Arctica 12.06.2013 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A ja ją tak ciepnęłam pod płot... w trawie do pasa... i nawet rośnie:D... muszę się nią zaopiekować Ale, ale!!! MAMY DZIEWCZYNKĘ!!! Wczesnym rankiem urodziła Nicol. NEMEZJA, to do papierów dla nas NEMI... ładnie nie:p Najmniej szczęśliwy w zaistniałej sytuacji jest.................................. Nelson:lol::lol: zgadnijcie dlaczego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tej nie dostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 gratuluje dziewczynki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Po pierwsze - gratulacje, wreszcie dziewczynka! Tradycyjnie, poproszę o fotki małej piękności. Nelson chciałby poużywać z mamusią, a tu figa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aha - jagoda to co najmniej dwa krzaczki obok siebie, bo rozdzielnopłciowe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 nooo to flaszke stawiaj, nareszcie dziewczynka gratulki dla dumnej mamy i bladej Arctici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jakiej bladej, jakiej bladej??? łopalona jezdem a co do pytania to PUDŁO, PUDŁO, PUDŁO!!!:lol2: zdjęcia już się niosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Proszę nie regulować odbiorników... Taki mam kolor:lol: no to wstaję pseciągam się o taka jezdem piękna znalazłam!!! i na słoneczku... lepiej dziwny kolor widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jeju jaki przepiekny kolor , plowy szaro-brązowy? no cudo po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no mężuś zapytał "a dlaczego ona taka fioletowa":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aaaaaaaaach - pięknota!!! GRATULACJE Arcitca - w temacie komar kontra cebula - po prostu jak skończysz zdjęcia to idż do domu i sie posmaruj. Tyle możesz zrobic i zobaczysz czy to było za późno czy nie Ja (i DPSia takoż) mam duuzo nadworu, przeca nie będe wszystkiego pryskać Chcę prysnąć wokoło naszego tarasu i tarasów gościowych. Jak napisałm - obaczym i dam znać (DPSia). No przepiekne jest to Wasze najmłodsze cudo! Słuchaj Arctica, czy Wasz syncio to w ogóle wyraża jakies zainteresowanie tymi cudami co się u Was dzieją na porządku (co)dziennym, czy raczej w ogóle nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no mężuś zapytał "a dlaczego ona taka fioletowa":rotfl: typowy kolor kakao z mlekiem lekko tez fioletem traca, w farbie dulux nazywa sie to "rzymski poranek" moj saloonowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aaaa mama nie jadła czasami czekolady i nie wyszła przez to krowinka fioletowa???? Noo gratulki Super krowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No fajne cielactwo, jak zawsze! A mamusia jaka dumna i blada! No i co z ta zagadką, czemu Nelsio niekontent...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dziękuję za wszystkie ochy, achy i gratulki:) Słuchaj Arctica, czy Wasz syncio to w ogóle wyraża jakies zainteresowanie tymi cudami co się u Was dzieją na porządku (co)dziennym, czy raczej w ogóle nie...? Niestety on z tych co wieś im śmierdzi gnojem... i boi się ubrudzić Aaaa mama nie jadła czasami czekolady i nie wyszła przez to krowinka fioletowa???? Tiaaa... podrośnie... wybarwi się... i do reklamy:lol: tylko na alpejskie łąki to ja jej nie puszczę No i co z ta zagadką, czemu Nelsio niekontent...? bo to nie jego dziecko!!!! Nicolka przyjechała do nas 2 października... musiała być w ok. dwu tygodniowej ciąży! Tak sobie odliczałam, że jak urodzi do końca czerwca to będzie nie Nelsia. Dobrze, że wyraźnie wcześniej to nie ma podejrzeń. Żeby Nemi była Neronem kolejnym to może byśmy musieli testy na ojcowstwo robić A ja jestem podwójnie szczęśliwa! Bo nie dość, że dziewczynka to jeszcze ZOSTANIE Z NAMI NA ZAWSZE:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 cudnista blondyna Ty to dopiero masz fart - i Vito w prezencie i Nemezja. O niej też nie wiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 GRATULUJE!!!! Nareszcie dziewczynka - jest przesłodka . Pomiziaj Nicol i oczywiście małą Nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No wiedziałam, że Nicol jest w ciąży ale termin decydował o ojcostwie:D W tych moich "dzikich" krowach nie ma dokładnego terminu rozwiązania, bysio non stop w stadzie i kiedy trzeba to działa, hodowca za materac nie robi:no: Tak ja nie wiedziałam czy ciążę Nelsio zmajstrował, a i poprzedni właściciel Nicoli nie wiedział, że ona zacielona jest. Meg... nawet ucałowałam:oops:... w cieplutki, zaspany nochal:lol: mama z tych mniej miziastych ale po pyszczku pogłaskać się łaskawie pozwoliła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Gratulacje! Piękny przychówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts