Wojtek31a 16.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam wszystkich po raz pierwszy. Przebrnąłem przez wszystkie strony tematu:) Nie będę się rozpływał nad fachowością kolegi Last_Rico, bo to oczywista oczywistość Mam pytanie odnośnie przeróbek i ulepszeń. Czy można przerobić dmuchawę bez przepustnicy w taki sposób aby tę przepustnicę dorobić? Myślę, że można. Wystarczy nawiercić dwie dziurki i zamontować dopasowaną blaszkę z odpowiednią sprężynką. Myślicie, że dobrze rozumuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Czy można przerobić .... .....tytuł wątku na taki co coś bedzie mówił o temacie który poruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 16.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj Wojtek zadaj pytanie w wątku "ekonomiczne spalanie..." i na przyszłość tytułuj swoje wątki bardziej konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 też witam, a co gość chyba chciał w jakimś temacie się wypowiedzieć ale mu nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 16.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts