rusyitrole 15.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam.Szukam firmy ze Ślaska, która wykona badanie geologiczne gruntu pod budowę domu. Uwage na to zwróciła mi firma, która prawdopodobnie będzie budowała u mnie. Chodzi o to że dom ma być w całości podpiwniczony i w sumie to nie wiadomo czy warunki wodne na to pozwola. Nie chciałbym żeby w piwnicy stala mi woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 15.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jako laik mogę tylko doradzić byś poszukal takowej firmy w google - a masz może trudności z tego względu, że piszesz 'badanie geologiczne', a powinno być 'geotechniczne'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kata_j 30.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Będę budować na terenie szkód górniczych, więc też musiałam zlecić badania geotechn. Kontakt znalazłam gdzieś tutaj na forum, chyba grupa Górny Śląsk. Jestem zadowolona Szybko i niedrogo. Geo Tech, Katowice tel. 600111066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike21pl 25.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam. Szukam firmy ze Ślaska, która wykona badanie geologiczne gruntu pod budowę domu. Uwage na to zwróciła mi firma, która prawdopodobnie będzie budowała u mnie. Chodzi o to że dom ma być w całości podpiwniczony i w sumie to nie wiadomo czy warunki wodne na to pozwola. Nie chciałbym żeby w piwnicy stala mi woda... Hej, ja w Kamieńsku robiłem w tej firmie: http://www.uslugigeologiczne.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts