Beauty 09.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 arctico optuję za wersją drugą wzbogaconą o kinkiety Salon masz duży i na pewno jadalnia będzie jak najbliżej kuchni .więc dobrze było by widzieć co się je. Nad stołem zatem-jeden żyrandol ,lub lampy w "zwisie".Przy kominku lub piecu będziesz miała pewnie jakieś fotele i stolik lub ławę ,więc wychodzi mi następne górne oświetlenie.A kinkietów ja u siebie naćpałam ,ze ho ho.Tego nigdy nie jest zbyt wiele. ( ja u siebie mam trzy górne ośietlenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U mnie w salonie będą trzy żyrandole i dwa kinkiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja tez jestem za kinkietami i żyrandolem ,bo jak nie bedziesz chciała górnego swiatła to zawsze kinkieci Ci oswieci miejsce które ty bedziesz chciała w danym momencie miec oswietlone no i wygodne jest takie rozwiązanie ,ale wybór oczywiście należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzięki dziewczyny... co ja bym bez Was zrobiła Kinkiety będą... chciałam od zawsze, tylko... na lewej ścianie musi wisieć telewizor , i nie wiem jak to będzie wyglądało ... to chyba najgorsze pudło ze wszystkich do oswojenia w takich.... starawych wnętrzach... lodówkę wpakuję do spiżarki, ale toto ... wcale nie mam pomysła . Lampy stojące... też pewnie będą... ale to dłuższa droga, bo musiała bym wleźć na coś co mi odpowiada... A i z oświetleniem jako takim też mam problem, a właściwie brak wizji... myślę, że wszystko zależy od tego jakie meble mi się znajdą, a póki co będą wisiały jakże dizandżerskie gołe żarówki... aż mnie najdzie. Dwa żyrandole... nie bardzo mi się widzą, bo powinny być jakoś symetrycznie rozmieszczone na tym suficie. A jak symetrycznie, to nie dokładnie nad stołem by był jeden z nich... a to zdecydowanie odpada... albo idealnie "nad" albo gdzieś dalej... Ten właśnie problem mogę już rozwiązać w kuchni , tylko przed zrobieniem instalacji elektrycznych muszę ściągnąć meble ... i chłop o tym jeszcze nie wie No i jeszcze jeden podstawowy problem... nigdzie nie znajdę STARYCH kompletów oświetlenia, żyrandola,- li z kinkietami, i to tyloma .... pozostają starzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U mnie będą aż 4 kinkiety i dwa żyrandole Salon b.podobny 5x10m Nie przejmuję się, że nie będą żyrandole identyczne - postaram się wyszukać drugi do tego, który już jest w miarę możliwości jak najbardziej podobny, a kinkiety stopniowo też skompletuję Radzę Tobie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dobrze Monia prawi.U mnie tez będzie każdy z innej parafii Tym akurat nie ma się co przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dobrze Monia prawi.U mnie tez będzie każdy z innej parafii Tym akurat nie ma się co przejmować. skoro jesteśmy już dwie, to od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Poczekaj ,poczekaj Zaraz będziemy trzy ,myślę ,że arctica do nas dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ooo tototo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 09.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja tam jestem zdania, ze im jaśniej, tym lepiej dla duszy. Inaczej to deprechę można złapać. A takie jak na http://www.abelite.pl to by się nie nadały? Czy Ci się nie widzą takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Poczekaj ,poczekaj Zaraz będziemy trzy ,myślę ,że arctica do nas dołączy jasnowidz.... czy coooo Tak kombinowałam, żeby tylko trochę stylem były podobne. I te kinkiety co po dwa obok siebie na jednej ścianie będą wisiały mogły by być takie same... te na drugiej to jak by nie patrzeć 10m dalej ... ślepy nie zobaczy ... moja babcia zawsze powtarza... "głupi się nie pozna, a mądry pomyśli, że tak miało być" lece na all.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja tam jestem zdania, ze im jaśniej, tym lepiej dla duszy. Inaczej to deprechę można złapać. A takie jak na http://www.abelite.pl to by się nie nadały? Czy Ci się nie widzą takie? Ja nie należę do tych co muszą mieć jasno... no może w kuchni, ale tylko przy meblach i garach. Poza nią lubię raczaj nastrojowe, rozproszone światło, a tzw. labolatorium działa na mnie wręcz depresyjnie. W Abelite... hmmm ... brakuje mi duuuużych żyrandoli.... ale kinkieciki pięknieste niektóre... pasiły by mi do kuchni w komplecie ze zwsiem nad stół... pewnie bym jakiś dopasiła, ale.... nie sądzę, żeby cena była do przełknięcia (dla mnie ) . Znasz może ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Znalazłam sobie ceny tych abelite.... nooooo, niezłe Dzieki, wiszace 110 zl/szt, kinkiety po 85 zl/szt, stojaca 160, transport 100 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Tak zawzięcie szukałam oświetlenia, że kupiłam....................... wazoniki srebra rodowe...... zbierać...... nadszedł czas .... błaaaaahahahaha ładne? http://foto1.m.onet.pl/_m/22c222dc7e6c67bbdc1bf26ee7f65f91,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Piękne, mam podobne świeczniki, tylko w mosiądzu .... A zapomniałam się przywitać - Dzień dobry !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Arctica, cuuuuudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki ... i jeszcze sobie dwa kryształowe dzwoneczki kupiłam, i gazetnik, o taki http://foto0.m.onet.pl/_m/42538a6131e25345a42e784f63e9c1bc,10,19,0.jpg i idę spać bo to grozi bankructwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dzień dobry. Przepiękne te świeczniki... Właśnie spojrzałam za okno znowu zima szaleje a ja muszę na budowę w sobotę dojechać żeby pokazać głównej kielni gdzie przekuć nowy otwór na okno balkonowe (przesuwam bo mi trochę cm zabrakło ) I pomyśleć że wczoraj kupiłam 30 torebek z nasionami kwiatów wiosny mi się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 witam sie z rana a tu proszę naszą kolezanke dopadł szał zakupowy sliczne wazoniki !!!!! bedą sie pieknie prezentowac w twoim dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.02.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zgupło mi się czy to wazoniki czy świeczniki? Jedno jest pewne ładne są bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts