Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

hm...... świetne mebelki :)

mam pytanko bo wiem że to i nie jest Twój pierwszy dom...... zawsze miałaś taki styl czy tylko ten dom chcesz tak urządzić?

Aniu... jak pisałam wyżej... już dorosłam, czyli zestarzałam się na tyle, że zaczęły mi się podobać. Tak naprawdę to chłop mnie chyba zaraził :roll:

Obecny dom przedstawia raczej katalogową elegancję, jest nowoczesny, ale bez metalu i szkła... raczej trochę starsza nowoczesność, wenge i odcienie beży i brązu. Wystrój podoba się absolutnie każdemu kto nas odwiedza, ale dla mnie to już nie to :roll: .

Tak, że nowy będzie zdecydowanie inny :D , stary będzie nowszy w wystroju niż nowy :D ... ale zamotałam :D

wow macie naprawdę śliczny domek :) i szczerze nie wiem dlaczego budujecie nowy...... tak czytałam że kawa pita xxxxxxxxx razy na tym samym tarasie nie smakuje tak jak dawniej, mały ogród.....

mimo wszystko nie rozumiem może dlatego że jestem bardzo młoda ( hm...... od 2 tygodni mam 23 lata) nigdy nie miałam własnego domu czy mieszkania, teraz jesteśmy w Anglii wynajmujemy mieszkanko i tak naprawdę muszę akceptować to jak ktoś je urządził, a budując nasz domek jestem przekonana że już nie będę chciała innego, to takie nasze spełnienie marzeń. no to sobie troszkę pomarudziłam, mam nadzieję że się nie gniewasz, wyraziłam tylko swoje zdanie, pozdrawiam

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wow macie naprawdę śliczny domek :) i szczerze nie wiem dlaczego budujecie nowy...... tak czytałam że kawa pita xxxxxxxxx razy na tym samym tarasie nie smakuje tak jak dawniej, mały ogród.....

mimo wszystko nie rozumiem może dlatego że jestem bardzo młoda ( hm...... od 2 tygodni mam 23 lata) nigdy nie miałam własnego domu czy mieszkania, teraz jesteśmy w Anglii wynajmujemy mieszkanko i tak naprawdę muszę akceptować to jak ktoś je urządził, a budując nasz domek jestem przekonana że już nie będę chciała innego, to takie nasze spełnienie marzeń. no to sobie troszkę pomarudziłam, mam nadzieję że się nie gniewasz, wyraziłam tylko swoje zdanie, pozdrawiam

Marudź do woli kochanieńka :D ...

Wiesz... kilka razy próbowałam odpisywać "dlaczego"... wszystkiego po trochu jak się okazuje... trochę za mały się zrobił... o wielkości ogrodu nie wspomnę...ciągoty do zwierzyny... najbardziej to jednak boli mnie brak przestrzeni... i coś Ci powiem...

Jestem na 100% pewna, że gdybym nie znalazła MOJEGO miejsca nie budowali byśmy żadnego domu, baaaa.... nawet byśmy nie rozważali takiej opcji :roll:

I wiesz coooo... za każdym razem spełniałam swoje marzenia... i za każdym razem byłam pewna, że to ostatni... ten chyba będzie... a to chyba :-? ... hmmm... nigdy nie mów nigdy :wink:

Arctica cudne meble, cudne :roll:

Więcej nie napiszę, muszę się zająć sprzątaniem swojej szczęki z podłogi :wink:

Bardzo Cię podziwiam, że mimo tego iż masz na razie same mury, już wiesz, jak będzie Wasz domek wyglądał, jakie meble, podłogi, co będzie w środku itd..

Ja w ogóle nie mam pojęcia i choć czasami nawet miałabym ochotę pooglądać płytki, meble, to jakoś tak w ogóle do mnie nie dociera i nie widzę potrzeby..

Namotałam.. :-? nie wiem czy jasno się wyraziłam...

Szczerze Cię podziwiam i już :D

Ganniu... chyba Cię nie pocieszę... też tak miałam... buduję trzeci :roll: ...

dlatego wiem co, jak i gdzie... chociaż też nie do końca :-?

Muszę wszystko TERAZ przemyśleć i ustalić, bo później będę budować i nie będę miała czasu na zastanawianie.

Co innego jak ekipa buduje, a inwestorka dowozi pomysły :D]

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że już częściej będziesz się tu pojawiać :p

Noooooooooooooooooooooo padłam i leże !!!!! CUDO !!!!!

ja też takie chcem!!!! Chyba se takie ( cztaj - podobne ) kupie na mojej ulubionej stronie w allegro :p :p :p :p :p :p :p

:lol: Wstałaś :roll: :lol: :lol: :lol:

Małgoś... wszystkie 348 stron może zawierać takie cuda :roll:

zaglądam codziennie :oops:

Wstałam, ale wszystko mnie boli - tak grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruchłam na glebę !!!!

Wiem, że dużo tego, ale jakoś sentyment mam do tej, może dlatego, że blisko Łodzi ?

Cieszę się, że złapałaś.... odwagę :D ... i witam serdecznie :p :p :p

Zdaję sobie sprawę, że mebelki nie wszędzie by pasowały i nie wszystkim się muszą podobać :) . Ja już dorosłam.... (zestarzałam się).... do takiego wystroju, teraz jestem tylko pełna obaw co mi z tego wyjdzie :-?

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej :p

Cześć kochana :D

Dopiero teraz do ciebie zaglądam :oops:

Cały weekend zapierdzielam, dnia brakuje i tylko do siebie na minute wpadam... :oops: dziś od rana tez maraton, wróciliśmy po 19 potem mieliśmy niespodziewanych gości, nie dawno wyszli.... padam na twarz....

Dobrej nocki życzę i buziakia zostawiam :*