snay 16.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Czy ktoś rozpoznawał może temat drzwi zewnętrznych o wysokim skrzydle około 250cm i mógłby poratować namiarami na firmę. U mnie otwór ma wymiary 110x260 dlatego też konieczne jest skrzydło ~ 90x250. Chciałbym uniknąć nad drzwiami wypełnienia (doświetlenia itp). Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 16.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A zastanawiałeś się jak optycznie będą wyglądać takie drzwi - nie będą za "smukłe"? Wg mnie lepiej zrobić jakieś doświetlenie - no ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snay 16.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Sęk w tym że obok są okna o identycznej wysokości więc ... każde inne rozwiązanie będzie gorzej się prezentowało. Oczywiście jak nie znajde to ostatecznie skrzydło będzie niższe , a powyżej uzupełnienie z tego samego materiału co drzwi. Zależy mi na drzwiach prostych bez zdobień czy frezów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 mam okna po obu stronach drzwi frontowych, sa o ok. 25cm wyżej (górna linia) i nie wygląda to źle (z tym ze może częściowo za sprawą daszku nad oknem i drzwiami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts