Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

koza ANTAYA INVICTA

korba

Recommended Posts

Dziennik przeleciałem, piękny domek ale już napisz coś o kozie jak wykonanie , czy paliłaś itd itd.

tacim - zwolnij!! :lol: :lol: przestan przelatywac

Koze ma Irma, a nie ja :wink: Link tez podalam do Irmowego dziennika. Na temat wykonania, palenia itp to zapytaj sie Irmy w Jej komentarzach do dziennika. Ja za Irme nie bede sie wypowiadac :wink:

Pozdrowienia,

Maja

jeżeli chwali to co konkretnie mówiła przy takiej cenie za kozę to uważam że nie ma co się zastanawiać chyba żę ktoś chce non top palić.

Mi się zaje.... podoba chamane invicta polana 50 cm na raz to jest coś nie wiem czy takie pinowe ułożenie jest dobre do palenia .

no jest fajny też nad nim myśle, może ciut za wysoki ale jest niezły

http://www.stovesonline.co.uk/stove/img/invicta-chamane.jpg

również interesuję się tym modelem, więc podciągam temat. Pytałam też Irmę, która napisała, że: "Koza sprawuje się super, w zasadzie jeśli drzwi są potwierane to w całym domu mam cieplo". Wydaje mi się, jeśli ktoś ma czas czekać, to najlepiej spytać Ją ponownie po sezonie grzewczym albo u sprzedawcy. W opisie produktu nie ma dużo informacji. Z takiego panoramicznego designu to ciężko coś znaleźć, szczególnie że ten model jest najtańszy - na allegro niecałe 5 tys. Mnie przede wszystkim interesuje, czy ta moc 15 kw jest rzeczywiście do osiągnięcia, czy korpus mocno się nagrzewa i czy ten producent jest dobry. Ja mam czas, więc na pewno będę jeszcze Irmę męczyć o użytkowanie. Dzisiaj znalazłam jeszcze coś ciekawego w innym kształcie, ale moc jest tylko 8kw - Stromboli Stone z Romotop.