Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 545
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajny klimacik mają Twoje wnętrza:yes: Piękna cegiełka i.... ech szkoda gadać...

Upsss,http://emoty.blox.pl/resource/23_134_3.gif zapomniałam się przywitać, bo chyba pierwszy raz jestem...

To się witam http://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif i będę zaglądać...

Martu super, kuchnia jest bombowa i zaskkujaca super polaczylas nowoczesny front z rustykalnym blatem

a widzisz ja nie cierpię blatów z kamienia:) drewniany był od zawsze moim marzeniem. Kuchnia może przez to nie jest w zgodnie z trendami;) ,ale najważniejsze,że ja ja lubię.

Dziękuje za zdjęcie kuchni - Cudowna!!! ..... Moja już tez przyjechała , tez oczywiście bez blatu z kamienia bleeee ! ale patrząc na twoja kuchnie , kurde żałuje, że wybrałam uchwyty metalowe. Mogłam zrobić tak jak twoje - bez ... i wyglądałaby pewnie dużo lepiej . aha i moim zdaniem te blaty z kamienia nie są wcale trendy a twoja kuchnia jest !

a widzisz ja nie cierpię blatów z kamienia:) drewniany był od zawsze moim marzeniem. Kuchnia może przez to nie jest w zgodnie z trendami;) ,ale najważniejsze,że ja ja lubię.

Mnie tez nie bardzo pasza te kamienne jakas taka mega nabozna atmosfera sie robi w kuchni:) az glupio parowy zwykle ugotowac:) ja szukam czarnego ale matowego bez zadnych wzorow ani ziaren, nie z kamienia.

Martu, jaka nuda?! Jest idealnie. Fajne zestawienia faktur i kolorów z jednej gamy, cudne wstawki z cegły, gnieciuchy świetne, bo wyglądają bardzo domowo i przytulnie. Zresztą całe wnętrze jest stonowane i skromne w najlepszym tego słowa znaczeniu - po prostu bezpretensjonalne. Aż mam ochotę przysiąść z filiżanką herbaty na kanapie i pogapić się za okno.

:)