etana 15.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam wszystkich poszukuje kocioł opalany pelletem i ziarnami do własnie powstajacego domku 105m2. po przejrzeniu sporej ilości stron internetowych oraz forów najbardziej odpowiadałby mi Granpal, jest tylko małe ale, kocioł jest trochę za duży, moja kotłownia to kwadrat o wymiarach 2,1 na 2,1 m.Ostatnio trafiłem na stronę o kotłach KKF w których z podajnika można spalać jeszcze brykiet, znacznie tańsze paliwo od pelletu.I tu pojawia się moje pytanie:czy ktos ma kocioł tego typu i co ogólnie uważacie na temat takie rozwiązania do domków jednorodzinnych? Przede wszystkim potrzebny jest mi kocioł z podajnikiem, którego mogę spokojnie zostawić na cały dzień bez kontroli z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etana 18.09.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jak widzę moje pytanie pozostaje bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts