skrzypp 15.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam czy ktos moze kupoał piec z firmy "pphu rolnik" z pajeczna woj http://www.tanie-piece.pl , lodzkie, chce kupić piec HEF maja tanszy o około 1500 zl. od cen w mojej okolicy, nie wiem czy jest jakiś w tym chaczyk, prosze o infromacje, piec hef 25 na groszek (jamnik) taki mi bardziej pasuje do kotłowni. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 nie wiem czy jest jakiś w tym chaczyk a może oni sprzedają kotły chef ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 15.09.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a co kupiłeś taki u nich chef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja akurat kupiłem kocioł hef przez "samo h " ale u innego dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizard79 18.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam, kupiłem u nich piec Duo 25 firmy Defro. Cena też była dużo niższa niż w mojej okolicy, żadnych haczyków, wszystko tak jak się należy. Kocioł mieli od ręki, nie musiałem czekać, zamówiłem przez telefon, przyjechałem, zapłaciłem, załadowali. Bardzo duży wybór, można obejrzeć wszystkie piece, u mnie w okolicy nie spotkałem takiego salonu pieców. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts