les111 15.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jak w temacie,drodzy forumowicze czy możecie podzielić się doświadczeniem w sprawie tynków cementowo-wapiennych,to znaczy chodzi mi o termin ich wykonania,ekipa może robić mi tynki na początku pażdziernika a ja obawiam się czy mi te tynki wyschną przed zimą ,nadmieniam że domek nie ogrzewany,za każde opinie w temacie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 15.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 U mnie tradycyjne tynki cementowo-wapienne były kładzione na przełomie października i listopada - dom nieogrzewany. Po roku wszystko idealnie, gładkie jak gipsówka (fachowcy używali jakiś plastików do zacierania) i nie ma żadnych pęknięć. Zapraszam do obejrzenia W tamtym roku zima przyszła późno - rok wcześniej także jej się nie spieszyło bo 6 grudnia 2007 wylewano mi strop ... Wniosek: jak nie będzie mrozów to spoko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts