meg60 02.06.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 NIEEE bo ona była u mnie w pracy, a ja wieczorem tam nie bywałam ale słyszałam, ze baaaardzo intensywnie. Moja koleżanka alergię na nia miała, więc dyrekcja wzięła ja do swojego gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 miałam hoję i wściekle pachniała, cudna była... obraziła się na mnie gdy ją przestawiłam ale nie miałam lupki by zobaczyć, że ona taka pluszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 kurcze ale masz fajne makro , czym robisz takie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Prawie najtańczym kompaktem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Moja hoja też tak kiedyś kwitła.. po przeprowadzce nie kwitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 nie mozliwe super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mozliwe, możliwe:yes: MAM DOŚĆ!!! Właśnie nad nami 8 słownie ÓSMA (!!!) burza dzisiaj!!!Trzy razy zmokłam, fugę znów foliowałam... bo goopia uwierzyłam, że przestało padać jak słonce wyszło:bash:Chmura za chmurą i to wszystkie buczące:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 a ja dziś w pracy po raz pierwszy od dłuższego czasu bylam zadowolona ze klime mamy, słoneczko od rana, pewnie burza na wieczor przylezie i w nocy popada, taki standard od 3 dni wszystkim slonca zycze, wyjątkowo nas pogoda rozpieszcza tej wiosny, to pewnie za zeszla wiosne i lato - mokre i zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Burze mnie omijają (pewnie do Ciebie idą) za to deszcz nie - może dobrze, ale ja deszczu nie lubię! Hoja sie nie zachwycam - wybacz - ale nie lubie jej, za to zdjęcia cudowne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki Tarcia... prześwitywało często... już straciłam rachubę która to bucząca chmura nadciąga:rolleyes:. Na szczęście tylko spokojnie buczą, żadnych innych gadżetów trombowo-powietrznych ze sobą nie niosą Braza... wybaczam:cool: łaskawie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 U nas dzisiaj co prawda nie było burzy, ale było... 14 deszczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A u nas na razie (puk,puk) nie pada:wiggle: Czy pół roczna kociczka może mieć już ruję??? Meg, Ty zdaje się miałaś ten problem? Gomora normalna, a Sodomcia biega i mrauczy i kwiczy i śpiewa:rolleyes: Zobaczcie jaką Śpiąca Królową Śniegu znalazłam na ścianie... alllle płaszczyk:lol: a może to kameleon bo prawie identyczna jak tynk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 gronostaj jak rany... oj jak zazdraszczam takiego makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 gronostaj??? eeee cheba nieeee... stawiam na szewnicę miętówkę z rodziny o śmiesznej nazwie " niedźwiedziówkowatych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O rany, ależ piękna! Takich gronostajów (o futro chodziło, jak gronostaje jest!) to ja w życiu nie będe miała, nie będzie mnie stać. Z kotem to ja nie wiem, ale trzeba by w necie poszukać, na pewno coś wujek google podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 powiem ci, ze z tą rujką to ja sama nie wiem....moja od czasu do czasu niuńczy po kociemu. Ja kiedyś pytałam na forum o kocią rujkę i nikt mi nie odpowiedział, ale na priv dostałam od kasa 02 taka wiadomość - " Witam, od dawna jestem cichą podczytywaczką wątku Arctici:) i zauważyłam że nikt Ci nie odpowiedziałam na Twoje pyt. dot. rui u kotki.Całkiem możliwe że była to rujka. Kotka wtedy jest bardziej przymilna, tuli się i miałczy. U półrocznych kotek to całkiem możliwe i znak że nadszedł czas na sterylkę. pozdrawiam serdecznie Ania" wiec chyba ma.....Moja Luna od czasu do czasu, a w szczególności jak psy są na dworze, a własnie pada lub jest juz ciemno i ona nie może już wyjść, siedzi pod drzwiami tarasowymi i niuńczy, jak pod czas rujki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Depsia, a widziałaś ";)" wiem co to gronostaj:rolleyes:... a futra z niego mieć nie będę i wcale nie dlatego, że mnie nie stać. Do drzewa się nie przykuję, ale i zwierzowego futra nie włożę... naturalna skóra TYLKO na butki, nawet na torebkach to już zbytek:) A ta szewnica z dalmatyńczykiem mi się kojarzy... i z Kruellą Demon przez tą etolę Meg... ja całkiem niekocia... nauczę się, Sodomcia wyraźnie inaczej się zachowuje niż siostra... chociaż jakby tak pomyśleć to ona zawsze miałkata-pyskata była:rolleyes:... przymilna to jest non stop, bardziej się nie da:p, eee... mówię, że się nie znam:rolleyes: Miło mieć cichych podczytywaczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aaaa... miałam napisać... pada trzeci raz wcześniej dwie burze były, teraz tylko zwykła ulewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Musiałam pokazać tego słodkiego buziaka:p http://imageshack.us/a/img545/2764/buziaczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts