parę miesięcy temu niespodziankę mojego kochanego męża do naszego nowego domu.Podzielę się nią z Wami dzisiaj,bo po 1 grudnia nie będę miała stałego połączenia z netem.

Przedstawiam Wam Jantarię pędzla Joanny Baumgartner.

http://lh4.ggpht.com/_gcrwT4Qpssk/SwcLmjQaZHI/AAAAAAAABJ4/5_CxbPQ3CPQ/s512/jantaria.jpg

Wzruszenie i wielka radość..największa,chyba z tego powodu,że wiedział,że to moje marzenie i je spełnił :oops:

Martu, gratuluję serdecznie tego cudnego mężowego prezentu! jest przecudny! widać to znak, że warto mieć marzenia, bo czasami się spełniają:)))

kochana, wracaj do nas, bo nie mozemy się doczekać co dalej z Twoim domkiem!!!,

ja już w międzyczasie odebrałam moje mieszkanko i powoli dopracowuję szczegóły jego urządzenia, włąsnie przekonałam moją drugą połówkę do cegieł nad blatem w kuchni i stąd pilnie potrzebuję rady czy po położeniu cegieł daliscie fugi i w jaki sposób, a może fugi zostały położone przed? bo jakieś fugi widzę na zdjeciu

no sama widzisz potrzebujemy cię! ;-)

ja już w międzyczasie odebrałam moje mieszkanko i powoli dopracowuję szczegóły jego urządzenia, włąsnie przekonałam moją drugą połówkę do cegieł nad blatem w kuchni i stąd pilnie potrzebuję rady czy po położeniu cegieł daliscie fugi i w jaki sposób, a może fugi zostały położone przed? bo jakieś fugi widzę na zdjeciu

Witam

Nie jestem Martą, jestem Wojtkiem mężem. Marta nie odpowiada ponieważ nadal nie mamy internetu w nowym domku , z pewnością jak tylko będziemy mieli łącznośc ze światem powróci na forum . Co do cegieł . Cegły , przyklejałem na cekol , zwykły klej do płytek ceramicznych , i z niego też w trakcie układania robiłem fugi . Po położeniu odcinka należy nadmiar kleju zebrac i szmatką mokrą przemyc cegły . Lepiej czynnoś te zrobic dokladnie , żeby po wyschnieciu nie byc zmuszonym szorowac po cegłach papierem ściernym . Ogólnie praca prosta choc upierdliwa i pracochłonna zwłaszcza dla osoby takiej jak ja ,która pierwszy raz cos takiego robila

pozdrawiam