Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dziś w pracy po raz pierwszy od dłuższego czasu bylam zadowolona ze klime mamy, słoneczko od rana, pewnie burza na wieczor przylezie i w nocy popada, taki standard od 3 dni

wszystkim slonca zycze, wyjątkowo nas pogoda rozpieszcza tej wiosny, to pewnie za zeszla wiosne i lato - mokre i zimne

A u nas na razie (puk,puk) nie pada:wiggle:

Czy pół roczna kociczka może mieć już ruję??? Meg, Ty zdaje się miałaś ten problem?

Gomora normalna, a Sodomcia biega i mrauczy i kwiczy i śpiewa:rolleyes:

Zobaczcie jaką Śpiąca Królową Śniegu znalazłam na ścianie...

P1000824.JPG

alllle płaszczyk:lol:

P1000827.JPG

a może to kameleon bo prawie identyczna jak tynk:rolleyes:

O rany, ależ piękna! :o

Takich gronostajów (o futro chodziło, jak gronostaje jest!) to ja w życiu nie będe miała, nie będzie mnie stać. :no:

Z kotem to ja nie wiem, ale trzeba by w necie poszukać, na pewno coś wujek google podpowie.

powiem ci, ze z tą rujką to ja sama nie wiem....moja od czasu do czasu niuńczy po kociemu. Ja kiedyś pytałam na forum o kocią rujkę i nikt mi nie odpowiedział, ale na priv dostałam od kasa 02 taka wiadomość -

" Witam, od dawna jestem cichą podczytywaczką wątku Arctici:) i zauważyłam że nikt Ci nie odpowiedziałam na Twoje pyt. dot. rui u kotki.

Całkiem możliwe że była to rujka. Kotka wtedy jest bardziej przymilna, tuli się i miałczy. U półrocznych kotek to całkiem możliwe i znak że nadszedł czas na sterylkę.

pozdrawiam serdecznie Ania"

wiec chyba ma.....Moja Luna od czasu do czasu, a w szczególności jak psy są na dworze, a własnie pada lub jest juz ciemno i ona nie może już wyjść, siedzi pod drzwiami tarasowymi i niuńczy, jak pod czas rujki.

Depsia, a widziałaś ";)"

wiem co to gronostaj:rolleyes:... a futra z niego mieć nie będę i wcale nie dlatego, że mnie nie stać. Do drzewa się nie przykuję, ale i zwierzowego futra nie włożę:no:... naturalna skóra TYLKO na butki, nawet na torebkach to już zbytek:)

A ta szewnica z dalmatyńczykiem mi się kojarzy... i z Kruellą Demon przez tą etolę:p

Meg... ja całkiem niekocia... nauczę się, Sodomcia wyraźnie inaczej się zachowuje niż siostra... chociaż jakby tak pomyśleć to ona zawsze miałkata-pyskata była:rolleyes:... przymilna to jest non stop, bardziej się nie da:p, eee... mówię, że się nie znam:rolleyes:

Miło mieć cichych podczytywaczy:lol: