Prababka 29.10.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.11.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Przesłodka puszysta mizialka. Gratulacje Aneczko.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Oooo, Izunia! Żyjesz, kobieto? Co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.11.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 wcale się nie przyznam, że oglądam Twoje Futrzaste Stadko i wcale się nie przyznam, że oglądałam to bieluśne , miluśne dziewczątko ...... bo ja Ci zazdroszczę , tak do tego się przyznam .....zawsze chciałam mieć całego białego kota ( są takie ) i całego białego psa , a miałam całego czarnego psa i mam całego czarnego kota ( choć tu "mam" to na wyrost powiedziane , to raczej cały czarny kot ma mnie ) ...i chciałabym mieć pół zoo w domu ...ale ja się do tego nie nadaję aaaaaa:) ostatnio wpadłam na pomysła zrobienia ażurowego szalika i szukałam wzoru a trafiłam na http://www.intensywniekreatywna.pl/szal-tibetan-clouds/ nie zrobię go za cholerę, ale już 4 dni mam pragnienie rozkumać go i nic jacy ludzie są zdolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Relcia ja na druty to raczej prościznę, na szydełko wszystko. Co prawda zrobiłam kilka ażurowych szali drutowych ale ten akurat, który pokazujesz to wyższa szkoła jazdy no i na zdecydowanie cienkie druty, zadłubać się idzie, nie dla mnie. Jak to miło wyciągnąć Gepardzicę z czeluści Dziękuję za wszystkie ochy, ahy i gratulacje i... poproszę o następne!!! (na blogu plisss ) Pierwsze dziecię Hugona i to DZIEWCZYNKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Graty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Śliczna!!!!! Matko, to o nich chyba śpiewali: "Czy te oczy mogą kłamać?" Jasne, że nie!!!!! Gratulacje dla "młodej mamy":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ale fajna a jaki ona ma kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Malutka śliczna jest bez dwóch zdań! Choć może trochę szkoda, że nie jest koloru tatusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Depsia nie marudź! Ważne, że interesiku tatusiowego nie ma! Mała jest dokładniusieńko koloru nutelli Właśnie wróciłam z fitnesa, jeszcze żyję... ale już chyba niedługo Po drodze oczywiście do wielkiej zaszłam, śpi ale tym razem normalnie na sfinksa znaczy, dwa razy mnie dzisiaj do zawału doprowadzała śpiąc jak kamień w pozycji iście zdechłej, na boku znaczy z wyciągniętą szyją. Nie dziwne, że siwieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Co za fitnesy koleżanka uprawia??? Mało koleżance roboty przy zwierzyńcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kochana - a kto by Ci marudził, jak nie ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 No taaaa... Osiczko wójt zafundował nam, wiejskim babom fitnesa, 200 metrów od chałupy mej... no grzech by było nie skorzystać a przy zwierzyńcu naprawdę nie ma roboty, w godzinę dziennie spokojnie obskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ożeszty... a nam nie zafundował Opowiadaj jakiego... szybciorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Bo nasz próbuje się wykazać Na razie aerobik ale walczę o jogę... i moooożżżże kiedyś kursik tańca:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Tańcować nie lubię... pewnie dlatego, ze nie umiem.... Jogi nie rozumiem... Aerobik tyż nie dla mnie, bo do muzyki i w rytm trza skakać... Pozostanę chyba przy indywidualistycznym Osiowym podejściu do sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tańcować nie lubię... pewnie dlatego, ze nie umiem.... Jogi nie rozumiem... Aerobik tyż nie dla mnie, bo do muzyki i w rytm trza skakać... Pozostanę chyba przy indywidualistycznym Osiowym podejściu do sportu popieram kolezanke, pozostaje przy swoim Tarkowym podejsciu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2015 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tańcować lubię... jak mi wychodzi, a żeby wychodziło to trze się naumieć. Jogi całkowicie nie znam i bardzo chciała bym popróbować... a aerobiku serdecznie nie cierpię ... nie cierpiałam bo dziewczyna ma superzaste podejście i jest szansa, że polubię. No poza tym to głównie spotkanie towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Aerobik lubię i to nawet bardzo alem dawno nie uprawiała. O fitnesie wiele nie wiem ale pozdrawiam Wójta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts