aniahubi 28.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja bym nie łączyła w szachownicę, jeśli już to na środku jaśniejszy odcień w karo, a po bokach, albo w korytarzach ciemniejszy odcień. W ogóle to upewnij się, czy nie wycofali przypadkiem tego gresu z produkcji, bo nie ma go na stronie producenta - Ceramiki Gres - mam nadzieję, ze o niczym to nie świadczy, ale lepiej sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Też bym nie łączyła Raczej przy nierównych brzegach i nierównej powierzchni będą lepiej wyglądały w jednolitym kolorze,tak uważam Jeszcze zastanów się nad tymi nierównymi brzegami.Z autopsji wiem ,że czyszczenie fug w takim przypadku jest wkurzające,pomaga tylko szczoteczka do zębów ,najlepiej elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale w eplytkach ponad 200m od ręki... muszę fakstycznie dopytać, bo jak już skończyli produkcję to teraz kupić muszę , gdzie ja inną znajdę w tej cenie 2:0 na nie łączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 3:0.... w międzyczasie Nierówne brzegi za bardzo mi sie spodobały, żeby z nich zrezygnować . Ciemne płytki = ciemna fuga .... szczoteczką czyścić nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Podłogówkę będziesz miała po calaku? Fuga najlepsza szara ,zresztą po czasie jaki kolor by się nie dało ,to i tak w szarości uderza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Podłogówkę będziesz miała po calaku? Fuga najlepsza szara ,zresztą po czasie jaki kolor by się nie dało ,to i tak w szarości uderza to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Taaaa... wszędzie... ino na górce kaloryfki... Szara, byle nie za jasna... teraz mam taką brązowo-zieloną... umbra chyba się nazywa, nie pamiętam dobrze... do tych też powinna pasować , bo sprawuje się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 przylazłam bry mówię i "lecę" dalej poczytam później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja przed chwilunią Jaśnie Czarownicy w Jej chałupie wyglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja przed chwilunią Jaśnie Czarownicy w Jej chałupie wyglądałam nooooo a ja odpowiedź nickiem szanownego dałam ale już wyjaśniłam, że to ja sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja przed chwilunią Jaśnie Czarownicy w Jej chałupie wyglądałam nooooo a ja odpowiedź nickiem szanownego dałam ale już wyjaśniłam, że to ja sama dlatego mój ino pod moją postacią się tu objawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja mojnemu posty nabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak się chce mieć w chałupie najlepszego doradcę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tera będę dopytywać, czy oby na pewno ma miotłę pod zadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak się chce mieć w chałupie najlepszego doradcę forum eeeee płakał bo nie doczekał się 500 postów i zmiany nazwy nad nickiem a ja tak dzielnie do tych 500 pisałam i pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A jaką ksywke dopisują po elicie , aaa... najlepsiejszego doradcę , a kiedy , a co później.... gdzieś to napisali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A jaką ksywke dopisują po elicie , aaa... najlepsiejszego doradcę , a kiedy , a co później.... gdzieś to napisali???? Arctcia........a co Ci tak spieszno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 28.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Artica, no ja wiem, że nie poler, ale czy powierzchnia gładka, czy szorstka?Bo miałam na oku płytki Gres Fossile Slate z Opoczna, straśśśśnie mi sie podobały, ale odradzono mi ze względu na szortskość - podobno mycie tego to... włos sie jeży. Ale i tak chcę je kupić do psiego pokoju, żeby sie psicom łapki nie ślizgały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A jaką ksywke dopisują po elicie , aaa... najlepsiejszego doradcę , a kiedy , a co później.... gdzieś to napisali???? kala67 Lider FORUM (min. 2800) po "elycie" to jak u Kali a dalej to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A jaką ksywke dopisują po elicie , aaa... najlepsiejszego doradcę , a kiedy , a co później.... gdzieś to napisali???? Arctcia........a co Ci tak spieszno?? Eeee tam zara spieszno.... zima się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts