87anam87 14.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 pewnie tak miała romantyczną kolację a teraz będzie miała upojną noc , nie będzie jej tu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Tak to wygląda, więc nie przeszkadzajmy !!!! Jutro też jest dzień! Dobranoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ja muszę jeszcze raz przeszkodzić kochana sąsiadeczko tu mają śliczne drzwi (moim zdaniem) pooglądaj sobie shttp://www.urbanfront.co.uk/external_doors.php?id=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej Arctica Nie było mnie zaledwie 3 dni, a u Ciebie jak zawsze mnóstwo się dzieje Wybory, głosowania i jeszcze długo wyczekiwane zdjęcia...! Tak więc jeżeli chodzi o drzwi, to wersja A ogólnie mi się podoba ale chyba nie do dworku ... tym bardziej wersja D do dworku dla mnie odpada ... Wersja C ... sporo osób ją ma ale dla mnie nie ma ona w sobie nic takiego... Tak więc najbardziej "dworokowe" są dla mnie drzwi w wersji B, niby najprostrze ale i najbardziej stylkowe i z klasą Oczywiście jak by były w wersji 2 równych skrzydeł, było by jeszcze lepiej ale uważam,że i w takiej formie będzie bardzo dobrze Białe drzwi popieram,bo sama mam białe i jestem z nich bardzo zadowolona Rozczarowana byłam tylko tym,że po zamówieniu okazało się ,że nie możemy zmienić koloru okuć i muszą zostać złote Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 i jaka decyzja co do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ojjeeeeeeeeeeejjj... kochane dziewczynki .... szukały drzwi dla mnie... dziękuję Ja wczoraj po raz chyba z 10 oglądałam "Nigdy w życiu". Tak się jakoś utożsamiam z Judytą ... no może poza sprawami sercowymi... ja takiego "błękitnego" mam od samego początku , farciara jestem Małgosiu... dziękuję za walentynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 kopara mi opadła na widok stołu, krzeseł i całej reszty Jak jestem zwolenniczką bardziej nowoczesnego stylu to twój wystrój mnie zauroczył.....pięknie i gustownie....robi wrażenie http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc10.gif Małgoniu... to jeszcze nie wystrój... tylko komplet mebli stojący w totalnie nowoczesnym wnętrzu ... na wystroje dopiero sobie ostrzę pazurki Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kochana, ja nie myślałam o tym bys je miała, ale jak tylko je zobaczyłam to zaraz pomyślałam o Tobie i mówię do męża - dawaj aparat muszę dla koźielanki zrobić fotkę tak jakoś mi się z tobą skojarzyło A drzwi są ................................................................ chyba się nie gniewasz ???? Jak mogła bym się gniewać ... jesteś kochana Ale nie martw się, drzwi się przydadzą... jak chciałam przeforsować ryflowane kolumny to mąż powiedział, że następnym razem zbuduje mi pałac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Meg, Anam.... piękne drzwi mi przyniosłyście ... tylko niestety drzewniane Sorry, że wybrzydzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Anam, twoja ostatnia strona nie chce mi się otyworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam z rana Hej, hej... jak tam w szkole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej Arctica Nie było mnie zaledwie 3 dni, a u Ciebie jak zawsze mnóstwo się dzieje Wybory, głosowania i jeszcze długo wyczekiwane zdjęcia...! Tak więc jeżeli chodzi o drzwi, to wersja A ogólnie mi się podoba ale chyba nie do dworku ... tym bardziej wersja D do dworku dla mnie odpada ... Wersja C ... sporo osób ją ma ale dla mnie nie ma ona w sobie nic takiego... Tak więc najbardziej "dworokowe" są dla mnie drzwi w wersji B, niby najprostrze ale i najbardziej stylkowe i z klasą Oczywiście jak by były w wersji 2 równych skrzydeł, było by jeszcze lepiej ale uważam,że i w takiej formie będzie bardzo dobrze Białe drzwi popieram,bo sama mam białe i jestem z nich bardzo zadowolona Rozczarowana byłam tylko tym,że po zamówieniu okazało się ,że nie możemy zmienić koloru okuć i muszą zostać złote Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują Pozdrowionka!!! Witaj Karolcia... Ja to już w takim nałogu, że chyba bym nie wytrzymała trzech dni bez FM , pocieszam się tylko, że są gorsze........nałogi Właśnie co do koloru to mam obiekcje ... muszą być białe, innych nie biorę w ogóle pod uwagę, ale...... właśnie, ale przecież brudzące... chociaż takie świeże ... W pierwszym domu miałam białe, ciągle na szmacie latałam i zapowiedziałam, że nigdy więcej ... teraz mam ciemne i płonę ze wstydu za każdym razem gdy je myję ... trudno powiedzieć co gorsze ... Ale nie ma co gdybać skoro muszą być białe Również pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A może drzwi jednoskrzydłowe, a po obu stronach dac ładne doświetla, żeby zachowac symetrię? Saskja... nie da rady ... nie to, żebym ślepo naśladowała i dążyła do ideałów, i naprawdę mało interesuje mnie, czy wyjdzie mi dworek czy potworek... ale spójrz... http://foto1.m.onet.pl/_m/0ac8f4ac425e726b5a598745e2b1f6a9,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/54db49f299799b65ae332edc0f6585d8,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/5b891942a50325c5b71947ce2d5d61b2,10,19,0.jpg wyobrażasz tu sobie doświetla?... ja nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 i jaka decyzja co do drzwi? dzwoniłam do Twojej propozycji, ale mają tam jakąś naradę wojenną i nic się nie dowiedziałam. Miły pan ma oddzwonić ok. 17 Albo te, jak nie porazi mnie cena i będzie im się chciało do mnie przywieźć, albo B. Mieliśmy je dziś pooglądać i pomacać, ale od wczorajszego wieczora spadło kolejne 10 cm śniegu i nie wiem co nam z tego wyjdzie. Mieliśmy jechać na zakupy, bo w lodówce tylko światło mi zostało i przy okazji tam podjechać, ale jest to po drugiej stronie miasta, więc jak już będziemy na miejscu to ocenimy, czy jedziemy czy nie. Innych naprawdę dwudrzwiowych i metalowych nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Aaaa.... zapomniałam , chłop nadal jest na nie, na te naprawdę dwudrzwiowe, ale jeszcze nad nim nie pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.02.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Arctica!Aleś postów natrzaskała Kiedy ja to nadrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć... ja tylko kilka ostatnich ... kuleźanki pomogły , ja w tym czasie film oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No ładnie, a my myślałyśmy, że ty jesteś na romantycznej kolacji a ty "nigdy w życiu oglądałaś" - zresztą ja też Witajcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hihihiii.... my kolacji nie jadamy... bynajmniej takiej coby się świece opłacało wyciągać A że kompka netowego mam w oddzielnym pokoju to nie da rady oglądać TV i necić Byłam "u drzwiów"... i ....................................... nie podobają mi się ..... a facet od tych naprawdę dwudrzwiowych miał dzwonić i nie dzwonił ... a tylko oni takie robią, innych nie znalazłam, a jak już na wstępie mnie olał, to już go nie lubię Echhhhhh, nic tylko się upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts