kol.tomek 15.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam. Jestem w trakcie remontu przedpokoju i salonu. W przedpokoju na ścianach planowaliśmy połozyć strukturę takich małych kamyczków. Ale w koncu ta struktura wylądowała na dolnej części elewacji zewnętrznej. Kompletnie nie wyglądała we wnętrzu. Szukam informacji o sposobach i możliwościach pomalowania ścian, żeby wyglądały jak np stiuk. Koszt założenia stiuku jest ogromny, więc odpada. Szukałem w Internecie, nie mogłem znaleźć. Szukałem na forum, też nie mogłem znaleźć. Wyszukiwarka pokazywała tylko wpisy z dzienników budowy Jeśli znajdzie się jakaś dobra dusza, to proszę o jakiś link, albo opisanie jakiegoś skutecznego sposobu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol.tomek 17.09.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziekuję, świetny wątek. Wreszcie rozgryzłem wyszukiwarkę na forum i znalazłem możliwość wyszukiwania w danych działach Wcześniej wyszukiwała mi w większości po dziennikach użytkowników... No i szukając natrafiłem na mnóstwo ciekawych informacji. Forum to jest skarbnica wiedzy budowlanej! Tak szukając natrafiłem na inne wątki które odświeżę.. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts