Wujor 15.09.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam, Powedzmy że mam już gaz pod domem, kolejny etap to wewnętrzna instalacja. Planuje piec do c.o+c.w.u no i pewnie kuchnia na gaz. Odległość do kuchni z 5 metrów. Skrzynka z gazem na domu na ścianie w której znajduje się piec c.o. Jaki mniej więcej koszt wykonania takiej instalacji , może ktoś robił podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juni2 15.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 u mnie 2 tyś za za całość od skrzynki w ogrodzeniu do kotłowni, podłączenie pieca, instalacja do kuchni i wyprowadzenie rurki do kuchenki gazowej. Czy cena którą powiedzieli gazownicy jest wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 15.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 u mnie 2 tyś za za całość od skrzynki w ogrodzeniu do kotłowni, podłączenie pieca, instalacja do kuchni i wyprowadzenie rurki do kuchenki gazowej. Czy cena którą powiedzieli gazownicy jest wysoka? Gaziarze z gazowni robią do skrzynki ( u mnie będzie na domie), a wewnątrz musze sam zorganizować ekipe. Ci z gazowni powiedzieli że mi mogą zrobić wewnętrzną, ale to już będe z nimi się rozliczał a nie z gazownią. Stąd moje pytanie - musze mieć jakieś rozeznanie co by nie zostać Św.MIkołajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hagis 16.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja własnie zrobiłem instalacje od skrzynki do domu (30 metrów rowu) potem 11 metrów w domu. musiałem to robic z pozwoleniem na budowe i razem wyszło 2700. w skrzsynce było przerobienie z podejscia na jeden licznik na dwa liczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filu 16.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj HagisTakże buduje w Wesołej.Odemnie na gotowo chcą 4250 za jakieś 45 m..Czy masz moe kogoś godnego polecenia na tynki wewnetrzne , wylewkii ocieplenie.Czekam na odpowiedż.Jkby co to poproszę namiary na prv.Filu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts