Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz jak to jest ... dużo pracy mają, zapominają ...

zadzwoń jeszcze raz jutro i opiernicz - niech się lepiej starają :wink:

odszczekuję...... zadzwonił :D

1. drogo

2. tylko na zamówienie

3. nie ma jak pomacać :-?

4. zamówić przez internet kota w worku, którego nawet zdjęcia nie obejrzę :roll:

ale mam kolejnego tropa... nic nie powiem żeby nie zapeszyć...

aaaa... i jeszcze.... stanowcze veto inwestora :-? :x :evil:

wiem że drewniane Ci pokazałam ale może pomysł ściągniesz ( a materiał możesz mieć inny)

Aniu.... drzewniane to Ci stolarz zrobi jakie tylko sobie wymyślisz, a blacha nie jest takim wdzięcznym materiałem i trzeba kupować to co chcą sprzedać, a niekoniecznie to co byś chciała.

Dziękuję :p ... jak materiały?

Witajcie... naprawdę z rana :D !!!

Dziś w nocy tylko 5 cm dopadało. Z tej strony co spadło z dachu to już prawie do okien śniegu mamy :D ... Fajna ta zima!... Kocham zimę!... Ale juz wystarczy :evil: ... chłopakom nawet udało się wyjechać do szkoły, chociaż znowu muldę z drogi mieliśmy na podjeździe :x ... niby dobrze, że odśnieżają nam boczną, nieutwardzoną drogę :-? ... bez tego byśmy nie wyjechali w ogóle :)

A codziennie rano na świeżym puszku w moim kwietniku nowe ślady kosikowych łapek :D , i jeszcze w szlafroku odśnieżać stołówkę trzeba :D...

fajna ta zima!!!!!! :roll:

Przybiegłam szybko się przywitać :wink: :D

Zanim pobiegnę dalej ...to powiem, że zakupy Twoje mi się osobiście bardzo podobają... Sama mam miedziane świeczniki itp. A stół z krzesełkami -super.

No i widzę ... kolejny mankament - drzwi...

Aj te wybory :wink:

Nu w końcu dzisiaj nie pada i nawet słonko świeci! Uffffff ale dobrze, że autko nakryłam plandeką -bo mam na zewnątrz... ciut sniegu nasypało. Też juz odśniezałam :wink:

Teraz lecę do pieca...

Pozdrawiammmmmmmmmmm... :wink:

Dzień Dobry! :D Wczoraj wypisałam Ci długiego posta i co?Lipa. Wszystko na marne. Była zbyt długa przerwa techniczna i w końcu poszłam spać.

Mówię Ci tak ładnie ,bo chciałam ,żeby Twoje serce zmiękło w kierunku drzewnianych drzwi.Ale się nie dajesz :lol: Jak bym miała się zdecydować na któreś z tych zamieszczonych ,to chyba wybrałabym B.Sa takie niezobowiązujące.Te z witrażem ,to bardziej pasowały by do angielskiej rezydencji ,a nie do polskiego dworku .Tak mi się wydaje. Szukaj , trochę czasu jeszcze masz .

U nas tez dzisiaj cały czas sypie ,ale od jutra zapowiadali odwilż .Może już to białe szaleństwo się skończy?

Przybiegłam szybko się przywitać :wink: :D

Zanim pobiegnę dalej ...to powiem, że zakupy Twoje mi się osobiście bardzo podobają... Sama mam miedziane świeczniki itp. A stół z krzesełkami -super.

No i widzę ... kolejny mankament - drzwi...

Aj te wybory :wink:

Nu w końcu dzisiaj nie pada i nawet słonko świeci! Uffffff ale dobrze, że autko nakryłam plandeką -bo mam na zewnątrz... ciut sniegu nasypało. Też juz odśniezałam :wink:

Teraz lecę do pieca...

Pozdrawiammmmmmmmmmm... :wink:

Gdzie Ty słonko widzisz... kobitoooo????

"Ciągle pada...."

chociaż faktycznie jasno jakoś... aż w oczy razi :roll: ... przez okno :D

Również pozdrawiam serdecznie :p

Dzień Dobry! :D Wczoraj wypisałam Ci długiego posta i co?Lipa. Wszystko na marne. Była zbyt długa przerwa techniczna i w końcu poszłam spać.

Mówię Ci tak ładnie ,bo chciałam ,żeby Twoje serce zmiękło w kierunku drzewnianych drzwi.Ale się nie dajesz :lol: Jak bym miała się zdecydować na któreś z tych zamieszczonych ,to chyba wybrałabym B.Sa takie niezobowiązujące.Te z witrażem ,to bardziej pasowały by do angielskiej rezydencji ,a nie do polskiego dworku .Tak mi się wydaje. Szukaj , trochę czasu jeszcze masz .

U nas tez dzisiaj cały czas sypie ,ale od jutra zapowiadali odwilż .Może już to białe szaleństwo się skończy?

Witaj... posta trzeba było telepatycznie przesłać :roll: ... czasami odbieram :D

Nie daję się :) ... twarda sztuka ze mnie :lol: ...

nie mogę się dać, sąsiedzi, troszkę dalsi mają drewniane i dwa i pół potwora... i drzwi już prawie nie mają :-? ... wdrapki na parę centymetrów :roll:

Nad drzwiami pracuję :) ... być może znalazłam naprawdę dwuskrzydłowe, tylko nikt nie odbiera telefonów, może ich zasypało :lol: ... spróbuję później :-? .

Tylko mam jeszcze problem z inewstorem :-?

Wczoraj wypracowałam malutki kompromisik, że odraczamy veto do momentu SSO. Wtedy spojrzymy na to nowym okiem.... i moja w tym głowa, żeby chłop zobaczył to co ja chcę :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam zza zaspy :p

Witaj Arctica! :p

czy muszą u Ciebie te strony tak zapierniczać??? :o :o :o

...ja teraz pracuje na 2 etaty i jeszcze w wekeendy do szkoły jezdże....

zaczełam w styczniu.........a juz mam dość :p :p

Hej, hej...

spokojna głowa... wystopują te moje strony, ino budować zacznę :roll: :D ... a już aż mnie skręca, nie umiem się doczekać :-? , i wcale mi nie pomaga szukanie tych wszystkich pirdół, glazury, drzwi, mebli :x

Ja chcę budować!!!!!! i kropka :D

2 etaty powiadasz.... co ty będziesz z pieniąchami robić :wink: :lol: ... wiem, wiem.... wykańczać :D

a szkołę też przerabiałam, jak już byłam mężata i dzieciata... Ty masz chociaż córę dużą, ja od krasnala musiałam jeździć :-? .... przeżyjesz :wink:

Dzień dobry :D Wpadłam się przywitać.

Wiesz arctico ile razy spojrzę na twojego avatarka to mi się przypomina film z dzieciństwa Pipi - tylko że ona miała konia w kropki :lol: i tak mi się letnio i młodo robi :lol: :lol:

Witaj Izuś :p

Nie jesteś pierwsza z tą Pipi :D ... wielu osobom tak się kojarzy, a dla mnie....

to marzenie jeszcze z dzieciństwa.... do którego dążę wszystkimi siłami...

i którego już niebawem nadejdzie czas realizacji :D

Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę :p