Tom Bor 16.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 jak ktoś nie bedzie chciał czytać niech nie czyta dawaj kontynuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 O nie, nie!!! Tylko bez kokardek proszę... ja jestem narowisty rumak pełnokrwisty:cool:... nooo prawie:p Dziś skończyłem tydzień, już nie jestem taką małą pokraką... dzielnie trenuję kopytka, uskuteczniam skoki i próbuję ćlamać to zielone w co mi się nóski zaplontujom:wiggle:... zdecydowanie niesmacne:no: Wczoraj po raz pierwszy byłem na prawdziwym pastwisku, wcale się nie bałem, nic a nic:no: Mama jadła to niedobre, a ja biegałem w koło niej. Najfajniej to jak pani do nas przychodzi nie nudzi mi się wtedy. Z pańcią się miziam, do mamy tylko na cyca czasami lecę... ale zaraz wracam na miziaki:lol2:... i z pańcią można się cochać tak jak mama z ciocią... one ze mną nie chcą... i czasami mi się uda ją kopnąć ale najczęściej mi zadek na inne tory przestawia i trafiam kulą w płot:P... tfu kopytkiem Dzisiaj ciocia nakrzyczała na mamę, aż uszy skuliłem.... raniutko pani wyprowadziła ciocię na pastwisko. Mama dostała wiadro konisinki, ziarenka i musieliśmy zostać w stajni bo podobno rosa za duża:sick:... a co ja pływać nie umiem??? Koło 9 pani nam otworzyła i szybciutko pobiegliśmy do cioci. Wołała nas kilka razy, no ale przecież nie mogliśmy... a jak pobiegliśmy to przyszła do nas i narżała na mamę, tak długo i głośno:confused:... Tradycyjnie musieliśmy z mamą rozruszać kopytka, kilka rundek okrutnie mnie zmęczyło... chciałem się psitulić do cioci. Cyca nie daje to pamiętam, ale psitulić się nie można???? Dwa razy odganiała mnie swoją wstrętną paszczą, ja nic prę dalej... odwróciła się szybko zadem i szykuje się do kopa... ja niewiele myśląc zrobiłem dokładnie to samo!!! Szybciutko się odwróciłem i ... kopnąłem ciotkę w kostkę Goopia ciotka z KONIEM się kopać, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 :rotfl:Ania, dawaj dalej!!!! Vito to ma charakterek ......kopnął ciotke i choduuuuuuuuuu ....a co bedzie jak urośnie???? hi, hi......biedna Karola..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Arctica super :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 O matko, a tom się uśmiała! Pisz, Vituniu, pisz, a własciwie to Pańci dyktuj... Słodkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.07.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Oj ustawi ci panie za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A ja mogę??? Wcale Karola nie biedna bo rządzi się jak cholera. Kalina jest z nią bardzo związana emocjonalnie, miała straszny dylemat kogo wybrać, Karolę czy małego. Na szczęście została z Vitem, ale kilka razy wracała... Dzisiaj to aż japę otworzyłam ze zdziwienia jaki opierdziel od starej zebrała:sick: A dopiero na kilka dni przed rozwiązaniem Karolina pozwoliła Kalinie jeść ze swojej miski. Teraz podzieliliśmy stajnię na dwa boksy bo się bałam o małego. Niby nic mu nie robi, ale niemota czasami mylił mamę z ciocią i się do cyca pchał, bałam się, że go kopnie i zabije albo poturbuje. Oddzielone są bardzo niskim płotkiem i klacze nie odczuwają bardzo rozłąki, mogą się czochrać nawzajem przez przegrodę, ale dzięki temu Kalina może dostawać więcej paszy treściwej, Karola jej nie odgania od miski i nie wyjada.... bo ta to ma spust:yes: Na pastwisku też Kalina "trenuje kopytka" a Karolcia je, je... je........................................ nadal je:sick:... a w nocy sianem dopycha, którego Kalina nawet nie tknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Oj ustawi ci panie za kilka miesięcy Obawiam się próby sił z wredną ciotką, konie podobno potrafią na śmierć i życie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ojej - to chyba musisz szybko cos doczytac w temacie i baaardzo uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 16.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Gratuluje Niespodzianki -Vita Piękny maluch:) Spokojnie, konie głupie nie są, nie powinny aż tak walczyć, jedynym zagrożeniem ze strony Vito jak dla mnie sa jego amory wzgledem ciotki albo matki, ale to jeszcze chwile nie bój sie jakos sobie ustawia zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 może załatw Karoli narzeczonego ,niech swojego malucha ma i bedzie po równo!!! zobaczy jak to jest być matką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.07.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 będzie dobrze mały Vito musi urosnać żeby krzywdę zrobić, ja myslę że on się uczy od ciociuni samoobrony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 może załatw Karoli narzeczonego ,niech swojego malucha ma i bedzie po równo!!! zobaczy jak to jest być matką..... ...tym bardziej, że ciotka taka wypasiona - to i don Karlito dorodny będzie... a przy okazji Vitek kumpla do wspólnego brykania znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 17.07.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 tylko ciąża u konia = 11 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.07.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No właśnie miałam napisać, że Vito zdąży dorosnąć zanim Karolcia by urodziła... i dopiero wtedy mógłby krzywdę maleństwu zrobić. Poza tym Karola już była mamą, wie co to za przyjemność Niestety zdaję sobie sprawę, że albo Don Vito zostanie (Yetuś nie słuchaj:p) wałaszkiem albo będziemy się musieli pożegnać. A że sobie tego drugiego nie wyobrażam:no::no:... Mąż już zapowiedział, że on do tego ręki nie przyłoży, cóż... solidarność... no wiecie czego baby:p Przypomniało mi się... cyt. mąż: "ucieszyłem się, że Don Vito przybiegł do mnie, a on odwrócił się tyłem, strzelił mnie w kolano kopytkiem i zwiał" moja szkoła:lol::lol: Jeszcze fotkę pokażę... obiadzik gotowałam i z okna kuchennego strzeliłam:p http://images45.fotosik.pl/1458/3ab189ba46822d88med.jpg No faktycznie wypasiona ta moja Karolcia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.07.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 faktycznie przy Kalince wygląda na lekko dużawą moze też ma dzidziusia ????;) bo Kalinka ja modelka teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ja bym temat poważnie przemyślała, kochana... Wet widział Karolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Jeszcze fotkę pokażę... obiadzik gotowałam i z okna kuchennego strzeliłam:p http://images45.fotosik.pl/1458/3ab189ba46822d88med.jpg Normalnie napatrzeć się nie mogę.... A co do pewnych elementów męskiej budowy to widocznie wszyscy faceci tak mają... Jak powiedziałam, że jeśli Greyduła nie będzie repem to go ciachnę, to małż się oburzył wielce...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.07.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 pejzaż sielski - anielski, cudo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.07.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 taka męska solidarność, chyba za bardzo biorą to do siebie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts