Sloneczko 01.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie pognałam... "wszystko h.., może czasem trochę mniejszy za to potem jeszcze większy" nic nie napiszę...... poczekam, aż mi zeźlica przejdzie, bo mi dziennik zawieszą za niecenzuralne słowa... Jakie niecenzuralne? Miałaś na myśli herbatę, no chyba że... z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ojojjoj!!!!!! Coś się narobiło !!!!!!!! Arctica zła, to coś nienaturalnego, musiało się zadziać....... Poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Arctica...........mów co tam sie stało????? ...wygadaj nam się tutaj.....będzie Ci lżej na duszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A można spytać co cie tak w$%^ło? W końcu należy nam się informacja jako członkom rodziny ,no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Widzicie, jak mi się morda cieszy Zeźlica już mi przeszła Słoneczko... sama herbata, nawet bez cukru, to i tak za dużo liter Małgoś, Kalu, Beatko... już tłumaczem , dziś już mogę ludzkimi słowami Zawsze mówiłam, że nie kocham Ludwika... (męża Jacuś nazwali ) nie kocham, nie lubię, nie chcę... nie ważne jakie cyferki za Ludwiczkiem stoją, czy nawet dumne imię Filip, nie podoba mi się ten styl i kropka... i nigdy nie chciałam mieć... do momentu gdy znalazłam ten jeden, jedyny, wyśniony i wymarzony... nie będę się rozpisywać nad jego cudownością Dogadałam się ze sprzedającym w środę... odbiór... no właśnie kiedy... ja "najlepiej już", on "czwartek lub piątek, bo w sobotę wyjeżdża"... w czwartek pracowałam nad mężem, w piątek nie mogliśmy, w sobotę... po pierwsze śnieżycami straszą, a po drugie pamiętam, że przecież wyjeżdża , niedziela nie wypada.... więc dzwonię wczoraj, że jutro raniutko, tj. dziś raniutko będę po moje mebelki i słyszę -"sprzedane" No i jak tu się nie wk...ić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ....no też bym sie wkur.......iła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i co z tym gresem? Kupiony? Nieeee... taka prędka to ja nie jezdem Znaczy się jezdem, jezdem, tylko gres akurat wybrany i będzie monitorowany pod względem kończenia produkcji... a zakup w takim terminie, żeby mógł od razu na budowę pojechać... 100 km to kawałek, żeby to później wozić, a i 200m2 troche waży Na ceglanym byłam... śledzę od zawsze . Tylko bielonej cegły tam maluśko... dorzucę swoją .....................................niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ....no też bym sie wkur.......iła No nieeee , tym bardziej, że nawet cenę już ustaliliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wieczór dobry ! ...Hmmm właśnie mi się przypomniało ... nie odpisałam ci u siebie ... gdzie śpią ptaszki ... Tam gdzie ciepło. Wciskają sie pod strzechy, podbitki, strychy i kominy wentylacyjne. Odziwo podobno nie spią w dziuplach w których maja lęgi. U mnie na budowie ...śpią w domu (wlatują przez szpary które zostawiliśmy w otworach okiennych) A mięska mielonego surowego albo ugotowanego (bez soli) zawsze możesz położyć - znajdzie sie więcej smakoszy ... Pozdrów kosa ... Dzieki za info... miałam jeszcze zapytać, czy po takim jabłku dziennie to kos nie dostanie s.... , no rozstroju żołądka . Przecież to więcej niż sam waży . Ja oczywiście nie żałuję , jestem najszczęśliwsza pod słonkiem, jak mogę go obserwować...... a nawet już sypia w moim kwietniku... łebek pod krzydło chowa... wiedziałaś????? Ps. mięsa nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Aaaaaa.... jeszcze nie napisałam Wam, dlaczego mi się tak morda cieszy a to dlatego, że przytargałam sobie jadalnię do kuchni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A pies drapał tego Ludwika!,Trafi Ci się co innego i na pewno lepszego .Widocznie Los tak chciał ale pokaż choć kawałek jadalni,plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie dziwię się, że miałaś wk!@##$%^&a Pewnie ktoś zaproponował lepszą cenę i gość sprzedał Pokaż jadalnię, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A pies drapał tego Ludwika!,Trafi Ci się co innego i na pewno lepszego .Widocznie Los tak chciał ale pokaż choć kawałek jadalni,plizzzzzz Też tak sobie tłumaczyłam, że widać nie dla mnie one były ... ale pamiętasz... zawsze mówiłam, że bretońskie vel flamandzkie mi się podobają ... nie wiem co mi z tym ludwikiem nadało Pokażę, chociaż tak jak napisałaś kawałki całości należy się solidna kąpiel... rozumiem, że sporo starsze od nas, ale przykurzone... nieziemsko dzięki za wosk... ten z wnętrz , myślisz, że w casto takie cuś kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie dziwię się, że miałaś wk!@##$%^&a Pewnie ktoś zaproponował lepszą cenę i gość sprzedał Pokaż jadalnię, koniecznie Nie wiem, czy chciał mnie dodatkowo wkurzyć, ale powiedział, że jeszcze taniej sprzedał niż się umówiliśmy, a podobno nie miał pewności czy się jeszcze odezwę ... jakby nie było telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przedstawiam..... kawałeczki .... przykurzone... przybrudzone... ale moje http://foto2.m.onet.pl/_m/6b0e65864d2ee3beeb60e6a63424c3b2,10,19,1.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/df8b849be860fc9c2f514fd9efbd898e,10,19,1.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/8d4a095861c4f42e68a0e8edc3ae7deb,10,19,1.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/fc47780d13686c61e10b057df58ab4ad,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/e826cc8a7a46cb3edc70efd8d741b20f,10,19,0.jpg Chłop siedzi i się przygląda... i wydumał, że może byśmy to dali do salonu.... o nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie!!! To MOJA KUCHNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no no dawno mnie tu nie było a widze ze sie takie rzeczy dzieją ........ muszę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 02.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No i gdzie to niby jest przykurzone? Ty chyba kurzu nie widziałaś babeczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 bo prontem przeleciałam tylko to co cykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no no dawno mnie tu nie było a widze ze sie takie rzeczy dzieją ........ muszę nadrobić Nooo.... nawet mojego wczorajszego wk..wa przegapiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no no dawno mnie tu nie było a widze ze sie takie rzeczy dzieją ........ muszę nadrobić Nooo.... nawet mojego wczorajszego wk..wa przegapiłaś wczoraj już troszkę nadrabiałam i czytałam że coś się stało ale jakoś nie miałam siły dopytywać o co chodzi........ ale dziś już wiem i nawet to skomentuję........... chamstwo i szczyt bezczelności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts