Arctica 08.03.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 hej......ale jakie futrzaste te twoje konisie.... A ten kucyk to jakiej rasy? jest przeuroczy Bo one przecie prawdziwne szetlandy som:cool: A Vito na dodatek nie zdążył zgubić szczenięcej sierściuchy i porósł zimowym futrem:) On najbardziej owłosiony... Yetuś mógłby pozazdrościć Na dodatek trochę kiędzierzawy jest i jak mu grzywę uczeszę to wypisz wymaluj Wodecki:rotfl: Najbardziej owłosiony i najszybciej lniejący:sick: Odkąd trymer poszedł w ruch pokochał mnie jeszcze bardziej:p a myślałam, że to już nie możliwe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Oj tak, pamiętam Witka jak był taki malusieńki. Szkoda, ze wszystkie zwierzaki tak szybko dorastają. Tak na Karolka patrzę, dorosły chłopak już jest, a przecież nie tak dawno było, jak wyglądał jak świnka morska. Chyba tylko pandy są tak samo słodkie małe jak i dorosłe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 poczytałam ze szetlandy to najmniejsze z kucykow, wytrzymale, długowieczne, uparte i lagodne. no i sa sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Atrktica, kiedy foty trzaskałaś? nie mów że dziś.... U mnie zima jak cholera Śniegu spadło ponad 20 cm i nadal pada franca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Futrzaty ci on niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tarcia... najmniejsze to falabelle są, ale jak dla mnie to już przegięcie. Pokraczne strasznie. Przed kupnem szetlandów naczytałam się o ich złośliwości i takich tam... ale... O ile kuce te mają charakterystyczną budowę, Karolina i Vito powolutku też, są krępe, mają duże, obwisłe brzuszki i krótkie, grube nogi o tyle Kalina wcale nie jest podobna do szetlanda. Ona jest dokładniusią miniaturą normalnych koni takich powiedzmy małopolskich. Jest najpiękniejszym kucem na świecie i moją miłością od pierwszego wejrzenia (mężu wybacz:oops:) Zresztą zobacz... widać, że to kuc??? Osiu... u nas też zima:mad::mad: Fotki chyba z przed, przed wczoraj:) Gosiek... bo on krzyżówka z misiem grizli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Gosiek... bo on krzyżówka z misiem grizli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tarcia... najmniejsze to falabelle są, ale jak dla mnie to już przegięcie. Pokraczne strasznie. Przed kupnem szetlandów naczytałam się o ich złośliwości i takich tam... ale... O ile kuce te mają charakterystyczną budowę, Karolina i Vito powolutku też, są krępe, mają duże, obwisłe brzuszki i krótkie, grube nogi o tyle Kalina wcale nie jest podobna do szetlanda. Ona jest dokładniusią miniaturą normalnych koni takich powiedzmy małopolskich. Jest najpiękniejszym kucem na świecie i moją miłością od pierwszego wejrzenia (mężu wybacz:oops:) Zresztą zobacz... widać, że to kuc??? [ATTACH=CONFIG]175326[/ATTACH] Osiu... u nas też zima:mad::mad: Fotki chyba z przed, przed wczoraj:) Gosiek... bo on krzyżówka z misiem grizli:lol: noo sliczna z wyglądu bardziej jak konik polski, tylko one chyba bardziej plowe sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 I dwa razy wyższe:rotfl: Kalina ma 80 cm i jest mniejsza od Osiowego piesa:lol2: A Vito na tym zdjęciu ważył ok. 7-8 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 no ale na zdjęciu to wlasnie nie widać, ze taka niska ale jest piekna i zadbana czyli ona w sam raz tak dla mnie pod siodlo, bo ja wzrostu siedzącego psa jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 No właśnie ciężko skalę ze zdjęcia złapać, a Kalina wcale nie ma kucowej budowy ciała:). Młody też wydaje się, że normalny źrebak tak do uda sięgający minimalnie, a on wielkości kota był Bo naszym psom, też nie mega wielkim przecież, to on pod brzuchem prawie przechodził Ze mną na siodle to Kalinka by trzy pary odnóży krocznych miała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Arctico witam się niedzielnie Vito z takigo maluszka na pięknego i przystojnego kawalera wyrósł śliczny jest i taki mniamniuśny tylko do miziania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2013 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Arctico witam się niedzielnie Vito z takigo maluszka na pięknego i przystojnego kawalera wyrósł śliczny jest i taki mniamniuśny tylko do miziania Hej, hej! No raczej nie pod siodło;)... chyba, że dla krasnoludków:lol: wciąż jest niższy od mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ale urósł!Normalnie bym go nie poznał.Kudłaczek się z niego zrobił, na pewno nie marznie.Słodziak i tyle ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No to mamy potwierdzenie... Wypuszczałam dziś rano Salmę na siusiu, tak całkiem rano o 6!... jak co dzień Słyszę miauczenie kota, gdzieś na drzewie... naszym największym jesionie... Ale takie bardzo głośne, wyraźne, przeraźliwe wręcz:eek: Lecę z głową w górze, szyją już żyrafią niemalże, wypatruję... no nic! Tylko znów przeciągłe miauuuuu!!!! Obejrzałam dokładniutko całe drzewo, wołam kici, kici... moje nie reagują ale tak się chyba koty woła:confused: Mąż z okna wyjrzał, ze zdziwieniem zapytał co ja tam robię - kota szukam- usłyszał nic nie odpowiedział, zamknął okno... po chwili wychodzi na ganek - a ile my mamy kotów??? bo jak dwa to wszystkie są w domu - no dziękuję bardzo:rolleyes: - to tylko nasze koty są na świecie? może jakiś obcy biedak przyszedł, Salma pogoniła i nie może z drzewa zejść Tylko qrna gdzie ten kot??? Nawet jakby najmniejszy to liści przecież nie ma musiała bym zauważyć! Nic! Przecież wyraźnie słyszałam, urojeń nie mam:rolleyes: Nagle odezwało się! Bydle jedno! Tyle, że innym już głosem, trochę jakby kraaa... no chyba, że to było hihihiiiii:mad: Powędrowawszy wzrokiem za odgłosem zobaczyłam! Na najwyższej, cieniutkiej gałązeczce siedziała sójka! Dopiero teraz sobie uprzytomniłam, że stoję w szlafroku i kapciach (zwykłych skórzanych laczkach!) w śniegu do kostek! -7 rano było :oops: No poczułam się troszkę jak stały bywalec domu bez klamek Tak to sójka wystrychneła mnie na dudka:wiggle: A czego potwierdzenie mamy??? No jak to czego??? Że do końca normalna to ja jednak nie jestem:oops: zwłaszcza jeśli chodzi o zwierzaki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Skończyłam... http://images41.fotosik.pl/1957/16fcf79fc458b4cfmed.jpg Piękny!! Gdzie będzie wisiał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 I za to Cię lubię Za tą nienormalność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Piękny!! Gdzie będzie wisiał?? Już wisi! Tam gdzie sianokosy wisiały, a one poszły do sypialni:) I za to Cię lubię Za tą nienormalność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 To chyba całe stado sójek w tym roku miauczy u mnie jedna miauczała i u Ziaby (niedaleczko ode mnie) druga - ta druga to wywołała w okolicy reakcje jak u ciebie - kocie mamy od razu biegały i szukały gdzie jest ten biedny kotek :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts