Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Arctica :)

Nie było mnie zaledwie 3 dni, a u Ciebie jak zawsze mnóstwo się dzieje :o

Wybory, głosowania i jeszcze długo wyczekiwane zdjęcia...!

Tak więc jeżeli chodzi o drzwi, to wersja A ogólnie mi się podoba ale chyba nie do dworku :roll: ... tym bardziej wersja D do dworku dla mnie odpada ... Wersja C ... sporo osób ją ma ale dla mnie nie ma ona w sobie nic takiego...

Tak więc najbardziej "dworokowe" są dla mnie drzwi w wersji B, niby najprostrze ale i najbardziej stylkowe i z klasą :D Oczywiście jak by były w wersji 2 równych skrzydeł, było by jeszcze lepiej ale uważam,że i w takiej formie będzie bardzo dobrze :D

Białe drzwi popieram,bo sama mam białe i jestem z nich bardzo zadowolona :wink:

Rozczarowana byłam tylko tym,że po zamówieniu okazało się ,że nie możemy zmienić koloru okuć i muszą zostać złote :-?

Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują :wink: :D

Pozdrowionka!!!

Ojjeeeeeeeeeeejjj... kochane dziewczynki :p ....

szukały drzwi dla mnie... dziękuję :p

Ja wczoraj po raz chyba z 10 oglądałam "Nigdy w życiu". Tak się jakoś utożsamiam z Judytą :-? ... no może poza sprawami sercowymi... ja takiego "błękitnego" mam od samego początku :D, farciara jestem :D :D :D

Małgosiu... dziękuję za walentynkę :p

:o :o :o kopara mi opadła na widok stołu, krzeseł i całej reszty :o Jak jestem zwolenniczką bardziej nowoczesnego stylu to twój wystrój mnie zauroczył.....pięknie i gustownie....robi wrażenie

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc10.gif

Małgoniu... to jeszcze nie wystrój... tylko komplet mebli stojący w totalnie nowoczesnym wnętrzu :) ... na wystroje dopiero sobie ostrzę pazurki :wink:

Dziękuję...

Kochana, ja nie myślałam o tym bys je miała, ale jak tylko je zobaczyłam to zaraz pomyślałam o Tobie i mówię do męża - dawaj aparat muszę dla koźielanki zrobić fotkę :p :p :p :p :p tak jakoś mi się z tobą skojarzyło :oops: A drzwi są ................................................................ :o :o :o

chyba się nie gniewasz ????

Jak mogła bym się gniewać :roll: ... jesteś kochana :p :p :p

Ale nie martw się, drzwi się przydadzą... jak chciałam przeforsować ryflowane kolumny to mąż powiedział, że następnym razem zbuduje mi pałac :D 8)

Hej Arctica :)

Nie było mnie zaledwie 3 dni, a u Ciebie jak zawsze mnóstwo się dzieje :o

Wybory, głosowania i jeszcze długo wyczekiwane zdjęcia...!

Tak więc jeżeli chodzi o drzwi, to wersja A ogólnie mi się podoba ale chyba nie do dworku :roll: ... tym bardziej wersja D do dworku dla mnie odpada ... Wersja C ... sporo osób ją ma ale dla mnie nie ma ona w sobie nic takiego...

Tak więc najbardziej "dworokowe" są dla mnie drzwi w wersji B, niby najprostrze ale i najbardziej stylkowe i z klasą :D Oczywiście jak by były w wersji 2 równych skrzydeł, było by jeszcze lepiej ale uważam,że i w takiej formie będzie bardzo dobrze :D

Białe drzwi popieram,bo sama mam białe i jestem z nich bardzo zadowolona :wink:

Rozczarowana byłam tylko tym,że po zamówieniu okazało się ,że nie możemy zmienić koloru okuć i muszą zostać złote :-?

Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują :wink: :D

Pozdrowionka!!!

Witaj Karolcia...

Ja to już w takim nałogu, że chyba bym nie wytrzymała trzech dni bez FM :-? :oops: , pocieszam się tylko, że są gorsze........nałogi :wink: :lol:

Właśnie co do koloru to mam obiekcje :-? ... muszą być białe, innych nie biorę w ogóle pod uwagę, ale...... właśnie, ale przecież brudzące... chociaż takie świeże :roll: :) ...

W pierwszym domu miałam białe, ciągle na szmacie latałam i zapowiedziałam, że nigdy więcej :-? ... teraz mam ciemne i płonę ze wstydu za każdym razem gdy je myję :oops: ... trudno powiedzieć co gorsze :wink: ...

Ale nie ma co gdybać skoro muszą być białe :lol:

Również pozdrawiam serdecznie :p :p :p

A może drzwi jednoskrzydłowe, a po obu stronach dac ładne doświetla, żeby zachowac symetrię?

Saskja... nie da rady :-? ... nie to, żebym ślepo naśladowała i dążyła do ideałów, i naprawdę mało interesuje mnie, czy wyjdzie mi dworek czy potworek... ale spójrz...

http://foto1.m.onet.pl/_m/0ac8f4ac425e726b5a598745e2b1f6a9,10,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/54db49f299799b65ae332edc0f6585d8,10,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/5b891942a50325c5b71947ce2d5d61b2,10,19,0.jpg

wyobrażasz tu sobie doświetla?... ja nie bardzo :-?

i jaka decyzja co do drzwi?

dzwoniłam do Twojej propozycji, ale mają tam jakąś naradę wojenną i nic się nie dowiedziałam. Miły pan ma oddzwonić ok. 17 :)

Albo te, jak nie porazi mnie cena i będzie im się chciało do mnie przywieźć, albo B. Mieliśmy je dziś pooglądać i pomacać, ale od wczorajszego wieczora spadło kolejne 10 cm śniegu i nie wiem co nam z tego wyjdzie.

Mieliśmy jechać na zakupy, bo w lodówce tylko światło mi zostało :oops: i przy okazji tam podjechać, ale jest to po drugiej stronie miasta, więc jak już będziemy na miejscu to ocenimy, czy jedziemy czy nie.

Innych naprawdę dwudrzwiowych i metalowych nie znalazłam :-?

Hihihiii.... my kolacji nie jadamy... bynajmniej takiej coby się świece opłacało wyciągać :wink:

A że kompka netowego mam w oddzielnym pokoju to nie da rady oglądać TV i necić :-? :)

Byłam "u drzwiów"... i ....................................... nie podobają mi się :( ..... a facet od tych naprawdę dwudrzwiowych miał dzwonić i nie dzwonił :( ... a tylko oni takie robią, innych nie znalazłam, a jak już na wstępie mnie olał, to już go nie lubię :-? :evil: :evil: :evil:

Echhhhhh, nic tylko się upić :-? :roll: :wink: