Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widzicie, jak mi się morda cieszy :D

Zeźlica już mi przeszła :roll:

Słoneczko... sama herbata, nawet bez cukru, to i tak za dużo liter :wink:

Małgoś, Kalu, Beatko... już tłumaczem :-? , dziś już mogę ludzkimi słowami :D

Zawsze mówiłam, że nie kocham Ludwika... (męża Jacuś nazwali :wink: )

nie kocham, nie lubię, nie chcę... nie ważne jakie cyferki za Ludwiczkiem stoją, czy nawet dumne imię Filip, nie podoba mi się ten styl i kropka... i nigdy nie chciałam mieć... do momentu gdy znalazłam ten jeden, jedyny, wyśniony i wymarzony... nie będę się rozpisywać nad jego cudownością :roll:

Dogadałam się ze sprzedającym w środę... odbiór... no właśnie kiedy... ja "najlepiej już", on "czwartek lub piątek, bo w sobotę wyjeżdża"...

w czwartek pracowałam nad mężem, w piątek nie mogliśmy, w sobotę... po pierwsze śnieżycami straszą, a po drugie pamiętam, że przecież wyjeżdża :roll: , niedziela nie wypada.... więc dzwonię wczoraj, że jutro raniutko, tj. dziś raniutko będę po moje mebelki i słyszę :evil: :evil: :evil:

-"sprzedane"

No i jak tu się nie wk...ić :roll:

i co z tym gresem? Kupiony?

Nieeee... taka prędka to ja nie jezdem :-? :roll:

Znaczy się jezdem, jezdem, tylko gres akurat wybrany i będzie monitorowany pod względem kończenia produkcji... a zakup w takim terminie, żeby mógł od razu na budowę pojechać... 100 km to kawałek, żeby to później wozić, a i 200m2 troche waży :roll:

Na ceglanym byłam... śledzę od zawsze :D . Tylko bielonej cegły tam maluśko... dorzucę swoją :wink: .....................................niedługo :D

Wieczór dobry !

...Hmmm właśnie mi się przypomniało ... nie odpisałam ci u siebie ... :oops:

gdzie śpią ptaszki ...

Tam gdzie ciepło. Wciskają sie pod strzechy, podbitki, strychy i kominy wentylacyjne. Odziwo podobno nie spią w dziuplach w których maja lęgi.

U mnie na budowie ...śpią w domu (wlatują przez szpary które zostawiliśmy w otworach okiennych)

A mięska mielonego surowego albo ugotowanego (bez soli) zawsze możesz położyć - znajdzie sie więcej smakoszy ...

Pozdrów kosa ... :wink:

Dzieki za info... miałam jeszcze zapytać, czy po takim jabłku dziennie to kos nie dostanie s.... , no rozstroju żołądka :roll: . Przecież to więcej niż sam waży :lol: .

Ja oczywiście nie żałuję :D , jestem najszczęśliwsza pod słonkiem, jak mogę go obserwować...... a nawet już sypia w moim kwietniku... łebek pod krzydło chowa... wiedziałaś?????

Ps. mięsa nie lubi :(

A pies drapał tego Ludwika!,Trafi Ci się co innego i na pewno lepszego .Widocznie Los tak chciał :wink: ale pokaż choć kawałek jadalni,plizzzzzz

Też tak sobie tłumaczyłam, że widać nie dla mnie one były :roll: ... ale pamiętasz... zawsze mówiłam, że bretońskie vel flamandzkie mi się podobają :roll: ... nie wiem co mi z tym ludwikiem nadało :x

Pokażę, chociaż tak jak napisałaś kawałki :lol: całości należy się solidna kąpiel... rozumiem, że sporo starsze od nas, ale przykurzone... nieziemsko :roll:

dzięki za wosk... ten z wnętrz :wink: , myślisz, że w casto takie cuś kupię? :-?

Nie dziwię się, że miałaś wk!@##$%^&a :roll: :-?

Pewnie ktoś zaproponował lepszą cenę i gość sprzedał :evil:

Pokaż jadalnię, koniecznie :D

Nie wiem, czy chciał mnie dodatkowo wkurzyć, ale powiedział, że jeszcze taniej sprzedał niż się umówiliśmy, a podobno nie miał pewności czy się jeszcze odezwę :evil: :evil: :evil: ... jakby nie było telefonów :x

Przedstawiam..... kawałeczki :D .... przykurzone... przybrudzone... ale moje :D

http://foto2.m.onet.pl/_m/6b0e65864d2ee3beeb60e6a63424c3b2,10,19,1.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/df8b849be860fc9c2f514fd9efbd898e,10,19,1.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/8d4a095861c4f42e68a0e8edc3ae7deb,10,19,1.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/fc47780d13686c61e10b057df58ab4ad,10,19,0.jpg

http://foto3.m.onet.pl/_m/e826cc8a7a46cb3edc70efd8d741b20f,10,19,0.jpg

Chłop siedzi i się przygląda... i wydumał, że może byśmy to dali do salonu....

o nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie!!!

To MOJA KUCHNIA!!! :evil:

no no dawno mnie tu nie było a widze ze sie takie rzeczy dzieją ........ muszę nadrobić :)

Nooo.... nawet mojego wczorajszego wk..wa przegapiłaś :lol:

wczoraj już troszkę nadrabiałam i czytałam że coś się stało :) ale jakoś nie miałam siły dopytywać o co chodzi........ ale dziś już wiem i nawet to skomentuję........... chamstwo i szczyt bezczelności!