daggulka 16.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam.Chciałabym ostatecznie ustalić co robimy z publikowaniem na forum fotek ze spotkania.Żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony - a ja cobym naś nie zebrała po głowie - dlatego chciałabym usłyszeć Wasze opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jak dla mnie sprawa jest prosta.Na imprezie walimy zdjęć co sie zmieści. Potem wieszamy, najlepiej w TYM wątku, po parę sztuk, dla zachęty do uczestnictwa w ewentualnych przyszłych spotkaniach dla nieobecnych i dla zobrazowania ogólnego. Wyczuciu i dobremu smakowi umieszczaczy pozostawiamy ocenę umieszczanego materiału. I bezwzględnie, usuwamy każde zdjęcie, o usunięcie którego jesteśmy proszeni.Resztę dystrybuujemy, dla zainteresowanych uczestników, w postaci płyt lub tego co kto tam lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aleź mnie wkur....rzają te wklejającesięnibyprzypadkiem reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No i oczywiście zapomniałem. Każdy ma niezbywalne prawo poprosić, NAJLEPIEJ W CZASIE IMPREZY, żeby jego podobizna się w internecie nie pojawiła. I należy to uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Znowu się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 proszę o ile to możliwe wszystkich uczestników o napisanie swojego zdania ma ten temat .... nie kłótnie , nie przekonywanki tylko swoje zdanie na temat.... proszę, ponieważ tomkwas jest już trzecim z rzędu forumowiczem który wyraża takie zdanie na temat ... wcześniej dostałam jeszcze dwie informacje na priv o podbnych treściach a naprawde chcę , zeby zasady były jasne i klarowne pozostaje kilka kwestii: - kto miałby być cenzorem i zdecydowac które konkretnie zdjęcia na forum sie ukażą? - według jakich kryteriów będą wybierane fotki do publikacji? - kto podejmuje sie obróbki zdjęć pod kątem wyczernienia twarzy osób które nie życzą sobie na zdjęciach publikowanych figurować ? - kto decyduje sie fotki na forum osobiście umiescić zachowując powyższe standardy i wziąc na siebie odpowiedzialność ? publikować i usuwać fotki... - czy w dziennikach budowy fotki z własnego osobistego aparatu moga byc publikowane? ja nie mogę wziąc na siebie i swoje barki odpowiedzialności za coś czego kontrolować nie bedę w stanie - czyli nie ręcze, ze ktos gdzieś umieści coś co się komuś innemu nie spodoba ja także powiem swoje zdanie - żaby było fair: jak sSiwy12 ... zgadzam się za publikowanie swojej podobizny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Niniejszym oświadczam, że wyrażam zgodę zarówno na fotografowanie jak i ewentualną publikację zdjęć na których zostanę uwieczniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja pierdziele chyba zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wyrażam zgodę na publikowanie mojego wizerunku z imprezy "Pożegnanie lata w Ruścu", z wyłączeniem sytuacji w których:- wydalam- robię z siebie idiotę skacząc nago przez ognisko- dłubię w nosie z wyrazem błogości na twarzy- śpię z twarzą w kapuście lub kotletach- smarkam w palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A głowy niech sobie nie zawraca smoczyca wyczernianiem twarzy na zdjęciach, bo od tego będą kominiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 to nie jest absolutnie tak, że ja coś neguję .... bo nie neguję chciałam tylko zapytać jak technicznie rozegrać odmowę publikacji zdjęć przez kogoś z obecnych na spotkaniu że może ktoś ma jakieś pomysły jak to zrobić ... bo ja nie wiem jak miałoby to wyglądać - czego wyraz dałam w kilku wpisach wyżej wypisując w punktach sytuacje dla mnie niejasne oczywiście za pewnik uznałam, że nie publikujemy zdjęć w jakikolwiek sposób kompromitujących.... bo to według mnie nie podlega dyskusji (tomkwas- możesz być spokojny o kapustę) powiem jeszcze , ze na tą chwilę osoby które zadały pytanie o zdjęcia - zrezygnowały z innego powodu ... więc na tą chwile nie mam nikogo kto zgłosił mi cenzurowanie zdjęć ....ale chciałabym, żeby wszyscy byli zadowoleni ....więc jeśli ktokolwiek ma jakieś obiekcje - proszę pisać do mnie na priv jeśli nikt mi nic nie zgłosi uznam, że można publikować dowolne niekompromitujące fotki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 INFORMUJĘ , IŻ JEŚLI KTOKOLWIEK NIE CHCE PRZYJECHAĆ Z POWODU FOTEK - NIECH SIĘ NIE OBAWIA ..... DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ ABY USZANOWAĆ TĄ DECYZJĘ - WIĘC JEŚLI TO AKURAT JEST POWÓD NIE ZAPISANIA SIĘ , TO BEZ OBAW - PROSZE SIE ZAPISYWAĆ Uzasadnienie: przemyslałam ...całą noc myslałam .... i wymysliłam, iz dla mnie ważniejsze jest móc poznać forumowiczów niż pokazywać sie w 155 pozach na fotkach . Jeśli ktoś nie chce na fotkach być - da się to zrobić .... jak - jeszcze nie wiem , ale sie dowiem Dlatego osoby które przyjechać nie chcą ze względu na upublicznienie fotek - proszę sie nie obawiać i zapisywać się ...dziś mija ostateczny termin Prosze mi tylko na priv dać informacje, ze nie zyczycie sobie obecności na fotkach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 INFORMUJĘ , IŻ JEŚLI KTOKOLWIEK NIE CHCE PRZYJECHAĆ Z POWODU FOTEK - NIECH SIĘ NIE OBAWIA ..... DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ ABY USZANOWAĆ TĄ DECYZJĘ - WIĘC JEŚLI TO AKURAT JEST POWÓD NIE ZAPISANIA SIĘ , TO BEZ OBAW - PROSZE SIE ZAPISYWAĆ Uzasadnienie: przemyslałam ...całą noc myslałam .... i wymysliłam, iz dla mnie ważniejsze jest móc poznać forumowiczów niż pokazywać sie w 155 pozach na fotkach . Jeśli ktoś nie chce na fotkach być - da się to zrobić .... jak - jeszcze nie wiem , ale sie dowiem Dlatego osoby które przyjechać nie chcą ze względu na upublicznienie fotek - proszę sie nie obawiać i zapisywać się ...dziś mija ostateczny termin Prosze mi tylko na priv dać informacje, ze nie zyczycie sobie obecności na fotkach .... Nie aktualne he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts