Natalia Stanko 15.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witam wszystkich i muszę poradzić się z wami. W tej chwili firma wykonuje mi ogrodzenie z siatki na podmurówce(gotowe kształtki betonowe). Teren mam nierówny, jest duże nachylenie terenu i myślałam, że zrobią kaskadowo. Natomiast wykonawca twierdzi, że lepiej jest utrzymać poziom - w wyniku czego w niektórych miejscach pod bloczkami mam duże prześwity do 30cm, które trzeba będzie podsypać. czy ktoś zetknął się z podobnym problemem? Gdyby zrobili zgodnie z pochyłym terenem - miałabym już spokój, a tak muszę nawozić i wpychać w prześwity ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 16.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jeżeli nie planujesz równac terenu to niech zrobią kaskadowo i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Podsypana ziemia osiądzie i deszcz wypłucze i tyle.Lepiej kaskadowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Również jestem tego zdania. widziałem w kilku miejscach takie ogrodzenia, nie wygladaja źle. planuję podobne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts