Arctica 28.09.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ale że na tą Furię mam głosować??? Przeleciałam szybko i Greja nie znalazłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.09.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Poszło... wczoraj pińć i dzisiaj tyż Przyszłam się pochwalić... od wczoraj mam wolne kolana przy krośnie! Uszyłam sierściuchom domki... i.... nie śpią nigdzie indziej! WIEDZIAŁAM:wiggle: Ciocia Gomora i ja:lol: pilnowałam, pilnowałam... aż się zmęczyłam:wiggle: a później przyszła mama:D o! taki tygrys jestem:rolleyes:...centkowany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Dzięki Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cudo domki!!! Gdybyś miała za dużo czasu to ja chętnie bym dwa takie zamówiła (nie za friko!!!).... moje kociambry chwaliłyby Ciebie w całej wsi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Domki są świetne, kupiłam Miśkowi taki i... olewa... A taki miękki, ciepły, przytulny! Głupi ten nasz kot, kloszard jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Bialasek tez ma taki domek i lubi w nim rzadzic, ostatnio dwa takie bialaski do niego wlazly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.10.2013 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tiaaa... te dwa całą niedzielę dłubałam:sick: ale się przyjęły!!! wczoraj tylko Gomorka przyszła się pożalić bo gówniara nie chciała z mamą urzędować tylko sama jedną chałupę zajęła:rolleyes: Jak się Kluska ostanie trza będzie trzeci szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No to przy okazji tego trzeciego doszyj jeszcze dwa;) A poważnie: naprawdę ładne! Nasza starsza kicia (ta ze straszliwie rozdmuchanym ego) od dłuższego czasu śpi w ... kartonie po jakiejś książce i bardzo jej to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Arctica, qurde, ja żartowałam z tym domkiem dla kociambrów, wracaj!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Gdzieś TY:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.10.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jezdem... jezdem... ale mam niechcieja na forum... śledzę Was na bieżąco, ale paluchy się zbuntowały:sick: W ogóle to mnie jesienna chandra (jakie "h"???)... najpierw mi wsie kfiotki zmroziło... a takie były piękne... ...tylko bratki i róże się ostały:( dalie wczoraj wykopałam, trochę mężowaty pomagał, no dobra:rolleyes: ale małchefkę sama wykopałam:wiggle: Wczoraj to mi się chciało robić... żeby tak częściej mnie łapało:rolleyes:... a dziś... wiecie, że podczas jedzenia dotarło do mnie, że nie chce mi się szczęką ruszać... ech... całe szczęście słońce zaczyna prześwitywać, może coś jeszcze ze mnie dziś będzie:p Tylko dziurgać jeszcze mi się chce... skończyłam krasawicę... chociaż forum mało adekwatne to się pochwalę, a co:rolleyes:... tak wygląda już w mojej ramie, przeze mnie malowanej ramie znaczy się... no mojej też jak by nie patrzeć Osia... jak nadal myślisz nad Kluską to już czas... zobacz jaka jestem piękna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Przepiękna Klusia... i jaka zdolna bestia pomaga w krzyżykowaniu Oj żebym to ja kota mogła mieć... no takiego prawdziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no kochana, dawno mnie nie było, a tu taaaaaaakie cuda!!!!! no po prostu szczena opada! mozaiki, reliefy,,,,,,no - MISTRZOSTWO ŚWIATA!!! o Kluseczce nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Kluska wymiata!!!! Ja chyba już kiedyś takie cos pisałam, trudno powtórzę się: nie jestem fascynatką takich rzeczy, ale ta krasawica jest wspaniała, masz Kobieto talent!!!! Moje dalie tez zmarzły i wykopane już sa od ub. tygodnia. Teraz oczy moje przecudnej urody cieszą marcinki:) (ciekawe, czy zostanie to odpowiednio odczytane ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 odpowiednio, nie boj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Krasawicę walnęłaś przezajebistą, kochana. Co teraz, jaki projekt następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Klusia faaaaaajjjjnaaaa... ale ma charrrrakterek! Jak nie ma ochoty na psitulaski to nie ma takiej siły, która ją utrzyma w objęciach... znaczy jast... ino podrapana:oops:... no nie mogę się oprzeć jak ona się wścieka:p Gosiek... a cemu nie możesz??? alergie??? Meg... no sto lat... Cię nie było:rolleyes:. Dzięki za pochwałki, cieszę się że się podoba:D Braza... też dzięki... za Krasawsicę. Marcinki to się na mnie wypięły w tym roku. Wyrosły na 2 metry i nie mogą się zdecydować na rozkwitnięcie, w pąkach łajzy siedzą... za to jeszcze mi róże kwitną... jutro sfocę jak się meteo poprawi bo póki co mam krążenie jaszczurki... na Antarktydzie:bash: Depsia... Kluska już siedzi właśnie na następnej pracy... będą róże o takie http://www.goldenkitestore.com/images/large/gk/1105.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zdaje się, że Kluska ma świetny gust! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts