braza 06.03.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Napisałam na blogu ale powtórzę: jesteś kompletna wariatka Arctisia ale kocham Cię za to!!!!!! Kozunie świetne, a co do zachowania ... Ja też mam niewiele wzrostu za to serce ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Może z czasem się dotrą, oby, oby, bo Zosia bidna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Arctisia, pokaż prezent!!!!!!!! (nie pytaj skąd wiem, bo i tak nie powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 To i ja poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dzień dobryyyyy... Nieśmiałym głosikiem chciałam powiedzieć, że znalazłam pozytywne zastosowanie dla komarów aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie bijcie ................................. dzięki komarom nietoperze nie chodzą spać głodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Iza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komary powinny wyginąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie i na śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arctisia, coś dostała, chwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Może z czasem się dotrą, oby, oby, bo Zosia bidna. Z tego co widzę... a patrzę już dobry tydzień to jest to taka kozia mowa ciała. Nie mogą powiedzieć, odejdź lub spadaj to rogiem poczęstują. Zośka Zirka się już wcale nie boi, tylko przed Zołzą ucieka. Ale Zołza chyba jest kotna i to dlatego może Zośkę gonić. Może powinny mieć osobne boksy ale facio od którego kupiłam je twierdzi, że nie... nie wim:confused: Arctisia, pokaż prezent!!!!!!!! (nie pytaj skąd wiem, bo i tak nie powiem ) A ładnie to tak mnie obgadywać ?!?!? To i ja poczekam... usiądź bo odcisków dostaniesz;) Dzień dobryyyyy... Nieśmiałym głosikiem chciałam powiedzieć, że znalazłam pozytywne zastosowanie dla komarów aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie bijcie ................................. dzięki komarom nietoperze nie chodzą spać głodne Papuga:P A komary jakoś szczególnie mi nie przeszkadzają, bardziej kretów nie lubię A wiecie, że krety nie zasypiają? Robią sobie na zimę zapasy, około 5 kg dżdżownic i aby im się te dżdżownice nie popsuły to obgryzają im tylko głowy, glizdka bidna nie umiera tylko uciec nie może. Iza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komary powinny wyginąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie i na śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arctisia, coś dostała, chwal się! Chwalipięta w kącie stała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Ja obgaduję??? Ja??? Ty się żadnego bóstwa Kobieto nie boisz!!!! Komary są ohydne i nienawidzę ich serdecznie, ale Sipatka ma rację, przynajmniej nietoperze mają co jeść. Za to wytłumaczenia istnienia kleszczy za cholerę nie umiem się dopatrzeć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Nietoperze by znalazły sobie coś innego, na pewno! Arcti... gadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 bo co mi zrobisz??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Obra, obra... już nie krzycz:x masz:cool: dla znajomych Gina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Uuuuuffffff .... na tyle mnie stać w tej chwili ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Zwierzątko cudne Krety mi nie wadzą a komarów nienawidzę serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Śliczna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.03.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Papuga:P Ale że niby z kogo papuguję hę ? Co się tyczy kretów to mnie przeszkadzają okropnie. Mają całe trzy hektary za siatką to muszą u mnie na siłę kopać ? Ze spraw pozimowych: Po długich (dla mnie długich) poszukiwaniach i rozpoznawaniu rynku doszliśmy do wniosku, że chwilowo nie bandziem zmieniać tarasu. Kasy dużo trzeba mieć. Się nowy taras w zawieszeniu samochodu ziścił. Echhhh te polskie drogi. Bandziem rżnąć, skrobać i kleić stare de novo. Się brachu z pomocą zaofiarował i jeszcze bratanka Piotrusia ze sobą weźmie Mam tylko nadzieję, że nie wszystkie się odkleiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Jak odszedł klej od płytki to ok, ale jak klej od betonu i został na płytkach to może być ciężko toto odkleić bez niszczenia płytek. Nikogo nie papugujesz tylko peplujesz... no ładnie tak mnie obgadywać, hę??? i zapomniałaś napisać, że Gina śliczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Gepardzico, powodzenia!!!! Ja tak pokrętnie napisałam, że Gina śliczna, to "uuufffff" to z zachwytu było!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 O! nowy kolorek? Bardzo ładny, ale ja się waham między beżem a czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2015 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 No przecież tak to Twoje "Uuufff" Brazuniu odczytałam Ewa dla mnie nie ma wyboru, TYLKO czekolada!!! Właśnie sobie robię Chanelkową artist-kamizelkę w beżu czuję się byt blado... chyba, że latem ale alpasiowa wełenka niekoniecznie na lato;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Mam nadzieję, że pokażesz tę kamizelkę, bo z samej nazwy wygląda, że będzie cud miód i malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts