ziaba 12.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A jak by położyć wykładzinę typu " sztuczna trawka" albo fakirek ? Może by wydziobała z międzypalców odrobinki żwirku ?? Muszę spróbować, bo ścieżka od kuwety jest dłuuuuga czasami. http://streemo.pl/Image/489950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Zgaduję że Cat's Best. Faktycznie dobry ale cena 30 klika zł za 10 l trochę zaporowa, zwłaszcza przy kilku kotach. Za tę cenę to mam 50 kg peletu. Dywanów nie mam, odkurzacz w miarę dobry, a silikon też rozrzucają, nie wiem czy nie gorzej niż drewniany i strasznie trzeszczy pod nogami. Są gusta i guściki, każdemu co innego pasuje. Właśnie do Cat's Besta zawsze wracam Wychodzi najekonomiczniej, tak jak pisze agip - tylko u mnie na 1 kocią sztukę 10 l starcza na 2 miesiące Malka, a najlepszy ten, niestety nie na moją kieszeń Starcza nawet na dłużej niż Cat's Best, ale mimo wszystko, nie aż tak długo, żeby się opłacało Ale jeśli kogoś stać, to polecam, bo "technicznie" naprawdę świetny Ale masz rację GN, każdemu co innego pasuje, bo wszystkie mają swoje wady i zalety Do kuwety nic mi się nie przykleja odkąd używam neutralizatora Do mycia dodaję kroplę domestosa lub tabletkę nadmanganianu potasu i nic nie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 OK, to kupię jeden woreczek i podzielę się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Zafundujesz swojemu kotu odrobinę luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja u swojego mam pelety - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts