monia i marek 15.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wiesz jak to jest ... dużo pracy mają, zapominają ... zadzwoń jeszcze raz jutro i opiernicz - niech się lepiej starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Anam, twoja ostatnia strona nie chce mi się otyworzyć tearaz może http://www.hostal.pl/nowosci.html a producent UK, warto podoglądac, bo mają ciekawe rozwiązania http://www.urbanfront.co.uk/external_doors.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wiem że drewniane Ci pokazałam ale może pomysł ściągniesz ( a materiał możesz mieć inny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wiesz jak to jest ... dużo pracy mają, zapominają ... zadzwoń jeszcze raz jutro i opiernicz - niech się lepiej starają odszczekuję...... zadzwonił 1. drogo 2. tylko na zamówienie 3. nie ma jak pomacać 4. zamówić przez internet kota w worku, którego nawet zdjęcia nie obejrzę ale mam kolejnego tropa... nic nie powiem żeby nie zapeszyć... aaaa... i jeszcze.... stanowcze veto inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wiem że drewniane Ci pokazałam ale może pomysł ściągniesz ( a materiał możesz mieć inny) Aniu.... drzewniane to Ci stolarz zrobi jakie tylko sobie wymyślisz, a blacha nie jest takim wdzięcznym materiałem i trzeba kupować to co chcą sprzedać, a niekoniecznie to co byś chciała. Dziękuję ... jak materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A coś Ty się tak uparła na te blaszane? To już jest nieodwołalne?Może jednak zmienisz zdanie arcticzko, zmień.....na drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przy moich potworach????? drewniane???? nie da rady Ps. jak Ty ładnie do mnie mówisz .... arcticzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witajcie... naprawdę z rana !!! Dziś w nocy tylko 5 cm dopadało. Z tej strony co spadło z dachu to już prawie do okien śniegu mamy ... Fajna ta zima!... Kocham zimę!... Ale juz wystarczy ... chłopakom nawet udało się wyjechać do szkoły, chociaż znowu muldę z drogi mieliśmy na podjeździe ... niby dobrze, że odśnieżają nam boczną, nieutwardzoną drogę ... bez tego byśmy nie wyjechali w ogóle A codziennie rano na świeżym puszku w moim kwietniku nowe ślady kosikowych łapek , i jeszcze w szlafroku odśnieżać stołówkę trzeba ... fajna ta zima!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A wiesz, Arctisiu że mulda to dołek a nie górka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Przybiegłam szybko się przywitać Zanim pobiegnę dalej ...to powiem, że zakupy Twoje mi się osobiście bardzo podobają... Sama mam miedziane świeczniki itp. A stół z krzesełkami -super. No i widzę ... kolejny mankament - drzwi... Aj te wybory Nu w końcu dzisiaj nie pada i nawet słonko świeci! Uffffff ale dobrze, że autko nakryłam plandeką -bo mam na zewnątrz... ciut sniegu nasypało. Też juz odśniezałam Teraz lecę do pieca... Pozdrawiammmmmmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzień Dobry! Wczoraj wypisałam Ci długiego posta i co?Lipa. Wszystko na marne. Była zbyt długa przerwa techniczna i w końcu poszłam spać. Mówię Ci tak ładnie ,bo chciałam ,żeby Twoje serce zmiękło w kierunku drzewnianych drzwi.Ale się nie dajesz Jak bym miała się zdecydować na któreś z tych zamieszczonych ,to chyba wybrałabym B.Sa takie niezobowiązujące.Te z witrażem ,to bardziej pasowały by do angielskiej rezydencji ,a nie do polskiego dworku .Tak mi się wydaje. Szukaj , trochę czasu jeszcze masz . U nas tez dzisiaj cały czas sypie ,ale od jutra zapowiadali odwilż .Może już to białe szaleństwo się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A wiesz, Arctisiu że mulda to dołek a nie górka? Teraz wiem A ja mam muldy-górki ... na wjeździe , tzn miałam Ps. i też mi ładnie mówisz.... Arctisiu ... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Przybiegłam szybko się przywitać Zanim pobiegnę dalej ...to powiem, że zakupy Twoje mi się osobiście bardzo podobają... Sama mam miedziane świeczniki itp. A stół z krzesełkami -super. No i widzę ... kolejny mankament - drzwi... Aj te wybory Nu w końcu dzisiaj nie pada i nawet słonko świeci! Uffffff ale dobrze, że autko nakryłam plandeką -bo mam na zewnątrz... ciut sniegu nasypało. Też juz odśniezałam Teraz lecę do pieca... Pozdrawiammmmmmmmmmm... Gdzie Ty słonko widzisz... kobitoooo???? "Ciągle pada...." chociaż faktycznie jasno jakoś... aż w oczy razi ... przez okno Również pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzień Dobry! Wczoraj wypisałam Ci długiego posta i co?Lipa. Wszystko na marne. Była zbyt długa przerwa techniczna i w końcu poszłam spać. Mówię Ci tak ładnie ,bo chciałam ,żeby Twoje serce zmiękło w kierunku drzewnianych drzwi.Ale się nie dajesz Jak bym miała się zdecydować na któreś z tych zamieszczonych ,to chyba wybrałabym B.Sa takie niezobowiązujące.Te z witrażem ,to bardziej pasowały by do angielskiej rezydencji ,a nie do polskiego dworku .Tak mi się wydaje. Szukaj , trochę czasu jeszcze masz . U nas tez dzisiaj cały czas sypie ,ale od jutra zapowiadali odwilż .Może już to białe szaleństwo się skończy? Witaj... posta trzeba było telepatycznie przesłać ... czasami odbieram Nie daję się ... twarda sztuka ze mnie ... nie mogę się dać, sąsiedzi, troszkę dalsi mają drewniane i dwa i pół potwora... i drzwi już prawie nie mają ... wdrapki na parę centymetrów Nad drzwiami pracuję ... być może znalazłam naprawdę dwuskrzydłowe, tylko nikt nie odbiera telefonów, może ich zasypało ... spróbuję później . Tylko mam jeszcze problem z inewstorem Wczoraj wypracowałam malutki kompromisik, że odraczamy veto do momentu SSO. Wtedy spojrzymy na to nowym okiem.... i moja w tym głowa, żeby chłop zobaczył to co ja chcę Pozdrawiam zza zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj Arctica! czy muszą u Ciebie te strony tak zapierniczać??? ...ja teraz pracuje na 2 etaty i jeszcze w wekeendy do szkoły jezdże.... zaczełam w styczniu.........a juz mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 helo!! przyszłam sie przywitac i miłego dzionka życzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry Wpadłam się przywitać. Wiesz arctico ile razy spojrzę na twojego avatarka to mi się przypomina film z dzieciństwa Pipi - tylko że ona miała konia w kropki i tak mi się letnio i młodo robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj Arctica! czy muszą u Ciebie te strony tak zapierniczać??? ...ja teraz pracuje na 2 etaty i jeszcze w wekeendy do szkoły jezdże.... zaczełam w styczniu.........a juz mam dość Hej, hej... spokojna głowa... wystopują te moje strony, ino budować zacznę ... a już aż mnie skręca, nie umiem się doczekać , i wcale mi nie pomaga szukanie tych wszystkich pirdół, glazury, drzwi, mebli Ja chcę budować!!!!!! i kropka 2 etaty powiadasz.... co ty będziesz z pieniąchami robić ... wiem, wiem.... wykańczać a szkołę też przerabiałam, jak już byłam mężata i dzieciata... Ty masz chociaż córę dużą, ja od krasnala musiałam jeździć .... przeżyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 helo!! przyszłam sie przywitac i miłego dzionka życzyc Witam... i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry Wpadłam się przywitać. Wiesz arctico ile razy spojrzę na twojego avatarka to mi się przypomina film z dzieciństwa Pipi - tylko że ona miała konia w kropki i tak mi się letnio i młodo robi Witaj Izuś Nie jesteś pierwsza z tą Pipi ... wielu osobom tak się kojarzy, a dla mnie.... to marzenie jeszcze z dzieciństwa.... do którego dążę wszystkimi siłami... i którego już niebawem nadejdzie czas realizacji Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts