Arctica 20.03.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Grzecznie mówię DOBRANOC... jakoś mi się oczka kleją ... a na jutro proszę słonko, bo chce mi się słupki pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Aaaaa.... jeszcze mi się przypomniało... 5 sosen, 3 brzozy i 8 wierzb płaczących wsadziliśmy .................................... skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Aaaaa.... jeszcze mi się przypomniało... 5 sosen, 3 brzozy i 8 wierzb płaczących wsadziliśmy .................................... skleroza Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 skleroza Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Grzecznie mówię DOBRANOC... jakoś mi się oczka kleją ... a na jutro proszę słonko, bo chce mi się słupki pomalować dobranoc Mam nadzieję, że deszcz nie dotrze nad Twoją posiadłość i słupki sobie pięknie pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 skleroza Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Aaaaa.... jeszcze mi się przypomniało... 5 sosen, 3 brzozy i 8 wierzb płaczących wsadziliśmy .................................... skleroza brzmi pieknie!!!!!! a gdzie fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam z rana ... coś niesamowitego się dzieje ze mną ... przed 9 byłam wyspana ... Aniu... jeszcze nie pada, ale coraz pochmurniej ... najwyżej pójdę do garażu malować Kaluś... to mniej niż kropla w morzu... nie ma co fotografować, ale przyznam się... kosz z kawką, herbatą i aparacikiem został w kuchni ... łajza jedna do samochodu nie wlazła Z kawą sobie poradziliśmy, skoczyłam do McD, ale fotek niet Jutro jedziemy to only four You strzelę parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 U nas pięknie świeci słoneczko.........czego i Tobie dzisiejszego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 21.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Hej! Przywitać się wpadłam, tak rzadko teraz zaglądam, że aż wstyd Nie daję rady nadrobić zaległości Ale chyba wiosna idzie, to wszystkich niedługo do ogródków wygoni, a ja sobie wtedy na spokojnie ponadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam nu i ja o te fotki poproszę Dzisiaj u mnie było pochmurno a ok. 14 wyszło słonko i nawet teraz jest słonecznie Aby tylko nie padało..... Pozdrowionka i rób kobietko zdjęcia postępów Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hej, Arctica !!!!! co tam nowego w dalekim świecie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 hm...... co taka tu cisza dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Arctica buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Sezon budowlany OTWARTY. Forum powoli milknie.... I tylko późnym, zmęczonym wieczorem odzywają się głosy szczęśliwych inwestorów na temat - co nowego w domu przybyło. Mało czasu na pogaduchy, ale za to ile zdjęć przybędzie do oglądania Ja od poniedziałku kombinuję, co by tu dyrekcji wymyślić żeby mnie wcześniej puściła z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.03.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jestem , mam trzy minuty W niedzielę rano świeciło słonko, ale zaraz, jeszcze przed południem zepsiło się i kropiło, później nieźle padało. Słupki malowaliśmy w garażu, więc nam nie padało. Właściwie to nie malowaliśmy, tylko moja kofana rodzinka malowała (mąż, syn i mama). Ja po 4 szt. wymiękłam , kiedyś struta byłam lakierem i teraz bardzo reaguję na ftalowe i lakiery . Za to dobry obiadek im upichciłam, tak coby się zrechabilitować . Słupki pomalowane, prawie bo na 12 szt zabrakło farby, ale nicto, ponad 100 pomalowali . Wczoraj znów obudziłam się przed budzikiem , przed 5.30 Dzionek pracowity, najpierw ogłowiliśmy jeszcze jedną wierzbę mazowiecką brata, zapakowaliśmy "sztobry", zabraliśmy ciapka!!!! (do nas już ). Po ciężkiej drodze, to mężuś 20 parę kilosów traktorkiem pomykał , ja ciągnęłam "ciepe" z wierzbami , wzięliśmy się galopkiem do wsadzania. Wsadziliśmy brakujące 40 sztuk . Już cały bok wdłuż rzeczki mamy obsadzony . A później..... tadam.... ujeździłam ciapka bo pole zaorane, ale jeszcze coć z tymi górami i dołami trzeba by zrobić. Zabronować I bażant do mnie przylazł , na moje tłuściutkie robalki, traktor traktował jak część przyrody .... i dwa bociany w locie widziałam ... i muszę się przyzwyczaić do noszenia aparatu ze sobą ... Tak sobie brykałam po tym polu aż mi się ściemniło ... a do chałupy przypomnę daaaaaleko ... dotarliśmy po 20 Dziś od rana (dziś rano zaczęło się o 9 ) szukam tub na kolumny, nigdzie nie mają 10 sztuk ... muszę to załatwić . Zaraz ruszamy ... zmykam, bo stary trąbi, pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Z zakupem rur kartonowych na kolumny w tym samym wymierze też miałam kłopot. Na dodatek nie było grubych, no i teraz muszę se pogrubiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ho ho kochana to Ty bardzo zajęta teraz jesteś sama tego ciapka ujeżdżałaś? ja bym nie wiedziała co z tym zrobić aaa i jeszcze jedno mam nadzieję że aparat wzięłaś? bo aż tak dobrej wyobraźni to my nie mamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale odwaliłaś kawał roboty!! A ujeżdżania ciapka to baaaardzo zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Helouuuuu Co ja czytam. Koleżanka zasuwa jak mały samochodzik. A ile koników mech ma koleżanka pod piękną maską??? Moje koniki dzisiaj ledwo zipały po wykopaniu w tym ugorze 5 (słownie pięciu) dołków na zasadzenie malin trza bedzie siły randapa zastosować cobyk i mónż i żóna zawału przy szpadlu nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts