Arctica 06.09.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A jeszcze Kluska czy Klusek... pojęcia nie mam, nie znam się... u psa to proste bo frędzelek na środku brzucha, a tu:oops: Jak istotne to spróbuję wykoncypować porównując z mamą... albo zdjęcie zrobię i se wymyślaj:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A ma jajka pod ogonem? Jak ma, to Klusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tera to jajków jeszcze nie widać Arctica, ja nigdy kota nie miałam to i z rozpoznaniem mogie mieć problem:o Szczeniory rozróżniam bezbłędnie ale kociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Miodzio to małe drapieżne, aż się gęba sama uśmiecha na widok !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 cudna ta Twoja Kociambra !!!!! tylko przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Arctika żyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.09.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ledwie:sick:... a cooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 chodzisz na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.09.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie mam czasu na grzyby:( remontów mi się zachciało:bash: ja kudłaty durnowaty:bash::bash: i niby nie śpieszy nam się z tym remontem ale do szału doprowadza mnie PIERDOLNIK!!! Wszechstronny i wszechobecny!!! Do chałupy wejść nie można, (dosłownie!!!) z cięciem płytek deszcz nas wypędził na ganek:sick: Ale... podoba mi się... moja robota:lol: skromnością powiało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 To może skromna kobieto choć kawałek pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Pokaż ten kawałek pierdolnika.. i co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Arctica, pokazuj, pokazuj....bo zrobiłaś atmosferę zagadkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.09.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Co robię??? Hmmm... najbardziej to pierdolnik właśnie:lol: Najpierw były kolumny w salonie... pokazywałam początki, zamozaikowaliśmy całe.... spojrzałam na biblioteczkę... i też zamozaikowałam... tylko najpierw mężuś dobudował do sufitu Było tak gdzieś do 3/4 wysokości, nie mogę jakoś znaleźć zdjęcia:rolleyes: do porównania bo jest tak kolumny (Tarcia miałaś chwalić) Później padło na ściany... mężuś z sufitami walczył, malował znaczy, ja reliefowałam ściany Tego to w ogóle nie ma jak pokazać na zdjęciu:sick: Tu coś widać Spróbuję jeszcze wieczorem, przy świetle ładnie wygląda. To wypukłe miało być malowane na inny kolor... albo werniksem... była też myśl, żeby na biało... na razie jest w kolorze ścian, bo boję się cepelii:rolleyes: pożyjom uwidzim;) saloon dostał też sztukaterię, listwy przy suficie i płaskie ciut niżej... i plafony pod żyrandole. Później pomalowali my kuchnię... była zgniło zielona jest ecru i przysuficie też obkleiłam:) No a na sam koniec (prawie;)) padło na łazienkę. Dużą (z nazwy tylko bo większa od sraczyka, który do tej pory użytkowaliśmy) bo jakoś długo na uprawomocnienie wyroku czekała:lol: łazienka ma całe 9m2 i zmieściłam tam kibelek, umywalkę, najdłuższą wannę i wielki (metr na dwa) murowany prysznic, w zamyśle bez drzwi. I nawet jeszcze miejsce na komódkę zostało:cool: Normalnie jak w damskiej torebce:lol: No i z tą łazienką to nam się wleeeeeeeeeeeecze... Bo artystycznie chciałam się wykazać Mężowaty ściany pomurował... a ja se narysowałam takie cuś na płyteczki przeniosłam tło... kurpioskie wycinanki na ścianę nakleiliśmy... a teraz dziurki zatykam:D Poooooowoooooooli to idzie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Arcitika chwale i szczena mi zleciała jaka z Ciebie zdolniacha:jawdrop::jawdrop:kwiat w łazience zarypisty, kolumny i biblioteczka ekstra - wszystko pasuje. ze tez Ci się tak chciało rzezbic, ja nie miałabym cierpliwości. Pieknie i znakomita robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Pieknie i znakomita robota Się podpisuję pod tym stwierdzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 O matko, i ja szczęki szukam na podłodze...Niezwykłe i bardzo piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 WOW tyle tylko mogę powiedzieć z wrażenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Noo to taki pierdolnik to ja rozumiem...SUPER Ci to wychodzi, a pod wrażeniem kosaćca w łazience jestem ogromnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Niewiele więcej mogę powiedzieć - biblioteka z kolumnami wyszły rewelacyjnie, reliefy na ścianach, a nad nimi sztukaterie - zupełnie nie jak u Ciebie i raczej masz rację nie rób Cepelii teraz jest uroczo. Natomiast zupełnie zastrzeliłaś mnie tą secesją, tak sama z siebie rysujesz irysy :jawdrop:i jeszcze teraz to wypełniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts