Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Chciałabym ostatecznie ustalić co robimy z publikowaniem na forum fotek ze spotkania.

Żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony - a ja cobym naś nie zebrała po głowie - dlatego chciałabym usłyszeć Wasze opinie na ten temat.

Jak dla mnie sprawa jest prosta.

Na imprezie walimy zdjęć co sie zmieści. Potem wieszamy, najlepiej w TYM wątku, po parę sztuk, dla zachęty do uczestnictwa w ewentualnych przyszłych spotkaniach dla nieobecnych i dla zobrazowania ogólnego. Wyczuciu i dobremu smakowi umieszczaczy pozostawiamy ocenę umieszczanego materiału. I bezwzględnie, usuwamy każde zdjęcie, o usunięcie którego jesteśmy proszeni.

Resztę dystrybuujemy, dla zainteresowanych uczestników, w postaci płyt lub tego co kto tam lubi.

proszę o ile to możliwe wszystkich uczestników o napisanie swojego zdania ma ten temat .... nie kłótnie , nie przekonywanki tylko swoje zdanie na temat....

proszę, ponieważ tomkwas jest już trzecim z rzędu forumowiczem który wyraża takie zdanie na temat ... wcześniej dostałam jeszcze dwie informacje na priv o podbnych treściach :roll:

a naprawde chcę , zeby zasady były jasne i klarowne :roll:

pozostaje kilka kwestii:

- kto miałby być cenzorem i zdecydowac które konkretnie zdjęcia na forum sie ukażą?

- według jakich kryteriów będą wybierane fotki do publikacji?

- kto podejmuje sie obróbki zdjęć pod kątem wyczernienia twarzy osób które nie życzą sobie na zdjęciach publikowanych figurować ?

- kto decyduje sie fotki na forum osobiście umiescić zachowując powyższe standardy i wziąc na siebie odpowiedzialność ? publikować i usuwać fotki...

- czy w dziennikach budowy fotki z własnego osobistego aparatu moga byc publikowane?

ja nie mogę wziąc na siebie i swoje barki odpowiedzialności za coś czego kontrolować nie bedę w stanie - czyli nie ręcze, ze ktos gdzieś umieści coś co się komuś innemu nie spodoba :roll:

ja także powiem swoje zdanie - żaby było fair:

jak sSiwy12 ... zgadzam się za publikowanie swojej podobizny ...

to nie jest absolutnie tak, że ja coś neguję .... bo nie neguję :roll:

chciałam tylko zapytać jak technicznie rozegrać odmowę publikacji zdjęć przez kogoś z obecnych na spotkaniu :roll:

że może ktoś ma jakieś pomysły jak to zrobić ... bo ja nie wiem jak miałoby to wyglądać - czego wyraz dałam w kilku wpisach wyżej wypisując w punktach sytuacje dla mnie niejasne :roll:

oczywiście za pewnik uznałam, że nie publikujemy zdjęć w jakikolwiek sposób kompromitujących.... bo to według mnie nie podlega dyskusji (tomkwas- możesz być spokojny o kapustę) :wink:

powiem jeszcze , ze na tą chwilę osoby które zadały pytanie o zdjęcia - zrezygnowały z innego powodu ... więc na tą chwile nie mam nikogo kto zgłosił mi cenzurowanie zdjęć ....ale

chciałabym, żeby wszyscy byli zadowoleni ....więc jeśli ktokolwiek ma jakieś obiekcje - proszę pisać do mnie na priv :roll:

jeśli nikt mi nic nie zgłosi uznam, że można publikować dowolne niekompromitujące fotki na forum :wink:

INFORMUJĘ , IŻ JEŚLI KTOKOLWIEK NIE CHCE PRZYJECHAĆ Z POWODU FOTEK - NIECH SIĘ NIE OBAWIA ..... DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ ABY USZANOWAĆ TĄ DECYZJĘ - WIĘC JEŚLI TO AKURAT JEST POWÓD NIE ZAPISANIA SIĘ , TO BEZ OBAW - PROSZE SIE ZAPISYWAĆ :D

Uzasadnienie: przemyslałam ...całą noc myslałam .... i wymysliłam, iz dla mnie ważniejsze jest móc poznać forumowiczów niż pokazywać sie w 155 pozach na fotkach :lol: .

Jeśli ktoś nie chce na fotkach być - da się to zrobić .... jak - jeszcze nie wiem , ale sie dowiem :roll:

Dlatego osoby które przyjechać nie chcą ze względu na upublicznienie fotek - proszę sie nie obawiać i zapisywać się ...dziś mija ostateczny termin :wink:

Prosze mi tylko na priv dać informacje, ze nie zyczycie sobie obecności na fotkach ....

• 2 weeks później...
Gość coolibeer
INFORMUJĘ , IŻ JEŚLI KTOKOLWIEK NIE CHCE PRZYJECHAĆ Z POWODU FOTEK - NIECH SIĘ NIE OBAWIA ..... DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ ABY USZANOWAĆ TĄ DECYZJĘ - WIĘC JEŚLI TO AKURAT JEST POWÓD NIE ZAPISANIA SIĘ , TO BEZ OBAW - PROSZE SIE ZAPISYWAĆ :D

Uzasadnienie: przemyslałam ...całą noc myslałam .... i wymysliłam, iz dla mnie ważniejsze jest móc poznać forumowiczów niż pokazywać sie w 155 pozach na fotkach :lol: .

Jeśli ktoś nie chce na fotkach być - da się to zrobić .... jak - jeszcze nie wiem , ale sie dowiem :roll:

Dlatego osoby które przyjechać nie chcą ze względu na upublicznienie fotek - proszę sie nie obawiać i zapisywać się ...dziś mija ostateczny termin :wink:

Prosze mi tylko na priv dać informacje, ze nie zyczycie sobie obecności na fotkach ....

Nie aktualne :p he he he