piotrm74 15.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mam do zaizolowania trzy balkony. Niedługo będę kładł elewację, więc chciałem zaizolować (papą) balkony, później ocieplić i wylać posadzkę na balkonach.Warszawa Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 16.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ponawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myping 16.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj, co prawda nie jestem fachowcem i nie będę polecał Ci żadnego, ale mam drobną uwagę. Izolowanie papą ( tylko papa ) słabe jest. Zawsze istnieje ryzyko , że gdzieś nie zgrzeją dokładnie, że gdzieś coś uszkodzą. Papa jako jedna z warstw izolacji, jak najbardziej. Jako jedyna - nigdy w życiu. Rozejrzyj się raczej za specjalistycznymi materiałami do hydroizolacjii, choćby firmy SIKA. Nie są to rozwiązanie tanie, ale na pewno tańsze niż prucie w przyszłości balkonu i robienie izolacji raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 16.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Papę stanowczo odradzam.Polecam Ci folie w płynie firmy Norquimia o zazwie Elastinor Q.Jest to produkt do stosowania na zewnątrz.Z powodzeniem zaizolowałem tym ok. 700 balkonów.Papę termozgrzewalną do dzisiaj nie mile wspominam.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Conspar 17.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jest przesyłka na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 17.09.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts