sipatka 24.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mnie się 2 podoba ale ona to na pewno będzie dawałam mało światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam, dla mnie zdecydowanie nr 1....potem 3......... a mówię tak, bo sama kupiłam ostatnio bardzo podobny żyrandol ...tylko zamiast tego metalu ma drewno, które mąż oszlifował i pomalował naszą bejcą. Teraz pasuje do drewna, którego u mnie ci pod dostatkiem.... A kiedy zobaczymy boazerię w pełnej krasie?...Ja też chciałam mieć u siebie boazerię w korytarzach i nawet już stolarz miał projekt ....ale zrezygnowaliśmy w ostatniej chwili, bo zaczęło mi się wydawać, że za bardzo to wszystko zostanie przytłoczone drewnem.....może jeszcze kiedys wrócę do tego tematu...kto wie, kto wie.... Pozdrawiam Nina Hej!!! Dzięki za głosowanie... (już podglądałam Twój żyrandol:p).... Boazerię pokażę jak jej zdjęcia zrobię, szydełko ostatnio mnie wciągnęło i mniej tutaj jestem, ale już niedługo mi się kordonek skończy i zanim wybiorę się po jeszcze to pewnie trochę potrwa:yes:... u nas ta boazeria to wyłącznie w celach praktycznych, psy po ścianach łażą... może nie dosłownie, ale w ferworze walki często im się zdarza zachaczyć... a farby niby zmywalne, baaaa.... szorowalne nawet, ale jakiś limit tych szorowań mają... Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mnie się 2 podoba ale ona to na pewno będzie dawałam mało światła. Wiesz Izuś... ta 2 to pewnie będzie... jeszcze trochę i mnie chłop przekona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A, że światła mało??? Jak będzie 10 żarówek w salonie to nawet jak 40 watt wkręcę to przy kiepsko dającym światło żyrandolu i tak powinno nie być źle:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.02.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Im dłużej przyglądam sie twojemu żyrandolkowi to wydaje mi się, że najbardziej będzie pasował - jednak pierwsza myśl najlepsza !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ten: http://images41.fotosik.pl/636/84c6ce5b77b83b04med.jpg jak z lodowych kryształków. Przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 arctica śniłaś mi się dzisiaj:D:Dspacerowałam sobie z Tobą po włościach,a towarzyszące nam krowy lizały mnie po plecach:lol2:Ale fajnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 :lol2: Ależ to istna perwersja ... Ty wiesz jakie one mają szorstkie języki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Meg, Słoneczko... jeśli jutro nie uda mi się w realu znaleźć tego, który się podoba mężowi, i mi też się nie spodoba, to zamawiam ten najpierwszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Zima, zima, zima... i chociaż słonko porządnie już przygrzewa, jak jest to z dachu ciecze... jak zajdzie mrozisko niemiłosierne ... Jajka mi marzną w kurniku, dobrze, że Wielkanoc idzie to sobie kupię drewniane, będę miała kuraskom co do gniazdek wkładać... tylko, że i mróz się skończy, mam nadzieję Przyszłam się boazerią pochwalić, jeszcze kilku listew brakuje, ale w Obi nie ma takich, musimy jechać 100 km po słownie 6 sztuk:P. Tak to wyszło, może być??? http://images37.fotosik.pl/618/4729d8b43a7aaf23med.jpg w wiatrołapie taką ściankę pod wieszaki wymyśliłam... mamy garderobę, ale kurtki gości najczęściej gdzieś po fotelach lądowały, bo to "na chwilkę", to "się nie opłaca":rolleyes:... to niech się sami wieszają http://images45.fotosik.pl/666/f7ae033429ed371emed.jpg http://images45.fotosik.pl/666/2a8666d3a746cf85med.jpg i jeszcze korytarz:D http://images46.fotosik.pl/626/be3c8b550ec61fd2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.02.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/brawo.GIF wiesz, jak patrzę na twój dom, to nie chce mi sie wierzyć, że jeszcze rok temu były to gołe ściany....jest poprostu superaśnie !!!!!!! JESTEŚCIE WSPANIALI !!!! Edytowane 25 Lutego 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 już pisałam, fantastycznie wyszła boazeria, i co ważniejsze nietypowo podeszliście do tematu i efekt wyszedł przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.02.2011 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 no no odwaliliście kawał dobrej roboty zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Prawda Małgoś.... rok temu... niby tak niedawno... wiosną zaczęliśmy pracę od tego podciągu w salonie... tak, że jeszcze rok temu o tej porze go nie było... http://images43.fotosik.pl/594/17ce48364bf571aemed.jpg a jak by nie patrzeć już 8 miesięcy mieszkamy:cool: Gosiek, Anam... dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.02.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 no to poprostu tempo kosmiczne !!!!! Jak wy to robicie ? To jest , to jest ............................no nie ogarniam tej kuwety, nie ogarniam...............brak słów podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Bo tak już mamy, że jak coś robimy to robimy.... a jak lenia złapiemy to od dwóch tygodni "jutro" uprasuję ... a prasować lubię Skoro jesteś to pokażę Ci co udziurgałam podczas zimowego snu... serwetę na kuchenny stół http://images50.fotosik.pl/668/668e2d19a96946d5med.jpg serwetkę na pomocnik... http://images43.fotosik.pl/667/384659ba8ad132f8med.jpg do tej serwetki, tym samym wzorem obrus na stół, zawsze chciałam taki prawdziwy obrus, nie serwetkę, tylko obrus, taki żeby zwisał... robiłam trzy miesiące i zrobiłam:D 160x240:cool:... zabrakło kordonka na obrobienie, ostatnie 8 rzędów:P... pokarzę jak dokończę aaa... jeszcze serwetkę robię, tą co Ci mówiłam... ale :yes:... zabrakło kordonka ... ale ten dokupię w poniedziałek... dziś bym dokupiła i dziś i jutro skończyła, ale goście siem zjechali i do domu musieliśmy wracać bo dzwonili, że pod bramą stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Piękne serwety Ja ostatnio nie mam czasu na dzierganie. Już chyba od roku nic mi nie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Dzięki Moniu... tak naprawdę to najbardziej dumna jestem z tego obrusu... ponad kilo kordonku zużyłam:D... muszę wieczorami czymś ręce zająć, dziś nic nie dziergam, brak kordonku to jajko znoszę... do poduszki książkę jakąś łyknę, a jutro to pewnie nawet zapasy prasowania odrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.02.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 no kochana u ciebie to WYŻSZA SZKOŁA JAZDY !!!!nie to co u mnie - ja to mały pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.02.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Arctico piękne rzeczy zrobiłaś :)szczena mi opadla.....jeszcze raz się powtórzę .......zdolniacha z Ciebie też bym tak chciała ,ale może kiedyś? Jeżeli jeszcze nie zapadła klamka nad kupnem żyrandoli ,to mogę swój glos oddać na żyrandol nr.2? Bardzo mi się podoba tak jakoś wydaje mi się ,że najbardziej pasuje do Waszego wnętrza Boazeria wyszła super ....a w ogóle wszystko u Was śliczne ....Pozdrawiam cieplutko papa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts