Arctica 01.09.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 babo, to my coraz więcej mamy ze sobą wspólnego - PAJĄKOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!! a co ty miałaś na mysli, pisząc , że domek sie szybciej wykańcza niż ja ??? tak źle wyglądałam w sobotę ???? Pogoda i podróż mnie trochę sponiewierała , ale tak ogólnie czułam się świetnie i do tego w tak doborowym towarzystwie, cóż mi mogło być? O boshe!!! Niech mi ktoś nogę rozmacha to ją kopnę w zadek! Ja Ci zaraz dam źle!!! Wryyyy... Domek już prawie wykończony, a Ty babo kwitnąca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Arctico, czyżby Franek się znalazł? Właściwie to prawie tak... znalazłam łajzę wypchanego jak z dropem do zdjęć w muzeum pozował... ...tylko czy to był MÓJ Franek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 hej!! Wróciłaś? czy zakup udany?? Daj zdjęcia i odkryj rąbek tajemnicy!!!! No jak tam są czy jest???? Zakup udany!!! Rąbek już ładuję Izuś JEST:lol2: Wróciliśmy wczoraj ok. 23 po.... 19 godzinach w samochodzie... mój potłuczony zadek... auuuuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wczoraj z jak już wiecie mocno obolałym zadkiem siedziałam 19 godzin w samochodzie... Mamy nowego potwora!!!!!:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Oto moja Lejdi:lol: (wiem powinno być Lady, ale ona jest Lejdi!) "cześć potworze, kto ty jesteś?" http://images50.fotosik.pl/1082/ac1d9bc60a8b268amed.jpg "a gryziesz???... no daj pyska" http://images43.fotosik.pl/1071/626944c59025d698med.jpg oto cała piękna, JA http://images37.fotosik.pl/1034/f6bfb1351340710f.jpg http://images38.fotosik.pl/1062/bf41947eade4fe8d.jpg http://images49.fotosik.pl/1045/9b71f76026b7dc60.jpg http://images50.fotosik.pl/1082/1ad12d95610e3a53.jpg http://images35.fotosik.pl/884/43fa6721bb8c6ca8.jpg sorry za jakość zdjęć, ale telefon był pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ale ona ma piękne rzęssssssssssssssssssy, a kolorystycznie to mi pandę przypomina. jest słodka, możesz ją wypożyczyć do "kręcenia"reklamy milki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jEJKU!!!!!! jaka ładna!!!! Czy to ta sama rasa co Nadia? Ona jakas taka ....jasna? ale kudełki będzie mieć długie? Podziwiam cię BABO!!!! ja bym nie dała rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O boshe!!! Niech mi ktoś nogę rozmacha to ją kopnę w zadek! Ja Ci zaraz dam źle!!! Wryyyy... Domek już prawie wykończony, a Ty babo kwitnąca! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa o to chodzi!!!!!! A to dziekuję !!!!! dobrze sie konserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Pięęęęknaaaa Co to za rasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dziękuję za zachwyty... sama zresztą jeszcze z niego nie wyszłam:p Lejdi jest chyba jeszcze piękniejsza niż Nina/Nadia/Nelson, nie mogę się napatrzeć. Teraz tylko musimy się nauczyć miziania i psitulania:rotfl: Lejdi jest rasy galloway. Jest to też bydło szkockie, tak jak highland (poprzednie potwory). Będzie miała krótszą sierść, ale też nie taką normalną - krowią. Bardziej miśkową... i na dodatek z loczkami na łepetynie:lol2: Meg... jasna bo to moim zdaniem najpiękniejsza wersja umaszczenia gallowayów. Są jeszcze beżowe, brązowe, rude, czarne, ale nie mają takich cudnych, jakby przykręconych od innej krowy uszu, no i rzęs... taaaakich rzęs. Tamte są całe jednobarwneA muszę Ci jeszcze powiedzieć, że highlandy też występują w innych wersjach kolorystycznych. Choruję na jasną właśnie, one są takie kremowe/ecru, no i na czarną. Nawet już prawie kupiłam czarną, ale po wgłębieniu się w rodowody okazało się, że jest ona......siostrą Nelsona, i doopa muszę szukać dalej. A to naprawdę niełatwa sprawa, malutko ich jeszcze u nas występuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jeszcze zapomniałam dodać, że Lejdi nie będzie miała rogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.09.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jest prześliczna, ale to przecież wiadome !!!!!! U Ciebie same ślicznoty chodzą po podwórku........:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jesoo skąd Ty takie cuda bierzesz a stłuczonej szklanki współczuję, niestety wiem jak to boli, choć aż z tak wysoka nie grzmotnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.09.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lejdi jest śliczna!!!! uściskaj ją odemnie!!! Buźka :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Izuś... dzięki:cool: Gosiek... cuda, a zwłaszcza TAKIE cuda strrrrasznie ciężko znaleźć, żeby ją mieć musiałam pokonać 850 km:sick:. A jeszcze skoro wiesz "jak to boli" to mi jeszcze powiedz jak długo będzie bolało? Karolciu... dziękuję w imieniu ślicznoty:D. Do ściskania i miziania niestety jeszcze troszkę...ale pracujemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 U mnie to tak ze dwa dni było, tyle, że frunęłam z taaaaaaaaakiej wysokości Życzę Ci byś jutro rano już ozdrowiała zupełnie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 850 kilosów z obolałą PANIĄ ??? Jak ty to wytrzymałaś?? Podusie chociaż miałaś??? Taka z dziurką??> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Arctica..........nie przestajesz mnie zadziwiać !!!!!!!!! myślałam, że już niczy mnie nie zaskoczysz............a tu takie CUDO pokazujesz :) .....z ciekawościmożna zapytać o cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 a propos krowy http://www.tvn24.pl/0,1715999,0,1,radosc-w-niemczech-i-austrii-znaleziono-krowe,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Meg... jechałam głóenie w pozycji horyzontalnej, z podusią ale pod łepetynką Kaluś... całkiem maleńkie cielaczki kosztują mw. tyle co szczeniaki drogich ras. Lejdi jest już tjoche duzia:D, 10 września skończy pół roku. Z transportem wyrobiliśmy się w 5 tys. Gosiek... też bym uciekła:rotfl:, moim krowom to nie grozi mają u mnie dożywocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Arctica Pomasuj stłuczoną część ode mnie No niby stłuczenie czterech liter brzmi zabawnie ale zabawne pewnie nie było skoro wylądowałaś na pogotowiu....dobrze że humoru Ci nie brakuje A stadko to Ty masz tam faktycznie jedyne w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts